دوستان من یه سوالی دارم.
یکی از دوستان من اشتراک سه ماهه از شاتل گرفته.امشب دورش تموم و دوره جدید براش تمدید میشه.بهم گفت که رفته پول سه ماه بعدش رو واریز کرده.بهش گفتم مگه میشه اینکارو انجام داد و هنوز دوره جدید شروع نشده پولش رو داده باشی؟
خلاصه زنگ زدیم به نمایندگی؛ گفت که روش شاتل همینه و شما همیشه توی پایان دوره باید پول دوره جدید رو پرداخت کنین.
خود من که تا چند ماه پیش شاتل داشتم یه دفعه تا صبح آخرین روز دوره پولش رو واریز نکردم و اینترنتم قطع شد و تا پول رو واریز نکردم برام وصل نشد که من فکر کردم که چون پول دوره ای که استفاده کردم رو نپرداختم قطعش کردند.
اینا دزدی رو به حد نهایت رسوندن.این از محدودیت شبانه و چند برابر شدن سرعت روزانه برای مصرف شدن ترافیک مشترک اینم از وضعیت تمدید دوره هاشون.
تازه من شنیدم که اگه خطت رو شارژ نکنی بعد از چند روز میتونن امتیاز رو ازت سلب کنن(اینو شنیدم نمیدونم اینطور هست یا نه).یعنی کاربرا همیشه باید یه دوره زودتر پول رو پرداخت کنند و اگه اینکار رو نکنن حق استفاده از اینترنت همون دورشون رو توی روزهای آخر دوره رو هم ندارند.
بعد اگه یه نفر دورش رو تمدید کرد و به دلایلی نتونست استفاده کنه پول اون دوره از دستش رفته دستش جایی بند نیست.همه امتیازات به نفع این دزدا یا همون اینترنت قاطره فعلیه.
حالا برسیم به سوال من:
اینایی که گفتم درسته یا من و دوستم داریم اشتباه میکنیم؟