تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 722 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

کسایی که از محسن بد میگن حسودن اونجاشون سوخته
    آخه آلبوم قبلی انقدر خوب بود که طرفدارانش ۲ ۳ برابر شد مثلا من خودم یکی از طرفدارانش هستم ولی به شخصه میگم آلبوم قبلی طوری بود که همه کس ازش خوشش میومد چون وزن وقافیه داشت ولی این یکی شعر نوعه
    بابا بخدا شعر نوعه {حتما نباید شعر هاش مثل سعدی قافیه داشته باشه} {معنیش مهمه}
    یه چیز دیگه هم اینکه کسایی که از این آلبوم بد میگن معنی آهنگارو نمیفهمن {اینا دوست دارن آهنگ فقط شاد باشه و بزن و برقص }
    اینا آهنگ رو درک نمیکنن فقط میخوان یه چیزی گوش بدن حالا هرچی باشه

تا ابد به پات میشینم به پات میمونم والا
    دوست عزیز رعایت ادب شرط مباحثه است.
    بنده خودم از طرفدارای ایشون هستم و اقتخار هم می کنم که طرفدارم.اما بعضی از شما ها چون فقط در جو طرفدار ها قرار دارین فک می کنین همه ی مردم این نظرو نسبت به محسن دارن.
    من نطر خودم رو در صفحات قبل عنوان کردم.اما باید در اطراف مخالفان هم بگردین و ببینین اونا چی میگن!می خوای یه چندتا از نظر مخالفا رو بگم تا ببینی واسه چی گفتم از آینده ی کاری محسن احساس خطر می کنم:
    1-بابا این مرتیکه ی (با عرض معذرت) معتاده
    2-اووه...این خب انگار ننش مرده!
    3-فقط بلده از سیاوش قمیشی تقلید کنه
    .
    .
    .
    .
    این حرفا دور و بر من زیاده...جالب اینجاست این حرفا رو کسایی می زنن که سال ها 84-85 از پرو پا قرص ترین طرفدارا بودن.برا اینه که می گم می ترسم از آینده
    شما آلبوم ها ی سابق رو بررسی کن.اون موقع که آلبوم عشق دو حرفی یا خودکشی ممنوعه اومده بود از هرکی می پرسیدی کدومش قشنگ تره می گفت همه قشنگن اصلا آهنگ زشت نداره
    اما از یه شاخه نیلوفر به بعد،اکثراً می گن همشون خوبن اما فلان آهنگ و فلان آهنگ قشنگ ترن.یعنی آلبوم های قبل نمی شد تشخیص داد کدوم یکی قشنگ تره اما متأسفانه الان ما گزینش رو از بین آهنگا می بینیم.

در ضمن اگه من عاشق آهنگای بزن برقصی بودم که طرفدار اندی میشدم!!!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من بهتره آقا محسن تو سایت رسمیش یه نظر سنجی بذاره و بگه کدوم آلبوم رو بیشتر دوس دارین...اینطوری معلوم میشه که طرفدارها کدوم سبق و سیاق رو بیشتر می پسندن و خوده محسن هم می فهمه تو آلبوم بعدی چه جور بخونه که کمتر مورد آماج حملات مخالفان قرار بگیره
    Last edited by dracula_killer; 21-02-2010 at 23:47.

2. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روال بحث منطقی:

1) مخالفان با لحن مناسب انتقاد خودشون رو مطرح کنند، و از توهین به خواننده خودداری کنند.
    2) پاسخ طرفداران به نظرات مخالفین نباید با لحن نامناسبی داده بشه.

که متاسفانه تا به اینجا در تاپیک رعایت نشده، بخصوص مورد 2

از ارسال پست های خارج این روال خودداری کنید
    این موارد درصورت مشاهده پاک خواهد شد.
    Last edited by Gita; 22-02-2010 at 11:06.

4. 12 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من یه نظر کلی بدم در مورد آلبوم:
    به نظر من اونقدری که اول فکر کردم هم بد نیست. به چز 2 ، 3 تا از آهنگها بقیه رو دوست داشتم.
    اما عمرا به گرد پای یه شاخه نیلوفر نمیرسه!
    آخه چجوری میتونین، آهنگهایی مثل "عصا"، همون "یه شاخه نیلوفر" و به خصوص "تو که نیستی" رو با این آهنگها مقایسه کنید؟؟؟؟
    یه لحظه تو عمق آهنگ سازی اول آهنگ "تو که نیستی" برین! تو کدوم یکی از این آهنگها یه همچین آهنگ سازی و شعری هست؟
    من نمیگم ژاکت بده! اصلا! اتفاقا خیلی هم خوبه. اما "یه شاخه نیلوفر" دنیای دیگه ای بود.
    میدونین چیه؟ به نظر من این مجاز کار کردن محسن باعث افت توی کارش شده! کاش همونجور غیر مجاز مونده بود!

6. 5 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

يك نكته انحرافي !!
    بنده خدا چند ماه آلبومش در انتظار پخش بوده.
    امضاي روي كاور آلبوم مربوط به پاييز هست و آلبوم در آخرين روزهاي ماه دوم زمستون اومد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به غیر دو سه تا از آهنگاش بقیش خوبه ولی به نظر من هم نسبت به آلبوم قبلی ( یه شاخه نیلوفر ) افت داشته

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

میدونین چیه؟ به نظر من این مجاز کار کردن محسن باعث افت توی کارش شده! کاش همونجور غیر مجاز مونده بود!
    کاملاً باهات موافقم....شاید یه دستایی هست که اجازه ی مثل سابق خوندن رو به محسن نمیده؟

10. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

متن کامل شعر لولای شکسته:

همیشه منتظرت هستم

خیال می کنم پشت در ایستاده ای و در میزنی

اینقدر این در کهنه را باز و بسته کرده ام که لولایش شکسته است

لولای شکسته در را عوض میکنم

انگار کسی در میزند

در را باز می کنم و در خیالم تو را می بینم که پشت در ایستاده ای

می گویم:

بانو خوش آمدی

ولی تو نیستی

پشت در تنهاییست

در را می بندم و باز دوباره باز میکنم.

ولی هنوز هم نیستی.

اینقدر باز میکنم و می بندم که لولای در دوباره می شکند.

کاش می آمدی

می دانم چشم خسته ام بسته خواهد شد

قلبم خسته ام خواهد ایستاد

ولی تو نخواهی آمد

بانو

بانو

بانو جان

تا آخر عمر فقط همین خواهد بود:

من و در و لولای شکسته

و حسرت دیدار تو
    فقط همین

12. 7 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آلبوم ژاکت به عقیده من خیلی آلبوم زیبا و دوست داشتنی ایه و به طور مجزا و بدون در نظر گرفتن آلبوم های قبلی محسن اگر بخوایم در موردش بحث کنیم قطعا اگر بهترین آلبوم امسال نباشه جزو 3تای اول قرار می گیره و فکر کنم این رو منتقدینش هم تاییدش کنن و با این حساب نمی شه گفت چاووشی ناموفق بوده....

حالا اگر بخوایم این کار محسن رو با آلبوم های قبلیش مقایسه کنیم شرایط کلا فرق می کنه، من دیشب نشستم آلبوم های قبل محسن رو گوش دادم و با کارهای جدیدش مقایسه کردم، چیزی که واضحه تغییر محسن چاووشی به مرور زمانه و باید اقرار کنم به لحاظ آهنگسازی و تنظیم و.... پیشرفت خیلی خوبی داشته که شاید مجوز گرفتن در این امر کمک بزرگی بهش کرده...

اما سبک و نوع آهنگ های محسن هم به مرور زمان و علی الخصوص بعد مجوز گرفتن و کار کردن با محمدرضا آهاری یه چرخش نسبی داشته و در آلبوم "یه شاخه نیلوفر" متمایل به راک شده و این تغییر نسبی سبک رو برخی هواداران پسندیدن و باهاش حال کردن بعضی ها هم از همون سبک قدیمی محسن بیشتر خوششون میاد که این یه چیز سلیقه ای صرفه و نمیشه روش بحث کرد.

محسن چاووشی در آلبوم "ژاکت" با توجه به واکنش مردم به آلبوم "یه شاخه نیلوفر" و این که دید یه سری از این سبک خوششون نمیاد سعی کرده در آلبوم جدیدش تنوع کارها رو بیشتر کنه تا نظر جمع بیشتری از مخاطب ها رو به سمت خودش معطوف کنه که تا حدودی موفق بوده اما این کارش باعث شده کسانی که با آلبوم یه شاخه نیلوفر خیلی حال می کردن یه مقدار رنجیده خاطر بشن چراکه کارهای به اون سبک توی آلبوم کم شده و جای خودشون رو به آهنگ های دیگه دادن.

در مجموع من این ریسک کردن های محسن رو تحسین می کنم و اینکه مثل خیلی خواننده ها نیست که وقتی می بینن یه نوع کارشون محبوب شده با ادامه اون کم کم کارشون لوث میشه و با شهامت انواع سبک ها رو اجرا می کنه خیلی خوبه....

علی ایحال برخی همون محسن غیر حرفه ای با آهنگ هایی که فقط واسه دلش می خوند رو بیشتر دوست دارن و هنوز با آلبوم "متاسفم" و "یه لنگه کفش..." و .... بیشتر حال می کنن که این اجتناب نا پذیره، به هر صورت چیزی که واضحه محسن چاووشی پیشرفت کرده و این رو با مقایسه آهنگ ها می تونید بهش پی ببرید که تا چه حرفه ای تر شده.

به امید موفقیت و پیشرفت روزافزون این خواننده محبوب کشورمون.....
    Last edited by ماتاتا; 22-02-2010 at 17:27.

14. 9 کاربر از ماتاتا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

این لولای شکسته چه شعر زیبایی داشت دقت نکرده بودم

16. 2 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به نظرم در مجموع ژاکت کار موفقی بود البته نسبت به قبلی یه کمی افت داشت.

18. این کاربر از shahriar_sh_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •