بچه ها یکم تورنت کار کنید فکر کنم سرعت خوب باشه ها...
واسه من بعضی شبا سرعت لینک مستقیم کمتر از سرعت تورنته...
واوووووووو میلاد تو دیروز پریروز 600 و خرده ای پست داشتی!!!! چطور شدی 753 تا؟؟؟
دمت گرم چقدر فعالی....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها یکم تورنت کار کنید فکر کنم سرعت خوب باشه ها...
واسه من بعضی شبا سرعت لینک مستقیم کمتر از سرعت تورنته...
واوووووووو میلاد تو دیروز پریروز 600 و خرده ای پست داشتی!!!! چطور شدی 753 تا؟؟؟
دمت گرم چقدر فعالی....
خوب منظورم اینه که من فکر می کردم اندیشه فقط تو رشت بیشتر از پهنای باند خریداری شده می ده پس تو شهرهای دیگه هم اوضاع اینطوری شده![]()
من خودم الان اندیشه دارم .اولاش خوب بود الان اینقدر کاربرا زیاد شدن سرعت مثل سابق نیست نوسان داره اگر هم فکر می کنید دیگر شرکت ها مثل پارس انلاین و ... سرعتی مثل اون ندارن اشتباه فکر می کنید برای اونها هم همینطوره شاید بدلیل هجوم کاربرا به اندیشه سرعتشون بهتر باشه ....ساعت 1 شب بهد سرعتم میرسه بین 8 تا 19 تا گاهی هم 6 کیلوبایت
نوسان داره دیگه.... ولی کاریش نمیشه کرد...
سلام امروز دوستم زنگ زد اندیشه بهش گفتن پشتیبانی 24 ساعته از دیشب راه افتاده
البته این چند روزیه که این جوری شده اولا فقط بین 18 - 20 بود بعد شبا از حدودای ساعت 10 اینجوری می شد، این روزا هم همیشه سرعت بالاست
یکی گفته بود تورنت کار کنیم، به شخصه فکر می کنم تورنت چیز مذخرفیه، شاید من ازش سر در نمیارم ولی من با IDM سرعت 64 دارم تو تورنت سرعت 3-4 کیلوبایت![]()
دوست عزیز
کار کردن با تورنت قلق داره !یکی 2 تا تنظیم کوچیک هم تو برنامه تورنت هست که باعث افزایش سرعت می شه .
از اون مهمتر روش پیدا کردن تورنت مناسب هست که هم سید خوبی داشته باشه هم سرعت دانلود بالا.
تا این نکات مهم رو یاد نگیری معلومه نمی تونی با تورنت سرعت دانلود خوبی داشته باشی . اگه هم یه وقت سرعت دانلود یه فایل بالا باشه شانسیه !
الان سرعت دانلود تورنت من تو روزا بین 180 الی 200 کیلو بایته و شبا هم اگه چند تا فایل همزمان دانلود بشه سرعت معمولا بالای 100 کیلو بایته ... ( 128 خط 3 اندیشه )
باز هم می گم مزیت بزرگ تورنت اینه که شما چیزایی می تونی توش پیدا کنی که هیچوقت لینک مستقیمشون پیدا نمیشه یا حتی تو سایتایی مثل راپید موجود نیست... دلیلش هم اینه که تورنت یه جور به اشتراک گذاری فایل بین کامپیوتراست.خب معلومه تو کامپیوترهای شخصی افراد بعضی وقتا یه فابلهای ناب و آنتیکی پیدا میشه کرد که لینک دانلودش رو تو کل اینترنت نمی تونی پیدا کنی یا برنامه های پولی گرون قیمت رو به راحتی می تونی توی تورنت پیدا کنی اون هم نسخه های کامل یا کرک شده ! بنابراین تورنت از نظر من واقعا چیز با ارزشیه .
در هر صورت چیز مزخرفی نیست . به شرطی که کار کردن باهاش رو خوب یاد بگیری و واسه پیدا کردن تورنت خوب حوصله داشته باشی .
وقتی سرعت تورنتت از 3-4 کیلو بایت بیشتر نمی شه سیدش پایینه . در ضمن توی تورنت مثل IDM از همون لحظه اول سرعت بالا نیست و معمولا یه 5 دقیقه باید صبر کنی تا سرعت به حداکثرش برسه .
موفق باشی .
خیلی ممنون از توضیاتتون من می دونم تورنت چیه ولی مشکل همون تنظیماته که نمودونم چیه و قلقش رو بلد نیستم و اینکه سید پایینه منظور شما چقدره؟ چجوری باید درستش کرد؟ لطفا درمورد این تورنت یه کمکی بکنین یا تاپیکی اینجا در مورد تورنت نیست
امروز می خواستم یه سریال با تورنت دانلود کنم که حدود 160-170 مگ بود هر چی میگزشت سرعت پایین تر می یومد تا چند بیت (uTorrent) الان دوباره امتحان میکنم!
در ضمن می خواستم یه خبری بدم دوستم الان به من زنگ زد و گفت که اعتبارش تموم شده ولی هنوز هم وصله و داره دانلود میکنه اونم با سرعت بالا قضیه چیه آیا این موقتیه؟ یا بازم اندیشه غات زده؟
دوست عزیز
برنامه utorrent ورژن 2 رو نصب کن . از اینجا بگیر :
تو قسمت options>preferences>bittorrent گزینه protocol incryption>outgoing رو بذار روی forced .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت bandwidth همون گزینه اولی maximum upload rate که معمولا 0 هست وارد کن 1 . وقتی داری با تورنت فایل دانلود می کنی همزمان یه عده دارن از کامپیوترت فایل برداشت ( upload ) می کنن . وقتی این رو می ذاری رو 1 یعنی اونا حداکثر با سرعت 1 کیلو بایت ازت فایل می گیرن و زیاد سرعتت کم نمی شه . در ضمن هر وقت دانلودت %100 شد فایل تورنت رو از لیست برنامه remove کن . ( با کلید ضربدر ) تا دیگران ازت دانلود نکنن .
اما seed که با SE تو سایتا نشونش میدن یعنی تعداد افرادی که اون فایل تو کامپیوترشون هست و اجازه می دن فایل رو ازشون بگیری . peers هم یعنی تعداد جفت ها ... یعنی کسایی که همزمان هم دارن اون فایل رو میگیرن هم دارن سید میدن . LE هم یعنی leecher یعنی کسایی که سید نمی دن و الکی بعد از تموم شدن دانلود فایل هنوز تو لیست برنامشون هست و در اصل یه جورایی به درد نخورن! کلا هر چه سید بیشتر باشه و اون 2 تای دیگه کمتر سرعت دانلودت بالاتر میره ...معمولا تعداد سید بالای 50 باشه سرعت دانلود خوبه .. اگه می خوای سریال جدید هفتگی رو دانلود کنی ( مثلا قسمت آخر سریال lost یا مثلا مسابقه WWE که تازه همون شب اجرا شده یا آخرین قسمت کارتون simpsons که یک ساعت پیش فایلش رو گذاشتن !!! و .... ) اینا استثنا هستن . یعنی وقتی که قسمت جدید میاد مثلا تعداد سید خوبه بالای 200 هست اما می بینی 5000 تا peers داره یعنی همه هجوم آوردن دارن اون فایل رو که جدید اومده دانلود می کنن . سرعت دانلود اینجور فایلا هم پایینه و باید یکی 2 روز صبر کنی تا نسبت سید به پیر زیاد بشه یعنی افراد بیشتری اون فایل رو دانلود کنن و بعدش به بقیه سید بدن ... پس باید بین این 2 تا هم تناسبی باشه و اگه نسبت سید به پیر کم باشه سرعت خوب نیست .
برای دانلود تورنت هم سایت زیاده اما اینا بعضی از سایتای معروفن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت اولی وقتی جستجو کردی و نتایج اومد .تو جدول ردیف SE تعداد سیدها رو نشون میده . رو خود حروف SE بالای جدول کلیک کن تا فایل مورد نظرت به ترتیب از بیشترین به کمترین سید تو جدول مرتب شن . بعدش تو این سایت فایلهایی که علامت اسکلت دارن معمولا بهترن و معتبر تر. بعدش از رو حجم فایل می تونی انتخابشون کنی ... اگه دیدی یه تورنت بعد از 10 دقیقه سرعتش خیلی پایین بود میتونی دنبال یه تورنت مشابه دیگه بگردی چون حتی واسه یه فایل مشابه تورنتای مختلف که توسط افراد مختلف آپلود شده سرعت متفاوتی دارن چون ترافیک دانلود-آپلودشون شون متفاوته ... پس ارزششو داره آدم یه فایل دیگه رو هم تست کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد فیلما هم در درجه اول فیلمای DVD RIP که توسط axxo یا fxg گذاشته شدن رو بگیر . تو قسمت comment ( نظرات کاربرا ) هم بخصوص در مورد فیلمها بصورت =A و =V به صوت و تصویر فیلم نمره میدن که حداکثر 10 هست و اگه مثلا واسه یه تورنت نمره V=9 باشه یعنی خیلی عالی Rip ( تبدیل به Div x ) شده و کیفیت تصویرش عالیه .
تو سایت دومی هم بعد از جستجو 2 تا ردیف S و L هست که همون سیدر و لیچر هست .. هر چی S بیشتر باشه بهتر . ( اگه هم بالای 50 باشه معمولا باید با سرعت خوبی دانلود کنی ) مگه اینکه L بیش از حد زیاد باشه ... در ضمن تو این سایت فایلهایی رو بگیر که وضعیت heath سبز هست . یعنی احتمال الکی بودنشون یا مشکل دار بودنشون کمتره ... این هم توضیحات مختصر و مفید در مورد تورنت . تو همین سایت یه جستجو کنی چند تا تاپیک در مورد تورنت و روش کار با برنامه هاش هست . اونا رو هم بخونی خودت اوستا میشی ! بهتره دیگه اینجا بیش از حد بحث تورنت نکنیم . برگردیم سر دعوای اندیشه بهتر است یا پارس !!!
موفق باشی.
در ضمن اون دوستتون هم که گفته اشتراکش تموم شده اما همچنان در حال دانلوده ! فعلا که اندیشه قاط نزده و حجم حساب میشه . اما حواسش باشه وقتی حجم ماهیانه تموم میشه اگه وسط دانلود باشی یه دفعه ارتباطت رو قطع نمی کنن . یعنی مثلا ممکنه 500 مگ هم اضافه دانلود کنی . اما به محض اینکه دیسکانکت کنی دیگه وصل نمی شه و اون حجمی هم که بیش از حد مصرف کردی بصورت عدد منفی تو قسمت حساب کاربریت نشون میده و اگه ماه بعد تمدید کنی از حجم ماه بعدت کسر خواهد شد ! واسه خودم این مساله پیش اومده . برای اینکه کارت لنگ نمونه تا وقت دیسکانکت شدن بهت فرصت کار با اینترنت رو میدن ولی هر چی حجم بیش از حد مصرف کنی بصورت منفی برات واریز خواهد شد ! پس دوستت زیاد ذوق زده نشه !![]()
Last edited by birak; 22-04-2010 at 16:47.
شماره پشتیبانی اش همون 775000 هستش ؟
اگه پشتیبانیش 24 ساعته شده باشه که عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)