تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 352 از 1635 اولاول ... 2523023423483493503513523533543553563624024528521352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یعنی دوربینی نیست که مثلا یه خونواده رو راضی کنه؟؟
    گفتم اصلا حرفه ای نیستیم
    میدونین چیه قیافه دوربین هم برای من یه نفر خیلی مهمه
    مثل ماشین
    یعنی نظرتون اینه که ارزش این پول رو نداره؟؟
    اگه شما باشین
    بین
    بد ، متوسط ، خوب ، خیلی خوب و عالی چه امتیازی بهش میدادین؟؟؟
    چرا راضی نمیکنه؟ راضی میکنه ولی نمیدونم فقط میخوای راضی باشی یا میخوای بهترین رو داشته باشی؟
    این که قیافه ی دوربین رو برای خودت معیار قرار بدی باعث میشه یه ذره از اصل قضیه پرت شی. قیافه ی عکس مهمتر از قیافه ی خود دوربینه.
    اگه بخوام بهش امتیاز بدم باید اول مشخص کنی منظور از بد چیه؟ و منظور از عالی چیه؟ گفتم که دوربین خوبیه ولی عالی نیست.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزيز ولي لنز دوربين اشنايدر كروزناخ هست و ساخت سوييسه و صفحه نمايشم لمسيه

بازم خوب نيست ؟
    دوست عزیز. خوب بودن یک دوربین به سازنده ی لنزش یا این که صفحه ی نمایشش لمسی باشه ربطی نداره.

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز prowler88 شما الان به من بگو من چی بخرم تا 400 هزار تومان که زوم درست حسابی هم داشته باشه نه مثل fz28 در این حد هم نبود اشکال نداره ولی 10x رو داشته باشه حداقل برند هم اصلاً برام مهم نیست من کیفیت می خوام مرسی . . .

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.
    دوست عزيز ولي لنز دوربين اشنايدر كروزناخ هست و ساخت سوييسه و صفحه نمايشم لمسيه

بازم خوب نيست ؟

اولا که لنز اشنایدر مشهور نیست،اون لنزی که مشهوره،کارل زایس هستش.شرکت اشنایدر اصلا لنز حرفه ای نداره.
    بعدش هم صفحه لمسی نمیتونه کیفیت یه دوربین رو نشون بده.کیفیت عکس به سنسور و لنز و پردازنده و اینا مربوطه نه صفحه لمسی یا غیر لمسی.
    Last edited by Senator_F; 07-08-2009 at 17:52.

6. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اولا که لنز اشنایدر مشهور نیست،اون لنزی که مشهوره،کارل زایس هستش.شرکت اشنایدر اصلا لنز حرفه ای نداره.
    بعدش هم صفحه لمسی نمیتونه کیفیت یه دوربین رو نشون بده.کیفیت عکس به سنسور و لنز و پردازنده و اینا مربوطه نه صفحه لمسی یا غیر لمسی.
    البته شاید چون یه مقدار ناشناخته تر از کارل زایس هست میگین. آخه اشنایدر بیشتر به خاطر لنزهای حرفه ایش معروفه. در هر سه سطح Small و Medium و Large Format کار میکنه. ولی حیطه ی کاری اصلیش Large Format هست. البته این ها همه دوربین های آنالوگ هستند. یه تعدادی هم لنز دیجیتال داره که البته تعدادشون کمتره.
    کارل زایس از نظر سابقه خب خیلی بالاتر از اشنایدر هست. حتی قبل از این که دوربین عکاسی اختراع بشه لنز میساخته. ولی هر دو کمپانی معتبر و خوشنام هستند.
    در هر صورت به نظر من از روی برند نمیشه قضاوت کرد. دوربین های کنان هم لنز کنان دارن و لنز دوربین های پاناسونیک هم leica هست. همه ی اینها برندهای با کیفیتی هستند.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    میخواستم که منو راهنمایی کنین
    من یه دوربین میخوام بین 300 - 400 تومن
    و برای عکس گرفتن با دوستان و عکس های خانوادگی
    من خودم از این مدل سونی خوش اومده
    میخواستم بدونم کارایی های لازم رو داره؟
    و اینکه قیمتش حدودا چقدر هست؟؟
    Sony CyberShot DSC-W300
    w300 عكس هاش در شب و نور كم واقعا فاجعه است. يكي دونمونه از عكس هاي اين دوربين را ببينيد متوجه مي شيد
    خشدستي دوربين وطراحي آن يكي از ملاك هاي انتخاب دوربين هست به شرطي كه ملاك هاي مهمتر انتخاب فداي اين شكل و شمايل نشه. بنظرم Fuji F100fd چه از لحاظ كيفيت عكس و چه از لحاظ طراحي از اين قوطي مستطيل شكل بهتر باشه.

10. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز prowler88 شما الان به من بگو من چی بخرم تا 400 هزار تومان که زوم درست حسابی هم داشته باشه نه مثل fz28 در این حد هم نبود اشکال نداره ولی 10x رو داشته باشه حداقل برند هم اصلاً برام مهم نیست من کیفیت می خوام مرسی . . .
    راستش همین FZ28 بهترین انتخابه. بعد از اون هم H50 و بعدش ZS1 اگه پیدا بشه.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته شاید چون یه مقدار ناشناخته تر از کارل زایس هست میگین. آخه اشنایدر بیشتر به خاطر لنزهای حرفه ایش معروفه. در هر سه سطح Small و Medium و Large Format کار میکنه. ولی حیطه ی کاری اصلیش Large Format هست. البته این ها همه دوربین های آنالوگ هستند. یه تعدادی هم لنز دیجیتال داره که البته تعدادشون کمتره.
    کارل زایس از نظر سابقه خب خیلی بالاتر از اشنایدر هست. حتی قبل از این که دوربین عکاسی اختراع بشه لنز میساخته. ولی هر دو کمپانی معتبر و خوشنام هستند.
    در هر صورت به نظر من از روی برند نمیشه قضاوت کرد. دوربین های کنان هم لنز کنان دارن و لنز دوربین های پاناسونیک هم leica هست. همه ی اینها برندهای با کیفیتی هستند.

همه اینها صحیح ولی اشنایدر به خاطر لنز های تخصصی اش مشهوره نه لنز های حرفه ای.این دو تا تعریف یکمی با هم فرق دارن.ولی من هم نگفتم که شرکت ضعیفی هستش،من گفتم اشنایدر توی لنز سازی در حدی نیست که انتخاب دوربین بر مبنای اون صورت بگیره.

13. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستش همین FZ28 بهترین انتخابه. بعد از اون هم H50 و بعدش ZS1 اگه پیدا بشه.
    جایی هست که بتونم مقایسه عکس های این مدل رو با دوربین های همین رنج قیمت canon مقایسه کنم یعنی به صورت بصری عکس ها رو ببینم . ؟ ؟ شما خودت شخصاً با sx200 is مقایسه کردی آخه اون از برند معروف تریه به نظر من نیست !!! بعد هم 12 مگاپیکسله من دوربین قبلیم h20 سونی بود ناراضی بودم واقعاً چیز جالبی نبود . . . تجربه خوبی از 10 مگاپیکسلی ها ندارم . . . بحرحال این دیگه پست آخریمه چون واقعاً آماتور هستم در زمینه دوربین تو جواب بعدی شما دیگه تو خرید تردید نمی کنم هرچی بگین خریدم . . . ولی واقعاً انتظار دارم خیلی بهتر از h20 باشه خیلی یعنی دوست دارم کامل احساس کنم که پولی که پاش دادم ارزش داشته آخه من دنبال یه چیز آخر عاقبتی هستم h20 رو که خریدم اگه راضی بودم مطمئن باشید تا august 2030 هم عوضش نمی کردم امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خلاصه آقا ما شرمنده ایم . . .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

دوستان از همتون ممنون به خاطر راهنمايي..

فردا شنبه دارم ميرم ببينم نمايندگي پيدا كنم كه همين روزا برم خريد ..

95 درصد همون FZ28 رو ميخرم ، اما خانواده هنوز با سايزش مشكل دارن ممكنه Zs3 بعد از اون به خاطر سايز كوچيكترش انتخاب ديگه اي باشه ..

ممنون
    Last edited by Mr.K2; 08-08-2009 at 01:30.

16. این کاربر از Mr.K2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •