تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 585 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیگه بسه...
    چرا این شرکتهای وارد کننده قطعه این قدر روی قیمت قطعات می کشن؟
    چی فکر می کنن؟
    چون مثل خودم James Blunt دوستی گفتم جواب بدم .
    خوب این شرکت ها در اصل از ناآگاهی من و شما سوء استفاده میکنن
    یکی از دلایلشم اینه که به دلیل تحریم و اینجوری مسائل شرکتهای معتبر قطعه سازی نمایندگی های مستقیم در داخل بازار ندارن .
    دلیل دیگه اینکه بازار رقابتی باید بوجود بیاد و این از طریق تعدد شرکت هایی با عرضه مستقیم از طرف نماینده اصلی به وجود میاد البته تا حدودی این شرایط هست ولی نه به اندازه کافی چون مثل اگه دقت کنیم عمده بازار مثلا مینبورد شرکت دسته سه تا شرکت هست که اونا قیمت گذاری میکنن و هر قیمتی دوست دارن میدن که نباید اینطوری باشه .

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی سه رده قیمت قرار دارند و از نظر کارایی هم هرسه Price/Performance شبیه به هم دارند.

8600GT --> 100T
    9600GSO --> 150T
    9600GT -- > 200T

از نظر کارایی هم نسبتشون همینطور هست.

قیمت خیلی بالاست...

سیاستهای ATI کمی توی رده Radeon HD 4000 عوض شده. احتمالا Radeon HD 4870 به عنوان یک کارت تقریبا High-End با قیمت 330 دلار و Radeon HD 4850 هم به عنوان یک کارت MainStream با قیمت 220 دلار عرضه میشه.

Radeon HD 4850 برای بودجه شما خیلی مناسبه از نظر قدرت هم چیزی حدود Geforce 9800 GTX یا حتی کمی بهتره
    جدا 9600GSO حدود 150 تومن هست اگه اينطور باشه خيلي خوبه درسته كه كلاكش 600 و مموري اينترفيسش 192 بيتي هست(بجاي 650 و 256 ) ولي استريم پروسسورهاش 96 هست(بجاي 64) و قدرتش تقريبا با 9600 معمولي يكيه رمش هم كه 768 مگ هست. البته اين بنچمارك مربوط به پيلت سونيك هست

Last edited by MicroSystem; 15-06-2008 at 23:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ّبرند كه اصلا ربطي به قدرت نداره مگه اينكه اوركلاك كرده باشند.
    خب قدرت يه كارت گرافيك بعد از GPU به فركانس رمش وابسته است هر چي سرعت رم بيشتر باشه قدرت گرافيك بيشتر ميشه اين تو كارتهاي مختلف فرق ميكنه بعضي كارتها مثل همين 8600GT به سرعت رم خيلي حساسند و رم DDR2 بد جوري تو سرشون ميزنه به خاطر همين هم هست كه NVIDIA رم استاندارد اين كارت رو DDR3-1400 تعيين كرده. حالا در نظر بگير اين رو با رم DDR2-660 بخري خودت ديگه حسابش رو بكن
    اما در مورد فرق 512 و يا 256 اصولا رم يه جائي واسه ذخيره موقت اطلاعات هست فرض كن يه انبار داشته باشي كه وسائلت رو با تسمه نقاله ميفرستي تو انبار و از اونجا در مياري حالا سرعت اين تسمه نقاله هرچي بيشتر باشه بهتر هست ولي هر چقدر انبارت رو بزرگتر كني فايده اي نداره
    البته رم 512 بيفايده هم نيست ممكنه يه بازي به اين حجم رم نياز داشته باشه كه در اينصورت عملكردش پايين مياد اما اون بازي هم يه بازي خيلي خفن هست كه رو اين كارت به خوبي جوابگو نيست
    حالا مثال تسمه نقاله رو در اين مورد ادامه ميديم فرض كن ميخواي جنسهاي بزرگتر تو انبارت بزاري خوب انبارت بزرگتر باشه بهتره ولي اين تسمه نقاله اصلا اين قدرت رو نداره كه اين جنسها رو حركت بده و واسه اين كار ضعيفه

در كلا توي 3dmark06 اين گرافيك با رم 256-DDR3-1400 حدود 20 درصد از 512-DDR2-660 قويتره.
    دوستان واقعا ديگه من گيج شدم دوتا نظر كاملا مخالف همديگه شايد اين انتخاب براي شما كه مايه داريد مهم نباشه ولي من انتخاب مهميه حالا ببينيد نظر يكي از اعضاي ترفندستان :

دوست گلم فرمايش سما درست اما از انجه كه من فهميدم فرق دي دي آر 2 با 3 فقط در پهناي بادشونه يعني در دي دي آر 3 پهناي بهند بيشتري براي انتقال اطلاعات است.

مثل كش cpu ميمونه هر چه كش سي پو يو بالا تر باشه سرعت انتقال اطلاعات در سي پي يو بيشتر ميشود.اما اگر رم سيستم شما كم باشد كش هيچ معني نميدهد.

مثل يه ماشين كه موتورش قوي باشه اما سرعتش كم اميدوارم متوجه منظورم شده باشي.

پيشنهاد كه دادم.
    اگر مي خواهي با سيستمت فقط براي كارهاي طراحي مثل 3dmax &catia كار كني دي دي آر 3 خيلي بهتره

اما اگر براي بازي و نرم افزارهاي ميكس مي خواهي يا فيلم سازي مثل primeyar12از دي دي آر 2 استفاده كن. حالا نظر خودتونه.
    اينم لينك همين مشكل تو ترفندستان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا نظر شما چيه؟

دوستان ميشه معني جمله Slot Space Required رو هم بگيد؟ چون رو كارت ASUS جلوي اين عبارت نوشته 2 يعني چي؟
    Last edited by rambo_1386; 15-06-2008 at 23:16.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این سوال رو (سری جدید کارت های Ati کی میان ؟ قیمت حدودی هر کدومو بنویسید لطفا ) توی اون آدرس پرسیدم ولی پستم رو حذف کردن شما یه جوابی به ما بده .

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

اما اگر براي بازي و نرم افزارهاي ميكس مي خواهي يا فيلم سازي مثل primeyar12از دي دي آر 2 استفاده كن. حالا نظر خودتونه.
    در بررسی های که سایتهای بزرگ آزمایش کننده سخت افزار ها انجام داده اند واضح هست که 8600GT.DDR3 قویتر از

8600GT.DDR2 هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

مين من giga945p-s3 هست ميخوام ASUS 8600gt بگيرم تو سايت tomeshardware درباه اين كارت اطلاعاتي بدست آوردم و در آخر نوشته بود Slot Space Required:2 ميخوام بدونم يعني چي ؟ رو مين من ميخوره يا نه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مين من giga945p-s3 هست ميخوام ASUS 8600gt بگيرم تو سايت tomeshardware درباه اين كارت اطلاعاتي بدست آوردم و در آخر نوشته بود Slot Space Required:2 ميخوام بدونم يعني چي ؟ رو مين من ميخوره يا نه؟
    یعنی کارت و خنک کننده اش Dual Slot هستند و جای دو اسلات رو روی مادربورد می گیرند. (شما روی اسلات کنار PCI-Express چیزی نمی تونید نصب کنید.)

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

قیمت 8800GTS -512mb الان چنده؟بهترین کارت گرافیکی که میشه با 300 تومن خرید چیه؟
    Last edited by reza fontana; 16-06-2008 at 03:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قیمت 8800GTS -512mb الان چنده؟بهترین کارت گرافیکی که میشه با 300 تومن خرید چیه؟
    الان 8800GT ولی از من میشنوی وایسا تا 4850 ای ام دی رادئون بیاد ببین چه لئبتیه!

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

الان 8800GT ولی از من میشنوی وایسا تا 4850 ای ام دی رادئون بیاد ببین چه لئبتیه!
    اخه معلوم نیست دقیقآ 4850 کی میاد و تا برندهای معروفش وارد بازار بشن کلی طول میکشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •