[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فایده؟ شبانش داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فایده؟ شبانش داغونه
بچه ها من دیروز اومدم پیام گذاشتم واسه عیدی برید بگیرید که خودم موفق نشدم بگیرم
امروز ظهر دوباره اومدم پیام گذاشتم که هنوز مشکل داره سایت کلوب پارس آنلاین و ارور میده
همین الان کلی حال کردم که مشکل سایت برطرف شده و امتیاز مو ثبت کردم اومدم 1 گیگ هدیه رو بکنم که با نا امیدی دیدم نوشته 1 گیگ موجود نمیباشد!!! یعنی کسی تونسته این 1 گیگ رو بگیره که تموم شده؟؟؟ یعنی پارس انلاین ترافیک کم داره!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارس آنلاین برای عید فطر هیچی نداده و نمیخواد بده؟
حتی به کلوب طرفداران هم امتیاز اضافه نمیکنه؟
برگی زرین دیگر از افتخارات دزدآنلاین برترین سرویس دهنده خاورمیانه!!!!بچه ها من دیروز اومدم پیام گذاشتم واسه عیدی برید بگیرید که خودم موفق نشدم بگیرم
امروز ظهر دوباره اومدم پیام گذاشتم که هنوز مشکل داره سایت کلوب پارس آنلاین و ارور میده
همین الان کلی حال کردم که مشکل سایت برطرف شده و امتیاز مو ثبت کردم اومدم 1 گیگ هدیه رو بکنم که با نا امیدی دیدم نوشته 1 گیگ موجود نمیباشد!!! یعنی کسی تونسته این 1 گیگ رو بگیره که تموم شده؟؟؟ یعنی پارس انلاین ترافیک کم داره!!!
مگه 1 گیگ مرغه یا نونه که تموم بشه ؟
چطور 5 گیگ هست ولی 1 گیگ نیست؟!!
چرا عزیزم ترافیک هست خوبشم هست ولی اینا کرم دارن میخوان اذیت کنن
والا من نمیخوام دندون اسب پیشکشی رو بشمارم
ولی وقتی اینجوری میکنن ندن سنگین تره!
اینجوری شخصیت کاربرا رو خورد میکنن مثه گداها بیفتن از اینا گدایی کنن
اون از پیغام خطا دادن صفحه اینم از این قر جدیدشون که 1 گیگ تموم شده
پس فردا میگن برای دریافت یک گیگ پشت کامپیوتر یه آفتاب بالانس بزنید
خدا وکیلی برگردید پست دیشب من رو ببینید به همه گفتم که اگه شب بخوابید صبح میبیندی کلش پریده... یعنی دزدی که حساب کتاب نداره... میخواد مردم رو مجبور کنه بسته یک روز اضافه رو بخرن... تف به سیاست این پارس....
یه جور میگن تموم شده انگار سبد کالاست... خوب قربونم برید حالا اگه بخوان بخرن هم میگی تموم شده؟
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 19:24. دليل: فونت مناسب// از ادبیات مناسب استفاده کنید.
من دو تا سوال در مورد باشگاه مشتریان داشتم. الان اشتراک من 512 با 10 گیگ ترافیک هست, تا چند بار میتونم بسته يکروز اضافي رو از فروشگاه بخرم ؟
سوالی دیگه اینه که اگه بسته يکروز اضافي رو بخرم اشتراکم با همون سرعت 512 تمدید میشه یا خیر ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.![]()
به اندازه امتیازی که داری... هر روز 30 امتیاز کم میکنه... مثلا 10 روز میشه 300 امتیاز...
اره روزها به همون قرار دادی که داری اظاف میشه.
دوستان داش بهنام برای پیام فرستاد و تاکید داشت اینجا ای پیغام رو بزارم...
البته تا جمعه شب که تعطیلی هست...تو تاپیک اعلام کن که حداقل تا 5 روز بعد از عید فطر صبر کنن
دارم بازم میگم حداقل 5 روز بعد از عید فطر صبر کنن
یه دفعه دیدی خوب شد
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 20:05.
دوستان عیدتون مبارک
دیگه ماه رمضون هم تمام شد به سلامتی از امشب قراره سرعتها درست بشه دیگه؟نه؟...
فکر نکنم... دیگه امیدی بهش نیست
سلام قبلا هم اینجوری شده بود
حقیقت اینه که اینا یه سری کد مثلا برای بسته یه گیگ اضافه میکنن بر فرض 5000 تا
زمانی که این کدها توسط کاربرا دریافت بشه خوب قاعدتا مجبورن بسته یه گیگ رو حذف کنن تا یه مدت بعد دوباره کدهای جدید اضافه کنن
یه مدت صبر کنید بسته یک گیگ دوباره اضافه میشه
نمی دونم چرا بعضیا اینقدر علاقه به شایعه پراکنی دارن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)