اس ام اس رو میتونی با همون برنامه pc suite بک آپ بگیری.البته من تا حالا امتحان نکردم. در ضمن می تونی به داخل سیم کارت هم کپی کنی.
گلف رو نمی دونم.
مگه دوربین واسه خودش ضعیف میشه؟ من که 5ماهه دارم، چیزی ضعیف شدنی حس نکردم.
جواب امضاتو هم نمیدونم.
اس ام اس رو میتونی با همون برنامه pc suite بک آپ بگیری.البته من تا حالا امتحان نکردم. در ضمن می تونی به داخل سیم کارت هم کپی کنی.
گلف رو نمی دونم.
مگه دوربین واسه خودش ضعیف میشه؟ من که 5ماهه دارم، چیزی ضعیف شدنی حس نکردم.
جواب امضاتو هم نمیدونم.
مرسی
ok حتما![]()
شونصد نفر توی این تاپیک اومدن به سوالای من جواب ندادن. آخه دلتون میاد من با این اینترنت کم مصرفمکل این تاپیک هزار و اندی صفحه ای رو بخونم
صد رحمت به کلوپ کا800 خودم
با سلام خدمت شما![]()
متاسفانه چون من مثل شما گوشی باز نیستم و w950 و m600 دستم نیست فقط درباره p990 اظهار نظر میکنم.
1- خوبه
2- سرعتش نسبت به n73 بهتره و اگه آپدیت بشه خیلی بالاتر هم میره.
3- بله
4- عالیه
5- بعضی آیکونها مثل task manager و چند تای دیگه خیلی کوچولو هستن ولی اگه با دست هم باهاشون کار کنی مشکلی پیش نمیاد.
6- من بیشتر با قلم مینویسم اما به نظرم فاصله هاشون خوبه.
7- اگه منظورت حافظه داخلیه 64 مگا بایت هستش.اون دوتا رو نمیدونم.
8- نمیدونم ولی با آپدیت صداش بیشتر هم میشه.
9- بله به غیر از theme
10- والا ما نفهمیدیم مثل تلوزیون یعنی چی ولی کیفیت پخشش خوبه و میتونی فیلم رو expand کنی روی کل صفحه نمایش.هر دو فرمت رو هم ساپورت میکنه.
11- عالیه.نسبت به w810 صداش ضعیفتره ولی کیفیتش بالاتر هستش.
12- بستگی به مصرفت داره(9ساعت مکالمه و 400 ساعت stand by) کلا نسبت به امکانات و قیمتش گوشی توپیه
امیدوارم جوابها بدرد بخور بوده باشه
موفق باشی![]()
1-منظورم از رم حافظه داخلی نیستش منظرم همون حافظه موقت همون رم کامپیوتر منظورمه.
2-کیفیت ال سی دی اش چطوره؟نسبت به ان73 و ...
3-ارزش این قیمت رو داره یعنی 280-90 تومان.در شرایطی که با پول کمتر میشه آ1200 گرفت.
حملش چطوره؟گوشی باید سنگین و بزرگ باشه
1-حافظه داخليش مثله 950 هستش ولي مديريت حافظش يكمي ضعيفتره. يعني در حالت عادي كمتر از 950 حافظه خالي داره.
2-ال سي 990 در حد n73 هست ولي اندازش بزرگرته.
3-نسبت به امكاناتش واقعا ارزشش رو داره.
با اين كه دوربينش 2 مگ هست ولي انگار كيفيتش بيشتره. در ضمن فوكوسش خيلي بالاست.(موقع عكس بردار از نزديك خيلي عاليه . n73 رو ميزاره تو جيبش)
با خود گوشی مموری اصلیشو میزارم مشکلی نداره!!!1
بچه ها من میخوام بذارم یه گوشی خوب بگیرم.
نظر خودم p990 هست. ولی الان گوشی نوکیا دارم و نوکیا رو بیشتر از سونی می پسندم.
به نظر شما من نوکیا بگیرم یا اینکه p990 ؟؟
خیلی مرسی
امضات خیلی باحاله
ممنون که جوابمو دادي
آخه من الان دوربينم ديگه اون کيفيت روز هاي اول رو نداره ( ضمنا يه سوال نخند تا بگم ديگه اه ،،، نميشه دوربين اين گوشي رو با دوربين يه گوشي ديگه پيوند بديم ؟ اصلا انقدر بخند تا منفجر شي )
بعدش من که شونصد تا اس ام اس دارم چجوري بريزم توي سيم کارت سيم کارت فوقا 20 تا اس ام اس ميگيره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)