تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 2365 اولاول ... 2523023423483493503513523533543553563624024528521352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام.
    کسی میدونه باند کد نس zrs710 چه جور باندیه ؟
    125w rms هم خروجی داره.کسی تا حالا صداشو شنیده >
    بیس خوبی داره؟
    ایا از 1073 dls بهتره؟
    190 تومنم قیمت دارم>

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    کسی میدونه باند کد نس zrs710 چه جور باندیه ؟
    125w rms هم خروجی داره.کسی تا حالا صداشو شنیده >
    بیس خوبی داره؟
    ایا از 1073 dls بهتره؟
    190 تومنم قیمت دارم>
    باند های کدنس در ابتدا خیلی صدای بلندی دارن ولی بعد از یه مدت نمی دونم چرا افت صدا پیدا میکنن.
    در ضمن کیفیتشون هم مثله قیل نیست.اصلا با 1073 مقایسه نباید بشه.ولی در کل هر دوتاشون قیمتشون خیلی فضایی هستن!
    اگه خیلی صدای بلند میخوای j.b.l limited .البته یکمی زحمت داره صدای قشنگ گرفتن ازش
    در مورد بیس هم کلا هیچ کدوم از باند ها در حد یه ساب بیس نمیزنن.واگر درست تنظیم نکنی احتمال ضعیف شدن باند و یا پاره شدن و یا بم شدن صدا هست.
    Last edited by cyber861; 20-09-2010 at 22:51.

3. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من لیمیتد رو پیشنهاد نمی دم چون صداشو اگر بخوای در بیاری باید با 2 تا آمپ درایوش کنی و اصلآ به صرفه نیست تازه الانم اگر بخوای بخری دیگه بی کیفیت شدن مثل اون سریهای اولش نیست.اما در مورد کدنس بله صدای بلندی دارن و بیشتر به خاطر بیسشون هست اما شنیدم که به مرور صداشون تغییر جزئی پیدا می کنه ولی اگر شما 1073 dls بگیری ضرر نمی کنی هم بیس خوب و هم کیفیت خوب و توی کواکسیا لها به نظرم جزو بهترینهاست ولی خوب قیمتش یکم بالاست اما از هر نظر کم دردستر از لیمیتد هست.
    این کاملآ تایید میشه:
    در مورد بیس هم کلا هیچ کدوم از باند ها در حد یه ساب بیس نمیزنن.واگر درست تنظیم نکنی احتمال ضعیف شدن باند و یا پاره شدن و یا بم شدن صدا هست
    Last edited by H.Operator; 20-09-2010 at 23:45.

5. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من خودم ارت کوییک دارم vtek 693 .به نظرم خوبه.به قیمتش میارزه.اگه دوست داشتی بنده حقیر میگم 100 تومن بده بگیر.البته بدون گارانتی!
    بیسش هم خوبه!اینقدر هست که اگه زیاد کنی کسی نتونه 10 دقیقه عقب رو تحمل کنه!(لوزه هاشو تکون میده)

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان یه کامپوننت میخوام بخرم با حد اکثر قیمت 150 تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟ یه کامپوننتی که صداش تیز نباشه و کیفیتش خوب باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    با اجازه حمید جان

به این عکس دقت کن:

اون صدای پخ پخ مربوط میشه به ساییدگی voice coil با مغزی اون فلز آخریه.احتمالآ بعد از اینکه باند رو نصاب برات بسته اینقدر پیچش رو سفت کرده که به basket باند فشار اومده و از حالت توازن خارج شده البته مشکل از همون لبه هم که بلند شده می تونه باشه که من شکم روی اینه با چسب قطره ای ببین می تونی بچسبونیش.
    متاسفم برای اون کسی که طاقچه رو برات بریده چون واقعآ توی کارش یک آماتور محض بوده و نتیجش اینه که این بلا سر باندت اومد.

در ضمن اینو هم تست کن(اتفاقی که برای خودم افتاد):
    باند رو برعکس کن اونوقت یک موزیک بزار چون ممکنه براده آهن ناشی از بریدن تاقچه توش باشه که ممکنه با این کار خارج بشه.

سلام

این لبه هایی که بلند شده رو میتونم با چسب قطره ای به چسبونم ولی دوستان گفتن که با هر چسبی نمیشه چسبوند و احتمال داره اون قسمت خورده بشه . به نظر شما اگه با چسب قطره ای بچسبونم مشکلی پیش نمیاد؟؟

جای برش باند آره واقعا حق با شما هست خیلی بد بریده و بیشتر شبه این میمونه که یه سوراخی رو گشاد کرده تا بریدن!!! جایی که باند بستم زیاد میومدن سیستم ببندن و مغازه بزرگی هم بود که 5 نفر شاگرد داشت که فکر کنم یکی از آماتور ترین شاگرداش افتاده توی ماشین ما. 2 تا بورد بزرگ هم زده بود پایونر و کنوود که ظاهرا نمایندگی جفتشون رو هم داشت.

به نظرتون اگه احتمال پیچیدگی باند باشه باند رو تاقچه MDF محکم و درست پیچ کنم درست نمیشه؟؟ این روش شما رو هم تست میکنم شاید هم چیزی افتاده تو باند.
    Last edited by khalilpakbaz; 21-09-2010 at 02:09.

9. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خودم ارت کوییک دارم vtek 693 .به نظرم خوبه.به قیمتش میارزه.اگه دوست داشتی بنده حقیر میگم 100 تومن بده بگیر.البته بدون گارانتی!
    بیسش هم خوبه!اینقدر هست که اگه زیاد کنی کسی نتونه 10 دقیقه عقب رو تحمل کنه!(لوزه هاشو تکون میده)
    سلام

این ارت کوئیک 693 چه جور باندی هست؟؟ قیمت نو 100 تومن هست ؟؟ چند وات RMS داره؟؟ اگه بهتر از 718 Ex هست خوب چرا ملت میرن 90 تومن میدن 718 میگیرن؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان همونطور که قبلا گفته بودم این باند ما همین که پیچش رو باز کردیم و بیرون آوردیم و دیدم خیلی تحت فشار بوده رو تاقچه و دوباره گذاشتم رو تاقچه البته ایندفعه دیگه پیچش رو نبستم و پخش که روشن کردم دیدم داره پخ پخ میکنه . خوب و اینک ادامه ماجرا اینه که رفتم باند رو وارونه کردم و پخش رو روشن کردم که اگه چیزی رفته توش بیاد بیرون که دیدم نه چیزی توش نیست و بعد ناامید از همه جا باند رو گذاشتم رو تاقچه ولی ایندفعه 4 تا پیچش رو هم بستم و پخش رو روشن کردم دیدم دیگه پخ پخ نمیکنه . خلاصه کلی با آهنگ ها و بیس و .... ور رفتم دیدم نه جدی جدی درست شده و ایندفعه همین که آهنگ پخش میشد کم کم پیش باندها رو شل کردم تا اینکه دیدم همین که پیچها رو باز کردم باند دوباره کم کم داره شروع میکنه به پخ پخ کردن .

به این نتیجه رسیدم که به دلیل بد بریده شدن تاقچه توسط نصاب محترم باند تحت فشار بوده و به مقدار خیلی کمی پیچیده و حالت گرفته که وقتی پیچها باز میشه از حالت قبل در میاد و یه خورده شروع میکنه به پخ پخ کردن که باز دوباره اگه پیچها رو ببندم درست میشه . ( البته قبلا هم گفته بودم که تا قبل از اینکه پیچ باندها رو باز کنم باند سالم بود و الان هم اگه پیچها بسته باشه باندها مشکلی نداره)

1:حالا به نظر خودم اگه یه MDF بگیرم و باندها رو درست و محکم روش پیچ کنم درست بشه . نظر دوستان چیه؟؟ یعنی احتمال داره یه ذره پیچیدگی باند وقتی رو MDF بسته شد برگرده سر جای اولش و باند مثل اول صاف و راست بشه؟؟ ( البته اینو مطمئن هستم که پیچیدگی خیلی خیلی کم هست )

2:بعد اینکه این ماشین بدترکیب دوست داشتی ما( L90) توی شهری که من هستم خیلی خیلی کمه که حتی یه تاقچه MDF هم سراغ گرفتم کسی نداره به خاطر فروش کمی که داره . میخوام بدونم کلا تاقچه MDF فابریک L90 پیدا میشه یا باید درست کنم؟؟ توی اینترنت جایی نیست که بفروشن؟؟ جنس خوبش چند در میاد؟؟ ببخشید که زیادی سوال کردم .

12. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

این ارت کوئیک 693 چه جور باندی هست؟؟ قیمت نو 100 تومن هست ؟؟ چند وات RMS داره؟؟ اگه بهتر از 718 Ex هست خوب چرا ملت میرن 90 تومن میدن 718 میگیرن؟؟
    بله قیمت نوش 100 تومن هست ولی 120 کردن تو پاچه ی ما!!
    خوب به خاطره اینه که 718 دیگه همه جا گیر میاد و نیازی به گشتن نیست.

اینجا رو نگاه کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by cyber861; 21-09-2010 at 11:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

vtek 693 من اصلا پيشنهادش نميكنم
    با توييتر هاي بد صدا كه شديدا حساس هستن و احتمال سوختنشون خيلي زياده
    بنظر من هزينه كردن واسه چنين كواكسيالي اشتباه هستش.گزينه هاي خوب زياد هست.718 هم به خاطر 10 اينچ بودنش خيلي محبوب شد اما ايرونيا تا به يه چيزي كليد ميكنن ديگه ولش نميكنن.كار خوب زياد هست اما كمتر كسي سمتشون رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •