تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3517 از 4751 اولاول ... 2517301734173467350735133514351535163517351835193520352135273567361740174517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,161 به 35,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

آقا ما که به اسیاتک نقل مکان کردیم
    شاتل هم لایک ایرانی

2. این کاربر از muhakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    آیا توی چند روز اخیر به دوستاتی که با کارت دانشجویی اینترنت با سرعت بیشتر از 128 گرفتن از طرف شرکت محترم شاتل باهاشون تماسی گرفته شده که بهشون بگن مدرکتون کافی نیست برای این که سرعت بیش از 128 بهتون بدیم و ناچاریم سرعتتون رو همون 128 بکنیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان

امروز من شکایت نامه ور پیگیری کردم یک نکته لازمه که من عرض کنم خدمت دوستان..

اگر کسی شکایت نامه رو پیگیری میکنه به نام و فامیل بنده پیگیری نکنه چون اونجا منو میشناسن و خودم هم دارم پیگیری میکنم طرف شاکی میشه (امروز هم این اتفاق برای من افتاد)

ظاهرا کسی اوایل ظهر شکایت نامه رو به اسم بنده پیگیری کرده و عصر که من ازشون پیگیری کردم گفتن فردی با نام برادران صبح

پیگیری میکرد که جواب رو کامل به اون دادیم..

اگر کسی پیگیری کرده لطفا نتیجه اش رو بزاره .. البته آقای احدی کارشناسی که شکایت نامه به دستشون رسیده اظهار داشتند خبرمون میکنن
    سلام دوست من.
    به نظرم شکایت رو میتونستید خیلی موثر تر انجام بدید. (البته به عنوان یکی از دارندگان سرویس اینترنت از این شرکت محترم که این شرکت محترم در حقش اجهاف (درست نوشتم؟) کرده ، این کار شما برام بسیار قابل تقدیره و تشکر میکنم بابتش ازتون).
    به نظرم بهتر بود اول دقیقا کارهای خلاف قانونی که این شرکت محترم برای مشتریانش انجام داده و انجام میده رو دقیق مشخص میکردید، بعد ابعاد این کم فروشیها رو تعیین میکردید (مثلا اینکه در هر ماه داره به چند صد یا چند هزار نفر این کم فروشی صورت میگیره) و بعد از همه اینها نامه رو به تایید یک مقام آگاه (مثلا یکی از کارشناسان سارمان مقررات رادیویی) میرسوندید و ایشون به عنوان یک کارشناس تایید میکردند محتوای نامه رو، و در آخر یک رونوشت از نامه رو به دست همه مقامات مسول میرسوندید (من جمله وزیر محترم اطلاعات و ارتباطات و علی الخصوص رئیس محترم جمهور) و در آخر احتمالا با یک دستور ساده این مقامات، قضیه به دقیق ترین اشکال مورد برسی قرار میگرفت و خاطیِ محترم مشخص میشد و احقاق حق میشد.
    فکر میکنم دنگ و فنگ زیادی داشته باشه این روندی که عرض کردم، و البته تجربه ی مشابهی هم ندارم توی این زمینه، ولی میخواستم عرض کنم که موازی با این شکایت شما منم یه همچین شکایتی رو بصورت کاملا جدی پیگیری میکنم از این شرکت محترم و حداکثر تلاشم رو میکنم که به نتیجه برسونمش و فقط میخوام بگم اگر به نتیجه برسه برای خاطیِ محترم خیلی خیلی بد تمام خواهد شد...
    Last edited by epsi1on; 09-11-2011 at 16:53. دليل: تکمیل

5. 3 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام دوست من.
    به نظرم شکایت رو میتونستید خیلی موثر تر انجام بدید.
    (البته به عنوان یکی از دارندگان سرویس اینترنت از این شرکت محترم که این شرکت محترم در حقش اجهاف (درست نوشتم؟) کرده ، این کار شما برام بسیار قابل تقدیره و تشکر میکنم بابتش ازتون).
    به نظرم بهتر بود اول دقیقا کارهای خلاف قانونی که این شرکت محترم برای مشتریانش انجام داده و انجام میده رو دقیق مشخص میکردید، بعد ابعاد این کم فروشیها رو تعیین میکردید
    (مثلا اینکه در هر ماه داره به چند صد یا چند هزار نفر این کم فروشی صورت میگیره) و بعد از همه اینها نامه رو به تایید یک مقام آگاه (مثلا یکی از کارشناسان سارمان مقررات رادیویی) میرسوندید و ایشون به عنوان یک کارشناس تایید میکردند محتوای نامه رو، و در آخر یک رونوشت از نامه رو به دست همه مقامات مسول میرسوندید (من جمله وزیر محترم اطلاعات و ارتباطات و علی الخصوص رئیس محترم جمهور) و در آخر احتمالا با یک دستور ساده این مقامات، قضیه به دقیق ترین اشکال مورد برسی قرار میگرفت و خاطیِ محترم مشخص میشد و احقاق حق میشد.
    فکر میکنم دنگ و فنگ زیادی داشته باشه این روندی که عرض کردم، و البته تجربه ی مشابهی هم ندارم توی این زمینه، ولی میخواستم عرض کنم که موازی با این شکایت شما منم یه همچین شکایتی رو بصورت کاملا جدی پیگیری میکنم از این شرکت محترم و حداکثر تلاشم رو میکنم که به نتیجه برسونمش و فقط میخوام بگم اگر به نتیجه برسه برای خاطیِ محترم خیلی خیلی بد تمام خواهد شد..
    .
    سلام دوست عزیز
    به نیابت از داداش جواد
    اینیکه من میخوام بگم به خاطر اینکه تا حدودی در جریان مسائل بودم:

اولا همه چیز به اشتراک گذاشته شده بود و هر کسی خواست نظر خودش رو گفت و دوستان هم تایید و گاهی تغییرش دادند و به در کل به یه نتیجه ای در حد خودمون رسید.

شما چون شخصا به قول خودتون شکایت کردید میتونید هر کاری خواستید بکنید و به هر جا هم که خواستید شکایت کنید من منکرش نمیشم
    ولی فکر میکنم توانایی ما در این حد بوده و خیلی هم صبر کردیم که بچه ها نقطه نظراتشون رو بگن و نتیجش شد این.
    در ضمن مسئولین محترم اگر بخواهند کاری بکنند با این شکایتنامه حداقل یک سری مسائل براشون روشن میشه و فقط حمت بلند میخواد که به نتیجه برسه.
    وما امیدواریم به امید خدا نتیجه بده
    اگر هم کاری نکردند ما وظیفمون رو انجام دادیم و مهم اینه که تلاشمون رو کردیم
    یا علی
    Last edited by jackson2010; 09-11-2011 at 17:47. دليل: سوءتفاهم

7. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این داداش جواد ما وکیل وصی نمیخواد که به جاش حرف بزنه
    ولی اینیکه من میخوام بگم به خاطر اینکه تا حدودی در جریان مسائل بودم:

اولا همه چیز به اشتراک گذاشته شده بود و هر کسی خواست نظر خودش رو گفت و دوستان هم تایید و گاهی تغییرش دادند و به در کل به یه نتیجه ای در حد خودمون رسید.

شما چون شخصا به قول خودتون شکایت کردید میتونید هر کاری خواستید بکنید و به هر جا هم که خواستید شکایت کنید من منکرش نمیشم
    ولی فکر میکنم توانایی ما در این حد بوده و خیلی هم صبر کردیم که بچه ها نقطه نظراتشون رو بگن و نتیجش شد این.
    در ضمن مسئولین محترم اگر بخواهند کاری بکنند با این شکایتنامه حداقل یک سری مسائل براشون روشن میشه و فقط حمت بلند میخواد که به نتیجه برسه.
    وما امیدواریم به امید خدا نتیجه بده
    اگر هم کاری نکردند ما وظیفمون رو انجام دادیم و مهم اینه که تلاشمون رو کردیم
    یا علی
    سلام دوست من.
    منم وکیل وصی کسی نشدم (و به خودم اجازه این کار رو هم نمیدم)، فقط نظر خودم رو گفتم. و وقتی که دیدم با وجود شکایتهایی که به سازمان میشه، این شرکت محترم داره کار خودش رو انجام میده، سعی کردم از طریق متفاوتی پیگیری کنم.
    دست تک تک عزیزانی هم که پیگیری کردند و میکنند رو از راه دور میبوسم و بعنوان یک مشترکینی که همانند بقیه در حقش کم لطفی شده از ایشون (و شما و سایر دوستان) ممنونم...
    دقیقا هم منظورم این بود که خیلی خیلی عالی میشد اگر این نامه با کمی اطلاعات بیشتر برای سایر مقامات مسول هم فرستاده میشد تا از ابعاد این قانون شکنی ها مطلع بشن و فکر نکنن فقط به چند نفر محدود داره این کم لطفی ها میشه...
    منظورم هم از پیگیری میکنم در پست قبل، "در حال پیگیری هستم" بود (حدود چند روزی -در حد یک هفته- میشه)، فکرم میکنم به همین خاطر سرویسمو که دو مگ بود کردند 128 و گفتن مدارک شما برای برخورداری از سرویس دومگ کافی نیست که انشالله بزودی مدارک کافی در اختیارشون قرار میدم تا دوباره سرویسم به حالت قبل برگرده...

9. 2 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

سلام دوست من.
    منم وکیل وصی کسی نشدم (و به خودم اجازه این کار رو هم نمیدم)، ......
    دوست عزیز از لطف شما ممنونم ولی منظورم از وکیل وصی خودم بودم نه شما من قصدم جسارت به کسی نبود سوءتفاهم شده داداش.
    بهتر بود اینجوری مینوشتم: به نیابت از داش جواد به خاطر اینکه تا حدودی در جریان مسائل بودم و....

11. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Brutan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان عزیز به این نکته توجه داشته باشند که کم فروشی شرکت شاتل یا هر PAP دیگه بخاطر گرون فروشی شرکت زیر ساخت وزارت ارتباطات در خطوط STM1 هست . زیر ساخت هر STM1 رو به قیمت حدود 14 میلیون تومان می خره و 30 میلیون به امثال شاتل می فروشه و اونا هم ناچارن این هزینه ها رو به اضافه سودشون از یه طریقی در بیارن
    پس متهم اصلی این پرونده شرکت زیر ساخت و شخص وزیر ارتباطات محترم می باشند .
    در رده پایین تر به شرکت حکومتی مخابرات می رسیم که یکی از بد ترین (نمی گم بدترین چون همه شرکتهای PAP رو امتحان نکردم ولی بین شاتل و صبا و آسیاتک افتضاح ترینشون بوده) شرکت های ارائه دهنده ADSL هست و البته به خاطر داشتن انحصار کابل مسی و مراکز مخابراتی که سایر شرکت های خصوصی ازش استفاده می کنن حسابی داره شیرشونو می دوشه .
    حالا شما به جای اینکه از شرکت های خصوصی در برابر این ظلم دولتی دفاع کنین شکایت به نزد قاضی می برین که خودش متهم ردیف اول کیفیت پایین اینتر نت کشوره (وزیر محترم ارطباتات)
    اگر به جای گزاشتن توانمون برای تحت فشار قرار دادن شرکت های خصوصی ، همین اعتراضات رو برای براندازی انحصار های دولتی و حکومتی انجام بدیم ، شرکت های خصوصی در فضای بازار آزاد خود بخود روز به روز کیفیت و قیمتشون رو منطقی تر می کنن

13. 5 کاربر از Brutan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

اونایی که میخوان فسخ کنن و نمیدونن چی بنیوسین تو همون کنترل پنل صفحه شخصیتون قسمت تغییر سرویس که برین یه فرم داره برای فسخ قرارداد اونو پررینت بگیرین و پرش کنید و امضا بزنید و ببرین حضوری تحویل بدین!

همچین فرمی که گفتید رو تو این قسمت ندیدم
    .
    راستی دوستان من فردا بعد از ظهر میرم حضوری برای فسخ !! ایا لازمه با خودم اون مدارکی که اون اول که شاتل اومده بودم رو بهم داده بوددن رو با خودم ببرم ؟! در کل چیز خاصی لازمه همراه خودم ببرم !! برا این میپرسم که حوصله ندارم ! به بهانه های مختلف تاخیر نندازن

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

همچین فرمی که گفتید رو تو این قسمت ندیدم
    .
    راستی دوستان من فردا بعد از ظهر میرم حضوری برای فسخ !! ایا لازمه با خودم اون مدارکی که اون اول که شاتل اومده بودم رو بهم داده بوددن رو با خودم ببرم ؟! در کل چیز خاصی لازمه همراه خودم ببرم !! برا این میپرسم که حوصله ندارم ! به بهانه های مختلف تاخیر نندازن
    توضیح دادم که وقتی وارد کنترل پنلت میشی تو قسمت (تغییر سرویس) که بری این متن رو میبینی

مشترک گرامی ، برای تغییر سرویس خود ، لطفا با تکمیل فرم درخواست تغییر سرویس ( اینجا را کلیک نمایید ) و ارسال آن ، درخواست خود را ارایه نمایید

شما روی قسمت (اینجا رو کلیک نمایید) کلیک کنید تا به صفحه مربوطه رفته و اون فرم را دانلود کنید

16. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

توضیح دادم که وقتی وارد کنترل پنلت میشی تو قسمت (تغییر سرویس) که بری این متن رو میبینی

مشترک گرامی ، برای تغییر سرویس خود ، لطفا با تکمیل فرم درخواست تغییر سرویس ( اینجا را کلیک نمایید ) و ارسال آن ، درخواست خود را ارایه نمایید

شما روی قسمت (اینجا رو کلیک نمایید) کلیک کنید تا به صفحه مربوطه رفته و اون فرم را دانلود کنید
    عزیز همچین چیزی که شما میگید رو من نمیبینم

18. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •