مستر ریست رو آزمایش کردی گلمحمدی جان؟ آخه امکانش هست که نرم افزار دچار مشکل شده باشه.
البته یه چیزی... فکر نکنم N95 و کلا سیمبین های 9.2 به قبل تر، علامت GPS داشته باشن. این نشان از سیمبین 9.3 به بعد به گوشی های نوکیا افزوده شد!
شاد باشین![]()
مستر ریست رو آزمایش کردی گلمحمدی جان؟ آخه امکانش هست که نرم افزار دچار مشکل شده باشه.
البته یه چیزی... فکر نکنم N95 و کلا سیمبین های 9.2 به قبل تر، علامت GPS داشته باشن. این نشان از سیمبین 9.3 به بعد به گوشی های نوکیا افزوده شد!
شاد باشین![]()
n95 معمولی خیلی سخت وصل میشه.من فامیلمون داشت یه بارم وصل نشد.سرور AGPS را هم بهش بده شاید وصل شد
دوستان من ADSL اشتراک دارم و مودمم هم Wireless هست
من هر کاری میکنم نمیتونم به اینترنت وصل شم با گوشیم
گوشی به مودم وصل میشه ها ولی هیچ سایتی باز نمیشه
no reply getway این جور اروری میده..
میشه بگید چطور وصل شم؟!
تنظیمات روتر هم بگید چی بزارم..
مرسیییییییی![]()
مودم را برای قابلیت استفاده وایرلس تنظیم کردی؟
اسم مودم را هم بگو
من راحت با لپتاپ به مودم وصل میشم و اینترنت میرم..
تنظیماتش رو هم اصلا دست نزدم..
با لپتاپ اول وصل میشم مودم و بعد کانکشن میسارم که یوزر و پسورد آی اس پی رو بدم و بعد هم نت!.
همین..
ولی با گوشی به مودم وصل میشم ولی نمیتونم سایتی رو باز کنم..
مثه ابنکه تو لپتاپ فقط به مودم وصل شده ولی اون کانکشن رو وصل نکرده باشی..
مودمم TP LINK هستش..
مرسی..
شما باید وارد تنظیمات مودم وایرلست بشی و تنطیمات را به حالت NAT انجام بدی یعنی یوزر و پسورد در خود مودم ذخیره شده باشه و دیگه نیازی به ساخت کانکشن نباشه و به محض روشن شدن مودم به اینترنت وصل بشه
مرحله بعد وارد قسمت Wireless مودمت می شی و در قسمت Security یک پسورد 13 رقمی برای حالت 128 بیتی انتخاب می کنی و Firewall را هم خاموش می کنی
حالا می تونی با هر چند تا لپتاپ یا گوشی همزمان به مودم وصل بشی و فقط هنگام وصل شدن باید پسوردی که در قسمت Security مودمت وارد نمودی را وارد کنی
موفق باشی
سلام
من يه n95 8gb دارم كه چند وقته ويروسي شده
بطوري كه حافظه داخلي گوشي رو 700كيلوبايت نشون ميده
هرچي هم كد *#7370# رو ميزنم كه فرمت بشه فايده نداره _ آنتي ويروس هم كه ميام بريزم توش ميگه حافظه كمه براي نصب_ بنظرتون راه حلش چيه?
برنامه اي هست? يا كدي ترفندي ...
يا بايد ببرم فلش بشه
فلش كردن گوشي بهترين راه حله
به نظرم اول آپدیت رو امتحان کنه بهتره..
در كل اصولشون يكيه فرقي نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)