تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3514 از 4105 اولاول ... 251430143414346435043510351135123513351435153516351735183524356436144014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,131 به 35,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

فرمانده گردانتان رجبی بود یا جعفری
    گردان 1 جعفری

Sent by Tapatalk on Android

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا هستش که اعزامی اول اسفند امسال باشه تو 01 تهران؟
    چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گردان 1 جعفری

Sent by Tapatalk on Android
    کاری داشتی کمکی خواستی من گردان قرارگاه هستم. اولین ساختمان که از دژبانی میایی نرسیده به نیروی انسانی فرمانده گروهان اقای صدریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوش به حالتون
    به ما از دیروز تا 7 فروردین ساعت 6 صبح مرخصی دادن

به قول بچه ها دوره طلاییمون شد دوره قهوه ای

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان اطلاعی ندارید به معاف از رزم ها تو ارتش با مدرک لیسانس چه درجه ای میدن؟ ما که از معاف از رزمی خیری ندیدیم تو آموزشی امیدوارم شر نداشته باشه!
    معاف از رزمی ربطی به درجه نداره
    درجه ی لیسانس تو ارتش گروهبانیکمی هست
    دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
    1-ایا معاف از رزم توی کارت پایان خدمت ثبت میشه؟ اینجایی که ما اموزشی افتادیم (پدافند اصفهان) هیچ فرقی بین معاف از رزم و دیگران قائل نیستن حتی بگی معاف از رزمم بدتر هم باهات برخورد میکنن. همینطور فرمانده گروهانش میگفت از شهریور 93 قانون اومده اگر معاف از رزم باشی توی کارت پایان خدمت ثبت میشه معاف از رزم و به چه دلیل و یکی از ارشدهای گروهان هم میگفت اگه معاف از رزم هستید برید و بعد از مرخصی عید دیگه برنگردید چون کارتی که پشتش زده باشه معاف از رزم به این دلیل ارزشی نداره. ایا این قضیه حقیقت داره؟
    2- توی پست های قبلی گفتید واریکوسل منم در موردش سرچ کردم به احتمال زیاد به این بیماری مبتلا هستم. ایا با بیماری واریکوسل میشه معافیت دائم گرفت؟ اگر اره و الان که توی اموزشی هستم اقدام کنم چه مدت طول میکشه تا مراحلش طی بشه و به نتیجه برسه؟ ایا میشه از زیر رژه رفتن در رفت بگم واریکوسل دارم؟ این یک هفته دهنمون رو سرویس کردن با ورزش های جسمانی (رژه خبردار بشین پاشو کلاغ پر شنا دویدن و...)
    3- چند روز غیبت در دوره اموزشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ تا صبح 15 فروردین به ما مرخصی دادن اگر من مثلا 19 فروردین برگردم ممکنه برام مشکل ساز بشه؟ چند روز غیبت در دوره اموزشی باعث تجدید دوره میشه؟ اصلا غیبت کنم یا نه؟ با توجه به اینکه فرماندهان و ارشدهای این گروهان خیلی سخت گیرن و ما هم دوره طلایی حساب میشم و تقریبا یک ماه از اموزشیمون میپره.
    4- ایا پیش دانشگاهی (لیسانس ردی) با دیپلم در سربازی فرقی داره؟ (از نظر گرفتن درجه و...)
    5- ایا مدت زمانی که معاف موقت دادن (برای مثال 6 ماه در حین خدمت) جزو خدمت حساب میشه؟
    همچین قانونی نیومده ! میگن هم که ثبت نمیشه ! یکی از دوستانی که با ما ترخیص شد معاف از رزم بود، بعد از عید کارتش میاد اطلاع میدم که ثبت شده یا نه ! اما اونی که گفته اگه معاف از رزمی برو برنگرد هم چرت گفته ! اگه دنبال کارهای دولتی هستی شاید برخی موارد به مشکل بخوری اونم سر برخی شغلهای حساس ! بقیه ی موارد موردی نیست و اصلا به پایان خدمتت نگاه نمیکنن چه برسه به اینکه دنبال معاف از رزمیت بگردن !!! اصولا یکی از مواردی که بعد از اتمام خدمت باهاش مواجه میشید اینه که این کارت کوفتی به هیچ دردمون نمیخوره و کسی ازتون نمیخوادش !
    واریکوسل درجه بندی داره ! فقط درجه ی 3 معاف کامل هست . در درجه ی سه درد شدیدی در ناحیه ی بی ضه و همچنین قسمت بالایی نزدیکی های کانال اینگویینال باید احساس کنید ! واریکوسل به صورت رگ هایی داخل کیسه ی بی ضه مشخص میشه که گرید سه کامل مشخصه و مثل سیم تلفن که پیچ پیچه تو دست مشخص میشه ! اگه حالا هر گریدی رو داشتید هین خدمت حداقل عملش کنید (فقط در صورت تشخیص یه دکتر خوب نه دکترهای آبکی نظامی ) . با گفتن که کار پیش نمیره ! عملا هم که نمیشه نشون داد یا باید نامه از دکتر نظام (در ارتش حتما بیمارستانهای ارتش ) داشته باشید یا معاف از رزمی داشته باشید .اگه معاف از رزمی تو پدافند داشته باشید دوره کد نمیخورید و اگه هم بخورید میتونید اعتراض کنید تا سر موضع نفرستنتون.
    غیبت نکنید بهتره ولی یک روز یا دو روز هم مشکلی پیش نمیاره فقط ممکنه بعدش تنبیه بشید ! مثلا یکی از بچه های گروهان ما غیبت کرده بود به مدت یک هفته پاس یک سرویس بود !!! غیبت های زیاد موجب تجدید دوره میشه . تجدید دوره به این راحتی ها نیست برا خودشون هم دردسر داره .اگه یکی دو روز هم غیبت کنید به عنوان نهست وارد پرونده ی یگانتون نمیشه ، چون تو امریه چیزی نمینویسه و در نتیجه اضافه خدمت نمیخورید !
    تو ارتش اونم پدافند نه ! تو نیروی زمینی شاید فرق داشته باشه
    خیر ، معاف موقت جز خدمت نیست .

6. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

معاف از رزمی ربطی به درجه نداره
    درجه ی لیسانس تو ارتش گروهبانیکمی هست

همچین قانونی نیومده ! میگن هم که ثبت نمیشه ! یکی از دوستانی که با ما ترخیص شد معاف از رزم بود، بعد از عید کارتش میاد اطلاع میدم که ثبت شده یا نه ! اما اونی که گفته اگه معاف از رزمی برو برنگرد هم چرت گفته ! اگه دنبال کارهای دولتی هستی شاید برخی موارد به مشکل بخوری اونم سر برخی شغلهای حساس ! بقیه ی موارد موردی نیست و اصلا به پایان خدمتت نگاه نمیکنن چه برسه به اینکه دنبال معاف از رزمیت بگردن !!! اصولا یکی از مواردی که بعد از اتمام خدمت باهاش مواجه میشید اینه که این کارت کوفتی به هیچ دردمون نمیخوره و کسی ازتون نمیخوادش !
    واریکوسل درجه بندی داره ! فقط درجه ی 3 معاف کامل هست . در درجه ی سه درد شدیدی در ناحیه ی بی ضه و همچنین قسمت بالایی نزدیکی های کانال اینگویینال باید احساس کنید ! واریکوسل به صورت رگ هایی داخل کیسه ی بی ضه مشخص میشه که گرید سه کامل مشخصه و مثل سیم تلفن که پیچ پیچه تو دست مشخص میشه ! اگه حالا هر گریدی رو داشتید هین خدمت حداقل عملش کنید (فقط در صورت تشخیص یه دکتر خوب نه دکترهای آبکی نظامی ) . با گفتن که کار پیش نمیره ! عملا هم که نمیشه نشون داد یا باید نامه از دکتر نظام (در ارتش حتما بیمارستانهای ارتش ) داشته باشید یا معاف از رزمی داشته باشید .اگه معاف از رزمی تو پدافند داشته باشید دوره کد نمیخورید و اگه هم بخورید میتونید اعتراض کنید تا سر موضع نفرستنتون.
    غیبت نکنید بهتره ولی یک روز یا دو روز هم مشکلی پیش نمیاره فقط ممکنه بعدش تنبیه بشید ! مثلا یکی از بچه های گروهان ما غیبت کرده بود به مدت یک هفته پاس یک سرویس بود !!! غیبت های زیاد موجب تجدید دوره میشه . تجدید دوره به این راحتی ها نیست برا خودشون هم دردسر داره .اگه یکی دو روز هم غیبت کنید به عنوان نهست وارد پرونده ی یگانتون نمیشه ، چون تو امریه چیزی نمینویسه و در نتیجه اضافه خدمت نمیخورید !
    تو ارتش اونم پدافند نه ! تو نیروی زمینی شاید فرق داشته باشه
    خیر ، معاف موقت جز خدمت نیست .
    پاس یک سرویس یعنی چی
    Last edited by honeyxp; 18-03-2016 at 09:24.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

هر روز چند نفر ا ز گروهان انتخاب میشن برای پاسداری در جاهای مختلف پادگان ، مثل حموم و سرویس بهداشتی و محوطه و پوتین و ... که بعد از خاموشی میرن سر پست . هر پست سه نفر ، دو ساعت پاس 4 ساعت استراحت . (اصولش اینه ممکنه نسبت به یگان فرق کنه ) . کار پاس 1 بعضی جاها مثل سرویس بهداشتی و حموم سخته ! و البته تهوع اور !!!

9. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا هستش که اعزامی اول اسفند امسال باشه تو 01 تهران؟
    چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
    سلام.من 01 هستم. اعزامی 1/12 درخدمتم .
    خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم

11. این کاربر از eng2010a&p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eng2010a&p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستانی ک اطلاع دارن راهنمایی کنید.
    رشته من مکانیک هواپیماست. و شاید بتونم از سازمان جهاد خودکفایی ارتش پذیرش بگیرم.
    امکان داره دوره کد بخورم یا نه ربطی ب پذیرش نداره؟
    امکانش هست خودم درخواست دوره کد بدم؟ اخه هم درجه هم سابقه خدمتی میره بالا.
    با سپاس
    پیشا پیش عیدتون رو تبریک و ارزوی سالی خوش و خرم و نیک فرجامی برای همه دوستان گرام ی دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

۱. یه سوال دیگه پیش میاد. البته می دونم ب یگان بستگی داره ولی خو. می خوام ببینم این ک می گین از زیر کار تا جایی ک میشه در برو یعنی چی؟ مگه وقتی ب یکی ی وظیفه ایو میدن می تونه بسپاره ب یکی دیگه؟ بعد گیر نمیدن؟ یا این ک مثلا بخوای استعلاجی بگیری بعد حالا بگی ی جات درد می کنه حالا واقعا یا الکی یعنی میشه استعلاجی گرفت؟ آخه یکی از بچه ها گفت از سوزش چشم و اینا!!! کلا مثلا میشه مسیولیتا رو مثلا با هم عوض کرد؟ هم تو آموزشیشو بگین هم تو یگانشو چون فک کنم فرق دارن.
    مرسی

بعد یه سوال دیگه پیش میاد:
    من آخر نفهمیدم دنبال معاف از رزم برم یا نرم؟ یکی میگه اگه معاف از رزم بگیری میفتی با ی مشت چپه چلاق... یکی میگه اصلا تاثیر نداره و فرمانده میگه ما الان رزم و جنگ نداریم ک معاف از رزم داشته باشیم یا رفتارش باهاشون بدترم میشه و از این داستانا. می دونم بسته ب شرایط متفاوته. ولی من یه چشمم (با آستیگمات البت) به حد معافیت نزدیکه ولی خو قطره صد در صد میارتش پایین و احتمال معاف از رزمم هست (نه معاف دائم چون احتمال قوی میفته زیر آستانه). حالا می خواستم ببینم اگه معاف از رزم بگیرم میشه این طوری کرد که اگه شرایط معاف از رزمیا خوب بود رو کنمش اگه بد بود رو نکنم؟ یا این که این اطلاعات تو پرونده ی هر کسی ارسال میشه و خودشون می دونن کی معاف از رزمه یا شرایط داره یا ن؟
    ۳ اگه قسمت یگان استان خودم نیفتادم و مثلا حین خدمت (البت ب فرض محال خخخ) شرایط دار شدم، یعنی مثلا ازدواج کردم، حین خدمت می تونم درخواست جا ب جایی بدم و در این صورت که شرایط دار بشم احتمال موافقت چقدره؟ تو حالت معمولی یعنی شرایط نداشته باشی هم احتمال درخواست واسه جا ب جایی هست یا اصلا حساب نمی کنن؟ این جا قطعا احتمال موافقت کمتر از حالت قبله دیگه درسته؟
    ۴. من گواهی نامه م تمدید می خواد. از کی می تونم درخواست بدم واس تمدیدش؟ از همون موقعی که آموزشی شروع میشه؟ چون هنوز به یه سال نرسیده جریمه می خوره بش؟ یا نکنه دوباره باید برم کلاس و از اول گواهی بگیرم؟ یا چون گرفتم دیگه فقط تمدید می خواد؟
    ببخشید سوالام زیاده دیگه. شرمنده ب خدا
    Last edited by honeyxp; 18-03-2016 at 17:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •