واقعاً ازتون ممنونم.![]()
لیست تماسهای شما ، یعنی کدوم افراد؟
+
دوتا سوال هم تو پست آخر صفحه ی قبلی داشتم.
لیست تماسها همون Contacts هستن که هر موقع بخواین میتونین از طریق لینک زیر چک کنید ببینید این افراد آنلاین هستند یا نه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل تمام انجمن امکان حذف تاپیک توسط کاربران ممکن نیست. اگر لازم میدونید رپرت بدید به تاپیک تا توسط تیم اجرایی حذف بشه. در هر صورت وجودش مشکلی نمیتونه ایجاد کنه. خود شما و تیم ارشد و ادمین فقط دسترسی دارن به این انجمن ماسه بازی.
چطور میشه ادرس یه سایتو قرار داد و اینطوری ثبت نشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بنویسه
کد:
نام سایت
سلام
من بعضی موقعه ها برای دسترسی به انجمن با پیغام خطی زیر مواجه میشم
مخصوصا اگر ساعت 1 یا 2 شب باشه که دیگه فقط با این پیغام خطا روبرو میشم و خیلی خیلی دسترسی به انجمن سخت میشه
حالا راه حلی برای این مشکل هست ؟!!!
کاربران عادی سایت این قابلیت رو ندارن، قابلیت هایپرلینک یا لینک فعال فقط در اختیار تیم مدیریته ...
لینکها رو درون تگ کد () قرار بدید
این مشکل به خاطر عملیات بکآپ گیری از سرور پیسیورلد هست که هر شب از حدود ساعت 1 تا 4 و 5 صبح و گاه بیشتر، طول میکشه ... سرعت سایت در این زمان خیلی پایین میاد، تا حدی که گاهاً باز نمیشه ....
بعضی مواقع هم تو روز این پیغام میاد، که اونم واسه مشکلات فنی یا دیتابیس پیسیه، حل میشه زود ...
کلاً کاریش نمیشه کرد! باید سوخت و ساخت ...
عملاً پیسی ورلد از 1 و 2 شب به بعد بلا استفاده میشه ! باید از cache گوگل استفاده کنیم واسه مطالب ! : دی
سلام /چطور میشه ادرس یه سایتو قرار داد و اینطوری ثبت نشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورتون لینک فعال هست این امکان فقط برای تیم مدیریتی انجمن و رده ی خاصی از کاربران با عنوان کاربر حرفه ای فعال هست و سایر کاربران نمیتونند از اون استفاده کنند /
مطلبی که بارها عنوان شده در پاسخ به این موضوع ( و به حقیقت هم نزدیک به نظر میاد ) اینه که اون زمان خاص موقع گرفتن بکاپ روزانه هست و به همین دلیل سرور ( ها) نمیتونند پاسخگو باشند /من بعضی موقعه ها برای دسترسی به انجمن با پیغام خطی زیر مواجه میشم
موفق باشید .
کیه میخواهیدمحدودیتها توی انجمن ورزشی رو برداریددیگه یه پست میده بعد از دو روز تائید میشه
دوستان من کاربر فعال شدم اما چرا مثل کاربر فعال های دیگه 5 ستاره نیستم؟
مثل عنوان قبلیم {اخر فروم باز}4 ستاره ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)