سلام دوستان کدوم یکی از مدل های پلی 3 بهتره؟؟؟؟
slim قدرت پردازنده اش کمتره؟؟؟؟
در کل کدوم یکی از مدل های ps3 بهتره؟؟؟؟
سلام دوستان کدوم یکی از مدل های پلی 3 بهتره؟؟؟؟
slim قدرت پردازنده اش کمتره؟؟؟؟
در کل کدوم یکی از مدل های ps3 بهتره؟؟؟؟
اسليم تنها تفاوتي كه با فت داره توي كيت اجرا كننده بازي هاي PS2هست كه فت داره اما اسليم نداره وگرنه به لطف اپديت جديد كه قبليت Other OSرو برداشتن هيچ فرقي ندارن البته اسليم مصرف برق كمتري داره و سبكتر و كم حجم تر هم هست اما در كل دوتا يكي اند درضمن دكمه هاي لمسي رو كنسول هم توي اسليم به دكمه معمولي تبديل شدن![]()
اتفاقا خود سونی گفته مثل Ps3 قیمتش فضایی نیست
سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
سلام دوستان قيمت كيبورد ps3 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو پاساژ لباف يه كيبورد داشت مشكي براق جعبش هم سبز و سياه بود ميگفت 110 تومن------------------
![]()
سریعتر این GT بیاد که روی Alan wake رو از نظر گرافیکی بخوابونه
و یک انحصاری فوق العاده به لیست بازی ها اضافه شود .
اين كيبورد خودش نيست ولي ميشه استفاده كرد بجاش
قيمت ندارم
با سلام
لطفا نام چند بازی انحصار شاخ پلی 3 رو برام بزارید در ضمن نوع یا سبک آن را هم مشخص کنید .
و زیاد هم محم نیست که جدید با شه یا قدیمی
همش انحصاری است :
Metal gear solid 4 ( فوق العاده است ) سوم شخص مخفی کاری ( از دستش نده که دلیل خرید PS3 برای خیلی این بازی است .
Killzone 2 در سبک اول شخص که بهش لقب بهترین بازی اول شخص کنسولی رو می شه داد .
God of war III ( بهترین بازی این کنسول ) اکشن سوم شخص ( این رو از دست اصلا نده )
Heavy rain ( سینمایی ترین و زیباترین بازی ) این بازی از نظر گرافیکی و گیم پلی عالی است .
Unchatred 2 که بهترین گرافیک کنسولی رو داره ( حتی Crisis هم به پاش نمی رسه ) و خیلی طبیعی هستش . این بازی گیم پلیی جذاب و تند داره که به دل هر کسی می شینه . این رو 100 بخرش . قبلش یکش رو بازی کن .
Resistance 2 در سبک اکشن اول شخص . شماره یکش رو اجاره کن بهد شماره دومش رو بازی کن . این بازی بسیار زیبا و واقعی است .
MAG اهل آنلاین زدنی این بازی خوراکته .
Little big planet بهترین بازی معمایی دو بعدی این کنسول . این رو هم تجربه کن که قشنگه
Infamous که بازی سوم شخص هستش و خیلی زیباست .
GT هم تا چند وقت دیگه می آید و هر چی بازی تو جیبش می ذاره و گرافیک کنسول رو متحول می کنه. ( ماشین سواری )
درود بر PS3 که این همه بازی انحصاری داره
دوستان این هدستش چنده ؟ امروز تو Bad company حسابی احساس ضعف کردم
اونی که تو Squad هدست داشت به من دستور میداد میزدم تشکر می کرد هی
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
یه سوال دیگه این Remote play با psp رو چطوری باید تنظیم کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)