تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3516 از 4751 اولاول ... 2516301634163466350635123513351435153516351735183519352035263566361640164516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,151 به 35,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اونایی که میخوان فسخ کنن و نمیدونن چی بنیوسین تو همون کنترل پنل صفحه شخصیتون قسمت تغییر سرویس که برین یه فرم داره برای فسخ قرارداد اونو پررینت بگیرین و پرش کنید و امضا بزنید و ببرین حضوری تحویل بدین!

2. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان براي سرويس ها اكو و آفيس اگر اون مبلغ ماهانه رو پرداخت نكنيم خود بخود قرارداد فسخ ميشه و خط رو از ران‍ژه در ميارن يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

6

سلام ایا تورنت راه حله خوبی واسه دانلود با سرعت بیشتر هست!در مورد تورنت چیزی نمیدونم فقط کسی اگه کار کرده بگه ترفندی داره
    خیلی خوش بینی !!! شب اگه سرعتت محدود نباشه که من نبودم با 40 50 دانلود میکردم در همون حال تورنت رو کلاً از کار میندازن همینطور وی چی ان رو . با هزار کلک شبی 400 500 مگ از تورنت با سرویس 512 می گرفتم از 1 تا 8 صبح الان رفتم پارس از 1 تا 6 بدون هیچ کاری 1 گیگ از تورنت میگیرم با سرویس 128 !!! و دو ساعت دانلود کمتر ول کنید ایت شاتل آشغال رو که دیگه اوضاش به هم ریخته و خودتون رو راحت کنید.
    یه چی هم بگم بخندین :
    دیروز همینجوری رفتم تو یک دفتر فروش دیگه شاتل ( آخه شرکت اصلی دیگه همه منو میشناسن ) گفتم واسه فلان منطقه پورت خالی دارین ؟ گفت نه ولی شرکت گفته تا دو هفته دیگه یکی خالی میشه منو میگفت .منم که الان یک هفتست روی یک خط تلفن دیگه اینترنت گرفتم گفتم نه درخواست خالی کردن خط میدم نه تمدید قرارداد تا حداقل پولی که از من خوردن رو که هیچ از یه بدبخت دیگه هم دوباره پول رو نگیرن.

تکمیلی : آقا ما شاتل رو ول کردیم شاتل ما رو ول نمیکنه !!! بعد از دو هفته تلفن و چت و نامه و شکایت و این کارا که هر دفعه بعد از یک ساعت توضیح دادن و تست سرعت گرفتن و غیره که آخرش هم یه جواب سر بالا دادن و بعد از اینکه 10 روزه اصلاً وصل نیستم و از جای دیگه اینترنت گرفتم و مودم به یه خط دیگه وصله الان از شاتل زنگ زدن میگن توی محل هستید ما یک تست سرعت از خط شما بگیریم منم گفتم برو گزارش اتصالات منو نگاه کن الان 10 روزه وصل نشدم! حلا نمیدونم چه خبره باز یا دیدن من استفاده نمیکنم میخوان جمع کنن ( که نمیتونن چون هنوز قراردادم تموم نشده ) یا معجزه شده و من خبر ندارم یا باز هم بازار گرمی الکی شاتل برای نگه داشتن مشتری ( مشتریی که الان دیگه رفته جای دیگه )
    Last edited by nimakh; 09-11-2011 at 12:19.

5. 4 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میخواستم بدونم مثلا همین فردا یا جند روز دیگه برم برای فسخ !! تکلیف 20 روز باقی موندم چی میشه ؟! چقد طول میکشه تا خطمو ازاد کنن ؟! همون روز که برم درخواست فسخ بدم قطع میشه اینرتنت یا نه وا میسن مخابرات خطمو ازاد کنه ؟!
    ظاهرا برا اون ۲۰ روز یک حساب کتابی میکنند ولی روش حساب نکن که چیزی بدن دعا کن چیزی نگیرن ( جماعت د-د !) .

خط رو میگن ۱ هفته تا ۱۰ روز کاری ٬ ولی حرف ..... میزنن ! بچهایی بودن که ۲ روزه از رانژه در آوردن بردن یه شرکت دیگه ٬ باید توجیحشون کنی که موندنی نیستی که کشش بدن منصرف بشی ٬ از طرفی اگه خواستن برا اذیت کردن کش بدن داد و بیداد روش مناسبیه ...

اصولش این هست تا خط تو رانژه شرکت هست نباید قطع کنند ولی نمونه بود درجا نماینده یوزر پس طرف رو عوض کرد که نتونه از حجمش استفاده کنه ... ( بازم همون جماعت ...‌)

میدونم الکی فرستادم اما خداییش نمیفرستادم قمباد میگرفتم
    کار خوبی کردی ٬ دستت درد نکنه من تشکر میکنم ازت .

من که برم یک سری دلایل دندان شکن مینویسم تا حالشون جا بیاد .

دوستان براي سرويس ها اكو و آفيس اگر اون مبلغ ماهانه رو پرداخت نكنيم خود بخود قرارداد فسخ ميشه و خط رو از ران‍ژه در ميارن يا نه؟

اگر مشترک زیاد داشته باشن تو منطقه شما سریع از رانژه در میارن اگه نه صبر میکنند به امید اینکه شما تمدید کنی یا زنگ میزنند بهت .

7. 4 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام من دیشب 1 گیگ با 128 گرفتم البته 1.5 هم میتونستم با سرعت 50 60 تا بگیرم اما ریسک نکردم من حدود 900 مگ گرفتم ولی نگاه میکنم بیشتر از 1 گیگ دریافت داشتم خب اینا به کنار

شبی هفته ای 3 4 روز شبی زیر 1 گیگ بگیرم ایا احتمال داره محدود نشم یکی گفت سقف انلود ماهی 10 گیگ هست درسته یا کارای شاتل حساب کتاب نداره؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام ...
    من حدود 900 مگ گرفتم ولی نگاه میکنم بیشتر از 1 گیگ دریافت داشتم خب اینا به کنار
    شبی هفته ای 3 4 روز شبی زیر 1 گیگ بگیرم ایا احتمال داره محدود نشم یکی گفت سقف انلود ماهی 10 گیگ هست درسته یا کارای شاتل حساب کتاب نداره؟
    سلام داداش
    این هم یه تست از دانلود با حجم مشخص و بدون هیچ کار اضافی مثل آپدیت ویندوز وبگردی و آپدیت آنتی ویروس و غیره....با IDM

در مورد محدودیت هم من کل مهر ماه رو که چک کردم کمتر از 4 گیگ رایگان دانلود داشتم
    کارهای شاتل حساب و کتاب نداره ولی دیگه کمتر از 10 گیگ دیگه به چه دردی میخوره ولی هیچ مشخص نیست شاید 30 گیگ هم بتونی دانلود کنی شبی زیر یک گیگ البته

10. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب پس من یک شب در میون یا دو شب زیر یک گیگ دان میکنم ببینم چی پیش میاد

الان کلیه شرکت ها سرعت را بستند رو 2048 روزانه؟

این خط من که رو 2048 هست روز 250ا شبا میره رو 512 با 64 تا

یک سوال با 50 کیلو 8 ساعت 2 گیگ میشه دان کرد راحت>؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب پس من یک شب در میون یا دو شب زیر یک گیگ دان میکنم ببینم چی پیش میاد
    نه...محدود می شی...
    یک سوال با 50 کیلو 8 ساعت 2 گیگ میشه دان کرد راحت>؟
    نه...1.4 گیگ می شه گرفت
    کارهای شاتل حساب و کتاب نداره ولی دیگه کمتر از 10 گیگ دیگه به چه دردی میخوره ولی هیچ مشخص نیست شاید 30 گیگ هم بتونی دانلود کنی شبی زیر یک گیگ البته
    نه نمی شه.
    سجاد هر روز زیر 1گیگ گرفته بود...وقتی 10 گیگ دانلود کرده بود سرعتش ترکیده بود.

نرم افزاری که شاتل ازش اسم می بره هوشمند نیست!مطمئنا خیلی ساده تر از این حرفاس

13. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

نه نمی شه.
    سجاد هر روز زیر 1گیگ گرفته بود...وقتی 10 گیگ دانلود کرده بود سرعتش ترکیده بود.

نرم افزاری که شاتل ازش اسم می بره هوشمند نیست!مطمئنا خیلی ساده تر از این حرفاس
    چرا نمیشه ؟ خوبم میشه. اگر دقت کنی در این تصویر

میبینی که 1 گیگ که هیچ ماشاالله 4 گیگ دانلود کرده این دوست عزیز
    Davood21 نه یک شب هم
    بلکه 4 شب
    وقتی میگم کارهای شاتل حساب و کتاب نداره نگو نه

15. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با سلام به دوستان

امروز من شکایت نامه ور پیگیری کردم یک نکته لازمه که من عرض کنم خدمت دوستان..

اگر کسی شکایت نامه رو پیگیری میکنه به نام و فامیل بنده پیگیری نکنه چون اونجا منو میشناسن و خودم هم دارم پیگیری میکنم طرف شاکی میشه (امروز هم این اتفاق برای من افتاد)

ظاهرا کسی اوایل ظهر شکایت نامه رو به اسم بنده پیگیری کرده و عصر که من ازشون پیگیری کردم گفتن فردی با نام برادران صبح

پیگیری میکرد که جواب رو کامل به اون دادیم..

اگر کسی پیگیری کرده لطفا نتیجه اش رو بزاره .. البته آقای احدی کارشناسی که شکایت نامه به دستشون رسیده اظهار داشتند خبرمون میکنن

17. 10 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •