گردان 1 جعفری
Sent by Tapatalk on Android
گردان 1 جعفری
Sent by Tapatalk on Android
کسی از دوستان اینجا هستش که اعزامی اول اسفند امسال باشه تو 01 تهران؟
چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کاری داشتی کمکی خواستی من گردان قرارگاه هستم. اولین ساختمان که از دژبانی میایی نرسیده به نیروی انسانی فرمانده گروهان اقای صدریه ؟
خوش به حالتون
به ما از دیروز تا 7 فروردین ساعت 6 صبح مرخصی دادن
به قول بچه ها دوره طلاییمون شد دوره قهوه ای![]()
معاف از رزمی ربطی به درجه نداره
درجه ی لیسانس تو ارتش گروهبانیکمی هست
همچین قانونی نیومده ! میگن هم که ثبت نمیشه ! یکی از دوستانی که با ما ترخیص شد معاف از رزم بود، بعد از عید کارتش میاد اطلاع میدم که ثبت شده یا نه ! اما اونی که گفته اگه معاف از رزمی برو برنگرد هم چرت گفته ! اگه دنبال کارهای دولتی هستی شاید برخی موارد به مشکل بخوری اونم سر برخی شغلهای حساس ! بقیه ی موارد موردی نیست و اصلا به پایان خدمتت نگاه نمیکنن چه برسه به اینکه دنبال معاف از رزمیت بگردن !!! اصولا یکی از مواردی که بعد از اتمام خدمت باهاش مواجه میشید اینه که این کارت کوفتی به هیچ دردمون نمیخوره و کسی ازتون نمیخوادش !
واریکوسل درجه بندی داره ! فقط درجه ی 3 معاف کامل هست . در درجه ی سه درد شدیدی در ناحیه ی بی ضه و همچنین قسمت بالایی نزدیکی های کانال اینگویینال باید احساس کنید ! واریکوسل به صورت رگ هایی داخل کیسه ی بی ضه مشخص میشه که گرید سه کامل مشخصه و مثل سیم تلفن که پیچ پیچه تو دست مشخص میشه ! اگه حالا هر گریدی رو داشتید هین خدمت حداقل عملش کنید (فقط در صورت تشخیص یه دکتر خوب نه دکترهای آبکی نظامی ) . با گفتن که کار پیش نمیره ! عملا هم که نمیشه نشون دادیا باید نامه از دکتر نظام (در ارتش حتما بیمارستانهای ارتش ) داشته باشید یا معاف از رزمی داشته باشید .اگه معاف از رزمی تو پدافند داشته باشید دوره کد نمیخورید و اگه هم بخورید میتونید اعتراض کنید تا سر موضع نفرستنتون.
غیبت نکنید بهتره ولی یک روز یا دو روز هم مشکلی پیش نمیاره فقط ممکنه بعدش تنبیه بشید ! مثلا یکی از بچه های گروهان ما غیبت کرده بود به مدت یک هفته پاس یک سرویس بود !!! غیبت های زیاد موجب تجدید دوره میشه . تجدید دوره به این راحتی ها نیست برا خودشون هم دردسر داره .اگه یکی دو روز هم غیبت کنید به عنوان نهست وارد پرونده ی یگانتون نمیشه ، چون تو امریه چیزی نمینویسه و در نتیجه اضافه خدمت نمیخورید !
تو ارتش اونم پدافند نه ! تو نیروی زمینی شاید فرق داشته باشه
خیر ، معاف موقت جز خدمت نیست .
پاس یک سرویس یعنی چی
Last edited by honeyxp; 18-03-2016 at 09:24.
هر روز چند نفر ا ز گروهان انتخاب میشن برای پاسداری در جاهای مختلف پادگان ، مثل حموم و سرویس بهداشتی و محوطه و پوتین و ... که بعد از خاموشی میرن سر پست . هر پست سه نفر ، دو ساعت پاس 4 ساعت استراحت . (اصولش اینه ممکنه نسبت به یگان فرق کنه ) . کار پاس 1 بعضی جاها مثل سرویس بهداشتی و حموم سخته ! و البته تهوع اور !!!
سلام.من 01 هستم. اعزامی 1/12 درخدمتم .
خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم
دوستانی ک اطلاع دارن راهنمایی کنید.
رشته من مکانیک هواپیماست. و شاید بتونم از سازمان جهاد خودکفایی ارتش پذیرش بگیرم.
امکان داره دوره کد بخورم یا نه ربطی ب پذیرش نداره؟
امکانش هست خودم درخواست دوره کد بدم؟ اخه هم درجه هم سابقه خدمتی میره بالا.
با سپاس
پیشا پیش عیدتون رو تبریک و ارزوی سالی خوش و خرم و نیک فرجامی برای همه دوستان گرام ی دارم.![]()
۱. یه سوال دیگه پیش میاد. البته می دونم ب یگان بستگی داره ولی خو. می خوام ببینم این ک می گین از زیر کار تا جایی ک میشه در برو یعنی چی؟ مگه وقتی ب یکی ی وظیفه ایو میدن می تونه بسپاره ب یکی دیگه؟ بعد گیر نمیدن؟ یا این ک مثلا بخوای استعلاجی بگیری بعد حالا بگی ی جات درد می کنه حالا واقعا یا الکی یعنی میشه استعلاجی گرفت؟ آخه یکی از بچه ها گفت از سوزش چشم و اینا!!! کلا مثلا میشه مسیولیتا رو مثلا با هم عوض کرد؟ هم تو آموزشیشو بگین هم تو یگانشو چون فک کنم فرق دارن.
مرسی
بعد یه سوال دیگه پیش میاد:
من آخر نفهمیدم دنبال معاف از رزم برم یا نرم؟ یکی میگه اگه معاف از رزم بگیری میفتی با ی مشت چپه چلاق... یکی میگه اصلا تاثیر نداره و فرمانده میگه ما الان رزم و جنگ نداریم ک معاف از رزم داشته باشیم یا رفتارش باهاشون بدترم میشه و از این داستانا. می دونم بسته ب شرایط متفاوته. ولی من یه چشمم (با آستیگمات البت) به حد معافیت نزدیکه ولی خو قطره صد در صد میارتش پایین و احتمال معاف از رزمم هست (نه معاف دائم چون احتمال قوی میفته زیر آستانه). حالا می خواستم ببینم اگه معاف از رزم بگیرم میشه این طوری کرد که اگه شرایط معاف از رزمیا خوب بود رو کنمش اگه بد بود رو نکنم؟ یا این که این اطلاعات تو پرونده ی هر کسی ارسال میشه و خودشون می دونن کی معاف از رزمه یا شرایط داره یا ن؟
۳ اگه قسمت یگان استان خودم نیفتادم و مثلا حین خدمت (البت ب فرض محال خخخ) شرایط دار شدم، یعنی مثلا ازدواج کردم، حین خدمت می تونم درخواست جا ب جایی بدم و در این صورت که شرایط دار بشم احتمال موافقت چقدره؟ تو حالت معمولی یعنی شرایط نداشته باشی هم احتمال درخواست واسه جا ب جایی هست یا اصلا حساب نمی کنن؟ این جا قطعا احتمال موافقت کمتر از حالت قبله دیگه درسته؟
۴. من گواهی نامه م تمدید می خواد. از کی می تونم درخواست بدم واس تمدیدش؟ از همون موقعی که آموزشی شروع میشه؟ چون هنوز به یه سال نرسیده جریمه می خوره بش؟ یا نکنه دوباره باید برم کلاس و از اول گواهی بگیرم؟ یا چون گرفتم دیگه فقط تمدید می خواد؟
ببخشید سوالام زیاده دیگه. شرمنده ب خدا
Last edited by honeyxp; 18-03-2016 at 17:50.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)