چرا چند تا چیز رو از دست دادن تاحالا موقع gears یا هر بازی به دیر لود شدن تکستچر ها توجه کردی یعنی بعد از لودیگ هنوز بعضی تکستچر ها لود نشدن که بازی شروع میشه بعد یه هو(!) لود میشه که اگه رو هارد بریزیم این مشکل پیش نمیاد(انشالله)
چرا چند تا چیز رو از دست دادن تاحالا موقع gears یا هر بازی به دیر لود شدن تکستچر ها توجه کردی یعنی بعد از لودیگ هنوز بعضی تکستچر ها لود نشدن که بازی شروع میشه بعد یه هو(!) لود میشه که اگه رو هارد بریزیم این مشکل پیش نمیاد(انشالله)
توی GTA IV که 13 ثانیه تفاوت داره ...خیلیه !
توی بقیه بازی ها زیاد محسوس نیست
من 2 بار اين بازي رو تمام كردم و به همچين چيزي كه شما گفتي بر نخوردم
شايد مشكل از ديسك بازي و درايو باشه كه شما داري
اره علي جان gta 4 رو نديده بودم
ولي باز هم زياد نيست 13 ثانيه هست ؟
به اون 33 ثانيه توجه كن
در كل منظورم اينه كه چيز خيلي مهم و دگر گون كننده اي نيست كه اونهاي كه فعلا نميتونن هارد بخرن فكرشون مغشوش اين بشه كه دنبال پول باشن كه حتما هارد بخرن يا هارد ارتقا بدن![]()
اقا کسی قیمت استاندارد هاردهارو میگه ...بعد از نظر سروصدا چه تغییراتی کرده؟؟
13 ثانیه برای لود زیاده دیگه !اره علي جان gta 4 رو نديده بودم
ولي باز هم زياد نيست 13 ثانيه هست ؟
به اون 33 ثانيه توجه كن
در كل منظورم اينه كه چيز خيلي مهم و دگر گون كننده اي نيست كه اونهاي كه فعلا نميتونن هارد بخرن فكرشون مغشوش اين بشه كه دنبال پول باشن كه حتما هارد بخرن يا هارد ارتقا بدن![]()
آره قبول دارم
ولی از سیستم PS3 بهتر کار میکنه نه ؟
سلام.من 360 مدل پرمیوم دارم بعد بیشتره بازی هارو که می ذارم یا هنگ می کنه یا نمی ره تو بازی به نظر شما مشکلش چیه؟دوما پیکسل گفته بیار شاید از لنزشه به نظر شما چی کار کنم؟
سلام
احتمالا مشکل از همون لنز باید باشه ... متاسفانه لنز این کنسول حساسه و هر دیسکی رو نباید داخل این کنسول بذارید که زود عمر خودش رو از دست میده. شما بهتره کنسول خودتون رو به تعمیرکار نشون بدید.
براي كسي كه قبلا gta رو بازي كرده اگه دوباره بره اره محسوسه
اون كه اره
( خدا نكنه كسي از fanboy ها اين ورا پيداش بشه )
![]()
نه دوست عزیز این مشکل کم میشه اما به هیچ وجه از بین نمیره !!!!
چوا این خاصیت موتو آنریل هست
این موتور لودینگ سریع نسبت به محدوده ای که لود میکنه داره
این موتور یمک میشن 1 ساعت رو در عرض 1 دقیقه لود میکنه که حیله این موتور همین هست
این موتور با آنلود کردن تکسچر های دور دست و غیر قابل دید میتونه هم گرافیک بالاتری داشته باشه و هم لود سریع تر
اما هیف که یه ایراد داره اونم اینه که 5-10 ثانیه تاخیر لود بعضی تکسچر ها در لود اول داره
آنلود تکسچر های دور دست هم به راحتی در rainbow six vegas 1 -2 دیده میشه یه وقتهایی اشتباهی بعضی تکسچر های نزدیک هم آنلود میکردیا در محیط های باز بعضی تکسچر ها نبودن
![]()
سلام
بچه ها این داشبورد جدید رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)