زنگ بزن 1544 انشاالله درست میشه
پانلتو نگاه کردی, شاید اصلاحش کردن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
زنگ بزن 1544 انشاالله درست میشه
پانلتو نگاه کردی, شاید اصلاحش کردن
الان اسیاتک شد اون چیزی که میخواستم بخاطرش برم فن اوا
۴۰ گیگ ۲۵ تومن
درخواست جمع اوری هم دادم. نمیدونم بمونم یا برم ؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
اگه میتونین برین فناوا یا پیشگامان حتمی برین...اسیاتک فقط بره کسایی که مجوبرن بین مخابرات و اسیاتک انتخاب کنن میمونن وگرنه 400 گیگ کجا 1 ترا کجا
فکر کنم این حجم و طرحهای شرکتهای مختلف مثل بازار میوه بشه
این ماه اینجوریه, یکی دو ماه بعد شاید حجمها دوباره برن پایین یا بیان بالا...مثل قیمت تخم مرغ
مسئله اینه که من تا ۲۵ یا ۳۰ تومن بیشتر نمی خوام برا adsl هزینه کنم. فن اوا ۴۰ گیگ میداد ۲۵ که اسیاتک هم الان ۴۰ گیگ میده ۲۵ تومن.هر چند اینجا ایرانه و هر اتفاقی ممکن ولی فکر نکنم دیگه حجم ها در شرایط عادی کشور کمتر بشه.
چیزی که هست ۱ ترابایتی که شرکت های دیگه دارن میدن نشون میده که چقدر هزینه تموم شده پاشون کمتر از اون چیزیه که فکرشو میکردیم.
الان ۴۰۰ گیگ اسیاتک برا سرعت ۱۶ مگ هنوز قابل قبول من نیست. اگر میخواستم ماهی ۸۰ هزینه کنم قطعا باز سراغ فن اوا یا ۱ ترابایتی ها می رفتم.
آره, منهم نظرم اینه. 80 تومانو پسرم تو آلمان میده dsl با خط تلفن اونهم دو تاشون نامحدود
من با زور چاره نباشه 50تومان میدم, 200گیگ واقعی برام میرسه
ولی تا میتونم دس نگه میدارم, فعلا دو سیم کارت با 10گیگ هدیه دارم, صبحشون هم رایگانه
آسیاتکو چند ماه استفاده نکردم, طرح یه سالم مونده 10گیگ هنوز داره
وقتی 4G با سرعت 70مگ میتونم رایگان دانلود کنم dsl بیکیفت میخوام چیکار
Last edited by dadash42; 02-01-2018 at 15:52.
الان با سرعت ۱۶ مگابیت (۲ مگابایت ) از ۲ تا ۸ صبح نهایت چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
طبق پانل آسیتک اون شب رایگان 5تومانی به 80گیگ واقعی محدوده
به نسبته قیمتهای سابق هنوز بد نیس
با سرعت دانلود ۲ مگابایت میشه توی ۶ ساعت ۸۰ گیگ گرفت ؟
کاش این شرکتها یه طرح مثلا ماهی 5000 تومان هم بیارن, برا اونها که چند ماه استفاده نمیکنن خطشون جم نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)