تبریک میگم دوستان اسپانیا رفت فینال...........
خوب اینم از یورو 2008 کم کم داره به فرجام خودش نزدیک میشه ولی امیدوارم که اسپانیا قهرمان بشه.
المان کلا تیم خوش شانسی بوده مثل بازی با ترکیه که من خیلی ازش خوشم نمیاد ولی عشق است :
1:کاسیاس
2:راموس
تبریک میگم دوستان اسپانیا رفت فینال...........
خوب اینم از یورو 2008 کم کم داره به فرجام خودش نزدیک میشه ولی امیدوارم که اسپانیا قهرمان بشه.
المان کلا تیم خوش شانسی بوده مثل بازی با ترکیه که من خیلی ازش خوشم نمیاد ولی عشق است :
1:کاسیاس
2:راموس
100 % موافقم خیابانی یه آشغاله!
تازه 100 بار تو بازی روسیه و هلند گفت روسیه 14 و هلند 16 تا شوت زدن و 40 تا شوت در یک بازی خیلی زیاده !!!!
14+16=40 خوبه دبیر ریاضی نشد !
هلند تو بازی با روسیه چش بود ؟ روسیه که عددی نیست ؟ اصلا هلند از همون اول داغون بود.
خبری تو اردوی تیم شده بود ؟ اشنایدر جونم که دائم تاسف می خورد! به نتایج روسیه و هلند نگاه کنین روسیه عددی نیست
شاید اشکال از مربی بود ! حیف شد هلند.
خیابانی تمام بازی ون در سار و ون در وارت رو به جای هم می گفت. کودن !
حالا اون شب عادل بود یکم جمع و جور می کرد گندای آقا رو !
از خیابانی و علیپور(اسمش اینه دیگه ؟ همون که 100 بار میگه فوتبال 90 دقیقه هست !) متنفرم!
سایت هواداران رئال : به نقل از سایت رسمی باشگاه ؛ رئال مادرید امروز اطلاع داد که این باشگاه با یک شرکت عربستانی به نام سامان های رایانه ای عربی (acs) برای فروش و توزیع موبایل /رئال مادرید/ در خاور میانه برای سه سال آینده به توافق رسیدند .
بر طبق این قرارداد Acs می تواند از شروع فصل ۰۹-۲۰۰۸ تا پایان فصل ۱۱-۲۰۱۰ موبایل رئال مادرید را را در کشورهای عربستان - کویت - امارات - بحرین - مراکش - لبنان - قطر - اردن - یمن - الجزایر و مصر پخش کند .
رئال مادرید در این باره گفت : ما ازارتباط برقرار کردن با Acs خوشحالیم زیرا موجب رشد و بالندگی بازار تلفنهای همراه ما در خاور میانه می شود .
نبیل النور مدیر داخلی Acs گفت : ما از همکاری با چنین باشگاهی بسیار شادمانیم و تلاش می کنیم تا تجارت دیجیتالی رئال مادرید در خاور میانه را خیلی راحت پیش ببریم .
درباره ی Acs
سامانه های کامپیوتری عربی (acs) یکی از شرکتهای اطلاعاتی تکنولوژی بزرگ خاور میانه است . آنها زیر مجموعه ی گروه ملی تکنولوژی (ntg) هستند که شرکتی چند ملیتی (آمریکا - سریلانکا - هند) است .
جریان این چیه ؟
تازه این جالب بود که اصرار داشت که گل گیسا آفسایدهو هیچ هیجانی بعد از گلهای اسپانیا نداشت
احمد به تيم هاي مورد علاقش، اون اصلي رو اضافه نكردي! آرژانتين رو ميگم! مهد فوتبال جهان از ديد اين آقا!!!!
تو يه تيم، يه آرژانتيني باشه، اونقدر ازش تعريف ميكنه كه همونجا رو صفحه تلويزيون تگري بزني!!!
اقا ایول که بامن همکاری کردین و نظرتون رو گفتین:
اول که نیستلروی جان به داش خوبی خییلی مخلصیم کجایی عزیز کم رنگی؟
دوم هم اینکه بنده از همین الان پولام رو جمع میکنم تا این موبایل عزیز رو بخرم کلا عاشق هر چیز هستم که علامت مقدس رئال رو داشته باشه.
سوم هم اینکه دقیقا نیسلروی جان میگم عجب حالی داد پارسال که برزیل بدون ستارگانش و تنها روبی جون زد و نابود کرد ارژانتین رو با همه ستارگانش.
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد براي آخرين بار پيشنهاد مالي خود را در مورد رونالدو پرتغالي افزايش داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو كه پس از حذف پرتغال از يورو 2008 فرصت كافي براي مذاكره پيدا كرده، اكنون پيشنهاد 85 ميليون يورويي از رئال مادريد دريافت كرده است.
رامون كالدرون، مديرعامل باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: هرگز اين رقم به مرز 100 ميليون يورو نمي رسد. او اطمينان داشته باشد كه اين رقم آخرين مبلغ ارائه شده است.
گفته مي شود ژوره مندس، مدير برنامه هاي رونالدو براي مذاكرات نهايي راهي مادريد شده است.
خوب مثل خيلي ها، درگير امتحانات دانشگاه بودماقا ایول که بامن همکاری کردین و نظرتون رو گفتین:
اول که نیستلروی جان به داش خوبی خییلی مخلصیم کجایی عزیز کم رنگی؟
دوم هم اینکه بنده از همین الان پولام رو جمع میکنم تا این موبایل عزیز رو بخرم کلا عاشق هر چیز هستم که علامت مقدس رئال رو داشته باشه.
سوم هم اینکه دقیقا نیسلروی جان میگم عجب حالی داد پارسال که برزیل بدون ستارگانش و تنها روبی جون زد و نابود کرد ارژانتین رو با همه ستارگانش.كه به خوبي و خوشي تموم شد
آره واقعا! حالا اون سال رو يادتون هست كه فينال رو خودش گزارش ميكرد بعد آرژانتين تو دوتا 15دقيقه پاياني يه گل از برزيل جلو افتاده بود، اما برزيل آخرين ثانيه گل مساوي رو زد و بعد هم تو پنالتي برد؟اين بيچاره حتي كتش هم پوشيده بود به اميد اينكه آرژانتين برده و كارتموم شده!!!! اما يهو برزيل ....
دوتا خبرديگه اينكه ظاهرا بعد از اينكه رونالدو يه ماشين بوگاتي براي زندگي درمادريد خريداري كرده بود، اينبار يه خونه نزديك خونه ي رومان كالدرون و شوستر خريده تا اينكه يه بار ديگه به احتمال پيوستن به مادريدي ها بيفزايد!
از اون طرف هم مثل اينكه مورينيو ميخواد روبن رو ببره چلسي! كه با اين هم بستگي به ترنسفر رونالدو داره! هرچند به شخصه فكر ميكنم شوستر روبن رو نگه داره چون ميخواد روبينيو رو بده به منچستري ها تا اينقدر گريه نكنن![]()
Last edited by kasra_khan2003; 27-06-2008 at 11:11.
علی فر!
....
البته سرهنگ علی فر --
بچه ها تو روخدا انقدر جواد رو اذیت نکنید یه لحظه فکر کنید تصادفی بیاد اینجا بعد دیگه.........
یه بارم به همه گفتم این جواد بیماری داره کاریشم نمیشه کرد یعنی دسته خودش نیست بچه ها میدونید که!حتی چند بارم رفت برا درمان اونور آب که از شانس ما رفته بوده آرژانتین که یهو عاشق آرژانتین شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)