تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3518 از 4428 اولاول ... 251830183418346835083514351535163517351835193520352135223528356836184018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,171 به 35,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    داشتم ای پیهای لاگین شده به ایمیلم رو چک میکردم به دوتا ایپی عجیب بر خوردم
    188.245.93.52 که تو سایت whois.sc در قسمت IP Location مینویسه Iran, Islamic Republic Of Rasht Pars Online !!!
    و
    86.57.65.180‏ که مینویسه Iran, Islamic Republic Of Tehran Shahrad Net Company Ltd. حتی در قسمت ایمیل هماینو نوشته ولی ASN رو پارس آنلاین زده!!!
    میشه راهنماییم کنی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سلام قبلا هم اینجوری شده بود
    حقیقت اینه که اینا یه سری کد مثلا برای بسته یه گیگ اضافه میکنن بر فرض 5000 تا
    زمانی که این کدها توسط کاربرا دریافت بشه خوب قاعدتا مجبورن بسته یه گیگ رو حذف کنن تا یه مدت بعد دوباره کدهای جدید اضافه کنن
    یه مدت صبر کنید بسته یک گیگ دوباره اضافه میشه
    نمی دونم چرا بعضیا اینقدر علاقه به شایعه پراکنی دارن
    دوست عزیز برای هدیه دادن به کسی لازمه این قدر اونو اذیت کرد؟

3. 5 کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفم... واقعا که.. سرعت روزانه من شده 20 کیلوبایت... سرویس گرفتن از بقال سر کوچه 100 شرف داره به سرویس گرفتن از بهترین سرویس دهنده در خاورمیانه...... هر سری ادم میگه خوب داره روند بهتر شدن وضعیت صعودی میشه... ده دقیقه بعد معلوم میشه نه..... سقوط داره میکنه .... به مرگ میگیرنمون تا به تب راضی بشیم

شما اگه یه لینکی چیزی پیدا کردید که توش اموزش داده باشه باشگاه مشتریان رو من قبول میکنم اینا دزد نیستن.
    Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 23:34.

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عزیز منم قبول دارم این حرکت اشتباه بوده وباید مستقیم به پنل اضافه می شد
    سر همین قضیه منم اذیت شدم شاید بیش از 30 بار تلاش کردم وارد باشگاه بشم تا تونستم کد رو وارد کنم
    اما چرا همش نیمه خالی لیوان رو می بینید
    خود من سرویس 6 ماهه گرفتم الان سه ماه گذشته و از طریق همین باشگاه تا الان 2 گیگ رایگان حجم اضافی از پارس گرفتم که با این عیدی میشه 3 گیگ
    خداییش این بده؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز منم قبول دارم این حرکت اشتباه بوده وباید مستقیم به پنل اضافه می شد
    سر همین قضیه منم اذیت شدم شاید بیش از 30 بار تلاش کردم وارد باشگاه بشم تا تونستم کد رو وارد کنم
    اما چرا همش نیمه خالی لیوان رو می بینید
    خود من سرویس 6 ماهه گرفتم الان سه ماه گذشته و از طریق همین باشگاه تا الان 2 گیگ رایگان حجم اضافی از پارس گرفتم که با این عیدی میشه 3 گیگ
    خداییش این بده؟
    داداش من اینا سیاستشونه که ادم فکرش به چیزای اصلی متمرکز نشه... 3 گیگ بهت دادن ولی از اون ور محدود کردن شبانه رو برای خیلی ها.

بعدشم مثلا منی که 6 سال مشترک اینا هستم کلا 600 امتیاز دادن... تازه کلی خرید هم داشتم! کل این 600 تا 10 گیگ ترافیک هم نمیشه... اره این بده که بزور گیگ دادن مشتری رو نگه دارن و کیفیت رو بیارن پایین خیلی خیلی هم بده

8. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش من اینا سیاستشونه که ادم فکرش به چیزای اصلی متمرکز نشه... 3 گیگ بهت دادن ولی از اون ور محدود کردن شبانه رو برای خیلی ها.

بعدشم مثلا منی که 6 سال مشترک اینا هستم کلا 600 امتیاز دادن... تازه کلی خرید هم داشتم! کل این 600 تا 10 گیگ ترافیک هم نمیشه... اره این بده که بزور گیگ دادن مشتری رو نگه دارن و کیفیت رو بیارن پایین خیلی خیلی هم بده
    حاضرم باهات شرط ببندم اون پشتیبان فقط خواسته شما رو از سر وا کنه
    اصلا هیچ محدودیتی در کار نیست من حسابش از دستم در رفته ولی تابستون دو سال پیش یه هارد رو میزی دو ترا گرفتم تابستون امسال پر شده
    وتا الان هم هیچ محدودیتی در کار نبوده تازه شاید کلی دیتا هم اصلا خوشم نیومده درجا پاک کردم برفرض بازی دان کردم با حجم 20 گیگ بعد از نصب خوشم نیومده پاکش کردم که حالا اینا رو حساب نمی کنیم
    من حدسم اینه شما یا با یکی از پشتیبانها بد صحبت کردی یا به خاطر اینکه زیاد شکایت کردی باهات لج کردن و از عمد از طریق اکانتینک سرعتت رو محدود کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

حاضرم باهات شرط ببندم اون پشتیبان فقط خواسته شما رو از سر وا کنه
    اصلا هیچ محدودیتی در کار نیست من حسابش از دستم در رفته ولی تابستون دو سال پیش یه هارد رو میزی دو ترا گرفتم تابستون امسال پر شده
    وتا الان هم هیچ محدودیتی در کار نبوده تازه شاید کلی دیتا هم اصلا خوشم نیومده درجا پاک کردم برفرض بازی دان کردم با حجم 20 گیگ بعد از نصب خوشم نیومده پاکش کردم که حالا اینا رو حساب نمی کنیم
    من حدسم اینه شما یا با یکی از پشتیبانها بد صحبت کردی یا به خاطر اینکه زیاد شکایت کردی باهات لج کردن و از عمد از طریق اکانتینک سرعتت رو محدود کردن
    فقط ایشون نیستن
    من کمتر از 2 ماهه اومدم پارس آنلاین فقط هفته اول سرعت بالای 200 بود با سرویس 2 مگ
    فقط هم یه بار شکایت کردم اونم بد صحبت نکردم
    اینو چی میگید؟؟؟

11. 2 کاربر از mohamad7824 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من هم یک ماه و نیم هست اومدم پارس فقط 10 روز واسم خوب بود بعدش شروع شد به کم شدن پشتیبانی بم گفت سرویس 256 یا 512 بگیر فعلا تا درست بشه .....
    پیش خودم گفتم 512 خیلی کمه یه دفعه سرعتم طوری نشده که نتونم استفاده کنم من هم رفتم یک مگ گرفتم واسه ماه بعدش و الان شب سرعتم 40-60 هست فقط آخراش دیگه سرعتم حدود 110 میشه

13. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فقط ایشون نیستن
    من کمتر از 2 ماهه اومدم پارس آنلاین فقط هفته اول سرعت بالای 200 بود با سرویس 2 مگ
    فقط هم یه بار شکایت کردم اونم بد صحبت نکردم
    اینو چی میگید؟؟؟
    والا من که تو این مدت محدودیتی نداتشتم صفحات قدیمی همین تایپک رو هم ببینید هم من هم سایر دوستان
    هر وقت کسی سوال میکرد که مثلا با دانلود زیاد پارس هم مثل شاتل محدود میکنه جواب منفی بود همه هم قبول داشتن واسه من که هنوزم همینطوره
    البته تو این ماه رمضونی سرعت افت داشت چه تو روز چه شب ولی به نظرم کلی بود و همه isp ها مشکل داشتن
    Last edited by saeed ssd; 30-07-2014 at 00:54.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من که تو این مدت محدودیتی نداتشتم صفحات قدیمی همین تایپک رو هم ببینید هم من هر سایر دوستان
    هر وقت کسی سوال میکرد که مثلا با دانلود زیاد پارس هم مثل شاتل محدود میکنه جواب منفی بود همه هم قبول داشتن واسه من که هنوزم همینطوره
    البته تو این ماه رمضونی سرعت افت داشت چه تو روز چه شب ولی به نظرم کلی بود و همه isp ها مشکل داشتن

شما ورق بزنی همین تاپیک رو مورد بوده اینترنت 2مگ داشته سرعت دانلود بهش داده 27 کیلوبایت!
    هم از تستهای سرعت دیسب هست هم در طول این هفته زیاده از موارد افت سرعت شدید

16. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •