تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 416 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این کیشی میخواد منو دق بده!اه!
    یکی دیگه از کاراکترای مورد علاقمو کشت!اعصابم خرد شده!
    اول شیکاکو و اینویچی حالا هم نجی!لعنتی!
    ولی جوانمردانه و با افتخار مرد.به خصوص که اخیرا و از شیپودن به بعد نقشی نداشته و اصلا نمی دیدیمش ولی الآن یه حرکتی زد که تا همیشه در ذهن ما میمونه.
    روحش شاد.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

عجب... این اوبیتو چش شد یهو؟ یکی نیست بگه اخه تو مستر مایند بهتری هستی یا مادارا؟ همین الانشم ساختن کار اوبیتو برای مادارا به دقیقه نمیکشه ولی اون لبخند رضایت مادارا نشون داد که یجورایی به اوبیتو اعتماد داره که راه اون رو میره
    از مردن نجی هم ناراحت شدیم و البته اون دیالوگ اخری اوبیتو خیلــــی باحال بود منتها میترسم مورد خشم و عضب کیشی قرار بگیره و نتونه سکان هدایت جوبی رو بدست بگیره! خود مادارا هم کامل نتوسنت دیگه ترسنفروم بعدی که معلوم نیست دیگه هرچیه مادارا هم میدونه دیگه کنترل شدنی نیست و باید سیل بشه جوبی...

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیش بینی مرگ هر کسی رو میکردم به غیر از نجی . اصلا انتظار نداشتم اون کسی که کشته میشه نجی باشه ! سوپرایز خوبی بود ! صحنه تاثیرگذاری هم بود .
    این که کشتن اوبیتو به دقیقه نمیکشه رو قبول ندارم . حالت غیر مادی اوبیتو اون رو از هر نوع ضربه ای مصون میکنه .

مثل این که حوبی بعد از انرژی که برای این جنگ و تکنیک ها میذاره , یکی از اون شاخ های روی سرش کوچک و جمع میشه .
    توی مانگای این هفته یکی از اون شاخ ها کوچک شد و فکر کنم با ترنسفورم بعدی اون در ارتباط باشه .

همونطور که سال ها پیش گفتم این اوبیتو (توبی) است که میخواد جینچوریکی 10 دم بشه و این هفته در صحبتهای خودش به مادارا این موضوع رو بخوبی نشون داد.
    فکر کنم باید منتظر یک جنگ و درگیری برای تصاحب جیوبی باشیم

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

وقتی 2 تا باس درحد مادارا و اوبیتو کنار هم قرار بگیرن معلومه این چیزا هم پیش میاد

البته مادارا که کلا با هیچ بشری کنار نمیاد ولی چیزی که از اوبیتو یاد گرفتم من اینه که شده 20 سال برای اجرای نقشش صبر میکنه ولی اخرش در حد کمال اجراش میکنه! خیلی قبل تر از این میتونست اجرای نقشش رو شروع کنه ولی نه خودش افتابی میشد نه عجله ای میکرد! شاید میتونست خیلی زودتر مادارا رو زنده کنه که البته ثابت کرد اگر مادارا ادو تنسه نمیشد خودش هیچ حرکتی نمیکرد ولی منظور این که تابلو شده اوبیتو جوبی رو برای خودش میخواد و شاید مادارا هم از این حرکت راضی باشه... من که نیستم!

اوبیتو اگر جفت چشمای خودش رو داشت در حد خدایی قوی میشد ولی الان اگرچه ریننگان داره ولی در جنگ تن به تن قدرت مانورش پایین تر اومده. با این حال اگر مطمئن بود میتونه جلوی مادارا وایسه لحظه ای درنگ نمیکرد شاید هم هنوز با زیرکی داره همه رو هدایت میکنه به سمت اون چیزی که خودش میخواد و اخرش با مادارا سر شاخ بشه!

ولی! اوبیتو در حد مادارا نیست!

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تفسیر جالب و خوبی بود
    من قبلا هم گفته بودم که توبی (اوبیتو) عمرا برای مادارا رین تسنه بزنه و خودش رو فدای اون کنه کهتوی صحبت های دیروزش بخوبی اون رو نشون داد .
    الان هم که مشخصا همچین حرکتی نمیزنه و فقط یک ناگاتو حاضر به این کار بود که تحت تاثیر تاک نوجوتسوی ناروتو قرار گرفت و امتیاز رین تسنه به اهالی کونوها رسید .
    من که میگم توبی میتونه جلوی مادارا بایسته . مادارا هر چی بلد بوده رو به اوبیتو یاد داده و از نظر جوتسو چیزی از مادارا کم نداره . فقط سوسانو نداره .
    ولی همین حالت غیر مادی اوبیتو میتونه کمک زیادی برای اون باشه . به هر حال باید دید در آینده چی میشه .
    مادارا که خودش سردسته کلاهبردارهاست و به این راحتی ها نمیشه کنارش گذاشت و اون لبخندش هم بسیار معنادار بود . از اون طرف هم اوبیتو توی طراحی استراتژی کسی رو دستش بلند نمیشه .
    باید صبر کرد و دید که آخر و عافبت این دو چی میشه ؟! من موندم چطور میخوان جوبی رو مهر کنن ؟! یعنی اینقدر راحته که وسط جنگ میشه مهرش کرد ؟!

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مادارا قدرت ریکودوئی داره و صد در صد کنترل بهتری روی مانگکیو و ریننگان داره دیگه هر چقدرم که اوبیتو بخواد فرار کنه به اون بعد خودش در اخر باید با مادارا روبرو شه و البته شاید اوبیتو استراتژیست باشه ولی مادارا تجربه جنگی اش از همه افرادی که تو جنگ حضور داشتن بیشتره همون که با هاشیراما رقیب بودن تعریف لازم و کافی ای برای اثبات توانایی مادارا هست

تا اینجای کار میشد حدث زد روال پیشرفت داستان چطوریه ولی الان یکم سخت شد بخصوص با اون لبخند مادارا اگر نمیخندید میگفتیم میزنن تو سر هم ولی الان...! البته امیدوارم کلاهشون تو هم نره

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستی دقت کردین اونجایی که مادارا در مورد ترنسفورم جوبی صحبت مبکنه تصویر بالاتر یکی از شاخ های جوبی کوچکتر شده .
    توی تصویر هم اشاره کرده به کوچک شدن ! فکر کنم بعد از یک حد بخصوصی که از قدرتش استفاده میکنه هر دفعه یکی از شاخ هاش کوچک یا جمع میشه .
    یعنی بعد از جمع شدن همه شاخ ها قراره به حالت جدید ترنسفورم کنه ؟!
    یکی یک توضیحی بده ممنون میشم .

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من وقتی لبخند مادارا رو دیدم یاد لبخند های آل پاچینو تو پدرخوانده افتادم.یه لبخند ملیح میزد به یارو میگفت کاریت ندارم برو.یارو از در میزد بیرون خفش میکردن : دی در اعماق لبخند مادارا احساس کردم که الآنه یه بلایی سر اوبیتو بیاره !
    اگه بین این دو تا نبردی پیش بیاد که حدس میزنم بیاد,بدون هیچ شکی مادارا برندست.حالا شاید طول بکشه یه کم ولی در کل اوبیتو جلوی مادارا کاری نمیتونه بکنه.
    Last edited by Arrowtic; 19-12-2012 at 19:17.

16. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته فکر نکنم وسط جنگ بیان با هم سرشاخ بشن . هر چی هست به زمان دیگه ای موکول میشه
    ولی اوبیتو رو دست کم نگیرین . کسی که نقشه مادارا رو بهتر از خودش پیش برده . درسته که نقشه اش زمان برده ولی به بهترین نحو اجراش کرده .
    اونجایی که اوبیتو به مادارا میگه از اولش من و تو دوستی با همدیگه نداشتیم خیلی باحال بود .
    هر چند که مادارا هم غولیه ولی اوبیتو رو نباید به هیچ وجه دست کم گرفت .

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اوبیتو رو مادارا طراحی کرده فکر نکنید که همه چیز رو هم بهش یاد داده! یک نمونش اون فن خروج از ادو تنسه که حضرت اروچیمارو هم نمیدونسته وجود داره و اوبیتو اگر بلد بود به کابوتو میگفت که نباید مادارا رو ادو کنه!
    الان هم که تنها چیزی که دیدیم این بوده که مادارا با بی حوصله گی فقط نگاه کرده و هر موقع نینجا ها فن های سطح بالاتر اوردن اون هم یک رده بالاترشو اورده و هنوز حریف قابلی براش پیدا نشده که بتونیم سطحشو ببینیم پس نمیشه دست کم گرفتش

تنها برتری اوبیتو به مادارا اینکه میتونه در بره به اون بعد خودش ولی سرعت مادارا خودش کارشو میسازه

20. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •