تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3518 از 4751 اولاول ... 2518301834183468350835143515351635173518351935203521352235283568361840184518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,171 به 35,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان من یه سوالی دارم.
    یکی از دوستان من اشتراک سه ماهه از شاتل گرفته.امشب دورش تموم و دوره جدید براش تمدید میشه.بهم گفت که رفته پول سه ماه بعدش رو واریز کرده.بهش گفتم مگه میشه اینکارو انجام داد و هنوز دوره جدید شروع نشده پولش رو داده باشی؟
    خلاصه زنگ زدیم به نمایندگی؛ گفت که روش شاتل همینه و شما همیشه توی پایان دوره باید پول دوره جدید رو پرداخت کنین.
    خود من که تا چند ماه پیش شاتل داشتم یه دفعه تا صبح آخرین روز دوره پولش رو واریز نکردم و اینترنتم قطع شد و تا پول رو واریز نکردم برام وصل نشد که من فکر کردم که چون پول دوره ای که استفاده کردم رو نپرداختم قطعش کردند.
    اینا دزدی رو به حد نهایت رسوندن.این از محدودیت شبانه و چند برابر شدن سرعت روزانه برای مصرف شدن ترافیک مشترک اینم از وضعیت تمدید دوره هاشون.
    تازه من شنیدم که اگه خطت رو شارژ نکنی بعد از چند روز میتونن امتیاز رو ازت سلب کنن(اینو شنیدم نمیدونم اینطور هست یا نه).یعنی کاربرا همیشه باید یه دوره زودتر پول رو پرداخت کنند و اگه اینکار رو نکنن حق استفاده از اینترنت همون دورشون رو توی روزهای آخر دوره رو هم ندارند.
    بعد اگه یه نفر دورش رو تمدید کرد و به دلایلی نتونست استفاده کنه پول اون دوره از دستش رفته دستش جایی بند نیست.همه امتیازات به نفع این دزدا یا همون اینترنت قاطره فعلیه.

حالا برسیم به سوال من:
    اینایی که گفتم درسته یا من و دوستم داریم اشتباه میکنیم؟
    Last edited by Sub007; 09-11-2011 at 19:04.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خیلی جالبه دیشب بهشون بدو بیراه گفتم و گفتم میرم فسخ میکنم فردا و این حرفا !! سرعت سرویس 128 م امروز شده این

عجب شرکت شیطان صفتی

البته مطمئنا تو ساعات رایگان بشه همون 5 کیلوبایت اخه شرکت هم اینقدر کلاه بردار ؟! چه بدرد میخوره این سرعت برام که یه فیلم دانلود کنم ترافیکم تموم میشه
    .
    اما تا فردا که میرم برا فسخ هنوز 2.5 گیگ ترافیک دارم ! پدرشو در میارم و تا ته استفاده میکنم
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-11-2011 at 19:04.

3. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

عزیز همچین چیزی که شما میگید رو من نمیبینم

ای بابا چرا صفحه شما با من فرق میکنه؟؟؟ شما تهرانی آیا؟؟از آدرس online.shatel.ir استفاده میکنی آیا؟؟

به هر حال این لینک اون فایل هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز به این نکته توجه داشته باشند که کم فروشی شرکت شاتل یا هر PAP دیگه بخاطر گرون فروشی شرکت زیر ساخت وزارت ارتباطات در خطوط STM1 هست . زیر ساخت هر STM1 رو به قیمت حدود 14 میلیون تومان می خره و 30 میلیون به امثال شاتل می فروشه و اونا هم ناچارن این هزینه ها رو به اضافه سودشون از یه طریقی در بیارن
    پس متهم اصلی این پرونده شرکت زیر ساخت و شخص وزیر ارتباطات محترم می باشند .
    در رده پایین تر به شرکت حکومتی مخابرات می رسیم که یکی از بد ترین (نمی گم بدترین چون همه شرکتهای PAP رو امتحان نکردم ولی بین شاتل و صبا و آسیاتک افتضاح ترینشون بوده) شرکت های ارائه دهنده ADSL هست و البته به خاطر داشتن انحصار کابل مسی و مراکز مخابراتی که سایر شرکت های خصوصی ازش استفاده می کنن حسابی داره شیرشونو می دوشه .
    حالا شما به جای اینکه از شرکت های خصوصی در برابر این ظلم دولتی دفاع کنین شکایت به نزد قاضی می برین که خودش متهم ردیف اول کیفیت پایین اینتر نت کشوره (وزیر محترم ارطباتات)
    اگر به جای گزاشتن توانمون برای تحت فشار قرار دادن شرکت های خصوصی ، همین اعتراضات رو برای براندازی انحصار های دولتی و حکومتی انجام بدیم ، شرکت های خصوصی در فضای بازار آزاد خود بخود روز به روز کیفیت و قیمتشون رو منطقی تر می کنن
    سلام دوست من.
    در هر حال داره توسط این شرکتهای محترم، خلاف قانون (متن صریح مصوبه) رفتار میشه، بدتر هم اینکه خود این شرکتهای محترم فکر میکنن زورشون زیاده و هر عملی که بخوان میتونن انجام بدن و هر طوری که بخوان میتونن سرویس بدن به مشترکین.

زیر ساخت هر STM1 رو به قیمت حدود 14 میلیون تومان می خره و 30 میلیون به امثال شاتل می فروشه و اونا هم ناچارن این هزینه ها رو به اضافه سودشون از یه طریقی در بیارن
    چه ربطی داره دوست من؟ این قیمت 30 میلیون تومن مصوبه ی کمسیون هست و اگر بخوایم کوچکترین نظری در موردش بدیم باید از نحوه محاسبش توسط افرادی که تصویبش کردند (اعضای محترم کمسیون تنظیم مقررات و ارتباطات) مطلع باشیم، و اگر از نحوه محاسبش مطلع نباشیم فقط میتونیم حرف مفت و نظر بی مورد در مورد این قیمت بزنیم و بدیم.
    حتی اگر اینرو نخوایم در نظر نگیریم اصلا باید دید که این شرکت محترم شاتل با این یک خطی که 30 میلیون تومان پولش رو میده چقدر سود نصیبش میشه تا فرمایش شما رو تایید کرد. (یا اگر دقیقتر بگم باید دید با کل خطوطی که هر کردوم رو 30 ملیون خریده داره ماهانه چقدر پول از مشترکینش میگیره تا از عادلانه بودن یا عادلانه نبودن قیمت خطی که میخره با این استدلال شما اطمینان حاصل کنیم و بفهمیم که آیا به خاطر این شرکت کم فروشی میکنه که توانش رو نداره یا اینکه به خاطر این کم فروشی میکنه که سیستمِ هزینه ی کم - پول خیلی زیاد بهش چسبیده و نمبخواد از دستش بده)
    فکر میکنم شماهم قبول داشته باشید که خلاف قانون رفتار کردن اصلا و ابدا مجاز نیست، و اگر با قانون و مصوبه ها کسی مشکل داره باید در جای خودش مطرحش کنه تا پیگیری و اصلاح بشه نه اینکه بر خلافش رفتار بشه، که اگر بشه عقوبتش منتظر خاطی خواهد بود و براش بد تمام خواهد شد...
    Last edited by epsi1on; 09-11-2011 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا شما به جای اینکه از شرکت های خصوصی در برابر این ظلم دولتی دفاع کنین شکایت به نزد قاضی می برین که خودش متهم ردیف اول کیفیت پایین اینتر نت کشوره (وزیر محترم ارطباتات)
    دقیقا معیارتون برای کیفیت پایین چیه؟ معیار درست اینه که سرویس CRA شرکتها رو با سرویسی که داره از طرف مخابرات داده میشه مقایسه کنیم (نه سرویس حجمی با محدودیت 3 گیگ شرکتها رو با سرویس نامحدود مخابرات). که اگر مقایسه کنیم میبینیم که کیفیت اینترنت مخابرات دقیقا 10 برابر کیفیت اونیکی شرکتهای محترم هست. یا اگر بخوام عبارت درست تری بکار ببرم باید بگم اگر مخابرات بخواد سرویس با محدودیت حجم 3 گیگ مثل این شرکتهای محترم بده، با قیمت خیلی کمتر از این شرکتها (شاید یک چندم) و با کیفیت یکسان میده...
    Last edited by epsi1on; 09-11-2011 at 21:01. دليل: تکمیل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز به این نکته توجه داشته باشند که کم فروشی شرکت شاتل یا هر PAP دیگه بخاطر گرون فروشی شرکت زیر ساخت وزارت ارتباطات در خطوط STM1 هست . زیر ساخت هر STM1 رو به قیمت حدود 14 میلیون تومان می خره و 30 میلیون به امثال شاتل می فروشه و اونا هم ناچارن این هزینه ها رو به اضافه سودشون از یه طریقی در بیارن
    پس متهم اصلی این پرونده شرکت زیر ساخت و شخص وزیر ارتباطات محترم می باشند .
    در رده پایین تر به شرکت حکومتی مخابرات می رسیم که یکی از بد ترین (نمی گم بدترین چون همه شرکتهای PAP رو امتحان نکردم ولی بین شاتل و صبا و آسیاتک افتضاح ترینشون بوده) شرکت های ارائه دهنده ADSL هست و البته به خاطر داشتن انحصار کابل مسی و مراکز مخابراتی که سایر شرکت های خصوصی ازش استفاده می کنن حسابی داره شیرشونو می دوشه .
    اگر به جای گزاشتن توانمون برای تحت فشار قرار دادن شرکت های خصوصی ، همین اعتراضات رو برای براندازی انحصار های دولتی و حکومتی انجام بدیم ، شرکت های خصوصی در فضای بازار آزاد خود بخود روز به روز کیفیت و قیمتشون رو منطقی تر می کنن
    یه قسمتی از گرونی همینه.ولی قسمت دیگه هم زیاده خواهی ISP هاست!
    این اشتراک 1 به 10 طبق پذیرش ISP ها بوده...چیزی نبوده که یه طرفه تصویب شده باشه.
    دقیقا معیارتون برای کیفیت پایین چیه؟ معیار درست اینه که سرویس CRA شرکتها رو با سرویسی که داره از طرف مخابرات داده میشه مقایسه کنیم (نه سرویس حجمی با محدودیت 3 گیگ شرکتها رو با سرویس نامحدود مخابرات). که اگر مقایسه کنیم میبینیم که کیفیت اینترنت مخابرات دقیقا 10 برابر کیفیت اونیکی شرکتهای محترم هست. یا اگر بخوام عبارت درست تری بکار ببرم باید بگم اگر مخابرات بخواد سرویس با محدودیت حجم 3 گیگ مثل این شرکتهای محترم بده، با قیمت خیلی کمتر از این شرکتها (شاید یک چندم) و با کیفیت یکسان میده...
    اون مال تهران هست.
    شما یه سر به تاپیک مخابرات اصفهان بزن...متوجه می شی چه خبره...
    پشتیبانیش که 2زار نمیارزه.ترافیک هم که خیلی وقتا 2 برابر حساب می کنه.شبانه رایگان هم نداره.خیلی وقتا هم که قطعه....اصن یه وضی...

9. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هرچند خیلی وقته تصمیم گرفتم فسخ کنم و شرکت دوستانم هم آماده به دستورن ٬ اما باز گفتم اینا آدم میشن + مشغله ...

اما الان اطمینان دارم اینا آدم بشو نیستن . امیدوارم در اسرع وقت فقط فرصت بشه که خدمتشون برسم .

11. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون مال تهران هست.
    شما یه سر به تاپیک مخابرات اصفهان بزن...متوجه می شی چه خبره...
    پشتیبانیش که 2زار نمیارزه.ترافیک هم که خیلی وقتا 2 برابر حساب می کنه.شبانه رایگان هم نداره.خیلی وقتا هم که قطعه....اصن یه وضی...
    با سرویس یکسان، قیمتهاشون هم یکی هست؟ من لیست قیمتی پیدا نکردم تو اون تاپیکی که فرمودید. میشه لیست قیمتش رو بدید و قیمت اضافه ترافیکش رو.
    ممنونم از لطفتون...

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بچه ها شما به دنبال چیستین؟ این شرکت قصد داره یوزرهای پر مصرفی که (اینجا رو دقت کنید) که سودِ زیادی براشون ندارن رو بندازه بیرون خیلی خیلی سادس. به نظر من که اصلاً نرم افزاری درکار نیست طبق شواهدی و گفته های بعضی ها تو همین فروم ... یه بنده خدایی رو تو هر استان گذاشتن این یوزرهای پرمصرف رو لیمیت کنن حتی اگه برنامه ای درکار باشه
    برنامشو منم که زیاد با برنامه نویسی آشنایی کامل ندارم میتونم بنویسم خیلی راحتِ پس از همین فردا برین و خودتونو خلاص کنین این حرف یه کاربر 3 ساله شاتل بود کلاً شاتل شرکت خوبی نیست ولی هر موقع ماهیو از آب بگیرین و این حرفا بای ...

14. 3 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها شما به دنبال چیستین؟ این شرکت قصد داره یوزرهای پر مصرفی که (اینجا رو دقت کنید) که سودِ زیادی براشون ندارن رو بندازه بیرون خیلی خیلی سادس. به نظر من که اصلاً نرم افزاری درکار نیست طبق شواهدی و گفته های بعضی ها تو همین فروم ... یه بنده خدایی رو تو هر استان گذاشتن این یوزرهای پرمصرف رو لیمیت کنن حتی اگه برنامه ای درکار باشه
    برنامشو منم که زیاد با برنامه نویسی آشنایی کامل ندارم میتونم بنویسم خیلی راحتِ پس از همین فردا برین و خودتونو خلاص کنین این حرف یه کاربر 3 ساله شاتل بود کلاً شاتل شرکت خوبی نیست ولی هر موقع ماهیو از آب بگیرین و این حرفا بای ...
    سلام دوست من.
    کلا در مورد زور گویی میشه دوتا سیاست پیشه کرد، یکی اینکه بیخیالش شد و دیگری اینکه بیخیالش نشد. تا زمانی که پیگیری نشه این بحثها، اینترنت همینی هست که الان داره داده میشه: قیمت بالاتر از حد سرویس ارایه شده...

16. 3 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •