تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3513 از 4105 اولاول ... 251330133413346335033509351035113512351335143515351635173523356336134013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,121 به 35,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از جوابایی ک می دین.
    ۱. این درسته که اگه دیر معرفی کنی دیگه از حق توی استان بودن محروم میشی برای اصل خدمت؟؟؟
    ۲. و این که اگه سر موعد اعزام حاضر نشیم غیبت با سه ماه اضافه خدمته منظور از برگ قرمز چیه؟ یعنی اگه حاضر نشیم خودشون برگ قرمز میدن یا منظور از برگ قرمز مال موقعیه که روز اعزام حاضر نشدی و دوباره درخواست میدی و دوباره سر اعزام حاضر نمیشی؟

۳. بعد اون جا آهنگ بخونی واس خودت اونم غیر مجاز، یهو اومدیم یکی شنید. گیر میدن؟

۴. بعد تو مواقعی ک بیرون پادگانی حالا یا لباس نظامی تنته یا تو مرخصی هستی اگه با دختر ببیننت داستان میشه؟
    Last edited by honeyxp; 17-03-2016 at 11:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    منم دیشب از هتل شهدای کرمانشاه اومدم!
    واقعا هتل بود با فرمانده ها و مربیای با حال و با شعور که حتی کوچکترین توهینی به سرباز (یا به قول خودشون فراگیر) نمیکردن و با تمام وجود به درخواست های فراگیران گوش و در حد توان عمل میکردن، گروهان و گردان ما هم که تک بود!
    تا ساعت 6 عصر 15 فروردین مرخصی داریم، از اون طرف هم تا 25 فروردین هستیم و بعد ترخیص

Sent by Tapatalk on Android

3. 2 کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان اعزامی من می افته اول تیر و تو ماه مبارک رمضان هست
    20 تیر عید فطر رمضان هست
    آیا تو ماه رمضان سخت میگیرن؟

5. این کاربر از behzadps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    راه که زیاده ! یکیش همین استعلاجی که گفتین ! یه ده روز بابت ترومای پا مچ دست از اینجور چیزا میشه گرفت ! باید اشنا داشته باشید ! ولی خطریه ! چون اول خدمت هستید ! ده روز نهست بخورید هیچی نباشه باید حداقل همون ده روز رو اخر خدمت بگزرونید که هزاران برابر الان براتون سخت خواهد بود ! بهتره برید یگان به نظر من !
    خطرش هم اینه که ، استعلاجیتون قبول نشه ! 10 روز نهست + 10 روز اضاف بخورید ! 72 ساعت هم در همون بدو ورود برید بازداشت ! همینا !

1-اره ! تو اموزشی سعی کنید به فرمانده ها عقیدتی یا همون حاج اقاها که میان مسجد اعتراضتون رو بگید ! بسته به یگان امکانش هست اصلا اجازه ندن از هنگ اموزش خارج بشید و به فرمانده های بالاتر مراجعه کنید ! تو اموزشی بهترین همون حاجیه ! اینکه لج بیفتن یا نه هم بسته به یگان فرق داره ! شانسی باید رفت جلو ! یا میگیره یا نه ! حداقلش اینه که ته دلتون رو خالی کردید ! فرمانده اگه لج بیفته که نمیکشه ! فوقش دو ماه ! دو ماه !
    2-تو اموزشی یکم فرق داره ولی اونجا هم میتونی خودتو بچپونی ! باید زرنگ باشی و از همون روز اول خودتو به حاجی مسجد و یارانش خودتو نشون بدی ! کار زیاد داره ! اجرای مراسم نماز صبح و شب و ... ! اجرای مسابقات ! اجرای مراسم مذهبی مختلف ! ... از این نوع ! کار شما : تمیز کردن مسجد ، کلا ! کارهای اداری در ستاد عقیدتی ، کار در مراسم ها ، اذان دادن و مکبر بودن و امثالهم ! راپورت ؟! اصولا خ... مال تو خدمت زیاده ! قسمت فرقی نداره ! همشونم ....... !
    3-اره ! اره سخته ! مخصوصا رو برجک ! با اصلحه ! هر دو ساعت ! زیر بارون و ... ! شب ساعت 2 ! کلا سخته !
    4- بسته به یگانی که بیفتی کمی فرق داره ! اره پوتین های خوب مثل بهمن عمرشون کمه ولی از هر لحاظ عالیا ! اگه ارتش بیفتید که پوتین ها اشغالا ! به ما یه جفت بیشتر ندادن و همون اول هم همون یه جفت و رد کردم رفت ! بهتره از بیرون پوتین تهیه کنید !
    5-خدانکنه ! با در رفتن از زیرکارا به فکر خودت باش
    از هر دو پام انگشت کوچیکم میخچه در اومده میشه براش استعلاجی گرفت؟؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

مرسی از جوابایی ک می دین.
    ۱. این درسته که اگه دیر معرفی کنی دیگه از حق توی استان بودن محروم میشی برای اصل خدمت؟؟؟
    ۲. و این که اگه سر موعد اعزام حاضر نشیم غیبت با سه ماه اضافه خدمته منظور از برگ قرمز چیه؟ یعنی اگه حاضر نشیم خودشون برگ قرمز میدن یا منظور از برگ قرمز مال موقعیه که روز اعزام حاضر نشدی و دوباره درخواست میدی و دوباره سر اعزام حاضر نمیشی؟

۳. بعد اون جا آهنگ بخونی واس خودت اونم غیر مجاز، یهو اومدیم یکی شنید. گیر میدن؟

۴. بعد تو مواقعی ک بیرون پادگانی حالا یا لباس نظامی تنته یا تو مرخصی هستی اگه با دختر ببیننت داستان میشه؟
    نه همچین چیزی نداریم ! فقط اضاف میخوری ! بعضیا شاید شانسی این مورد براشون پیش اومده باشه و برا خودشون فانون کرده باشنش ! ولی در اصل این مورد تاثیری تو بومی و غیر بومی شدن نداره .
    برگ قرمز تا حالا نشنیدم ! کارت قرمز شنیدم ولی برگ قرمز نه ! اگه روز اعزام حاضر نشی ، بعد دو ماه برگ جدید برات میاد که به امکان 50 درصد ممکنه یگان و ارگانت هم عوض بشه ! 50 درصد ! اگه مجدد حاضر نشی 6 ماه اضاف میخوری !
    بسته به یگان داره ! اگه اروم واسه خودت بخونی نه کسی گیر نمیده ! حتی اگه با دوستان موقع استراحت هم بخونید مشکلی پیش نمیاد ! ولی نباید صدای زیاد باعث ازار بقیه بشه چون ممکنه برن راپورت بدن و تنبیه بشید !
    اگه لباس نظامی تنت نباشه که مشکلی نیست ، ولی اگه لباس نظامی تنت باشه و تو جاهایی که دژبانای ستاد مشترک هستن ببیننت شاید گیر بدن بهت ! مثلا تو ترمینالا ، بازاری شلوغ و ... . دستت سیگار هم ببینن شاید گیر بدن ! کلا دژبان جماعت در 80 درصد مواقع مزخرفترین فردی خواهد بود که طی خدمت میبینیش ! چه سربازش چه کادریش (80 درصد ! )

دوستان اعزامی من می افته اول تیر و تو ماه مبارک رمضان هست
    20 تیر عید فطر رمضان هست
    آیا تو ماه رمضان سخت میگیرن؟
    نه
    تو رمضان زیاد سخت نمیگیرن !تنها سختیش اینه که حدودای ساعت 3 یا 3.5 بیدار باش میزنن ! ممکنه میزان غذایی هم که بهتون سحری و افطاری میدن خیلی کم باشه ! از نظر اموزش اذیت نمیکنن
    از هر دو پام انگشت کوچیکم میخچه در اومده میشه براش استعلاجی گرفت؟؟
    اگه نیاز به جراحی داشته باشه تا دو هفته استعلاجی میدن ! ولی غیر جراحی نه !

8. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستان ما نمیدونم چرا تصمیم گرفته بره خدمت
    میگه واسه شیش ماه کسری بسیجش باید چکار کنه گفتم بیام از اساتید اینجا بپرسم

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اطلاعی ندارید به معاف از رزم ها تو ارتش با مدرک لیسانس چه درجه ای میدن؟ ما که از معاف از رزمی خیری ندیدیم تو آموزشی امیدوارم شر نداشته باشه!

11. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان اطلاعی ندارید به معاف از رزم ها تو ارتش با مدرک لیسانس چه درجه ای میدن؟ ما که از معاف از رزمی خیری ندیدیم تو آموزشی امیدوارم شر نداشته باشه!
    من آموزشی هستم
    دریایی ارتش
    معاف از رزم ها معمولا جاهایی مثل سلف میزارن
    الان مثلا حدود 10 و یا بیشتر افراد از رزم تو سلف پادگانمون هستن

از رژه و دویدن و.... هم معافن
    همه بدو رو میرن اینا پشت سر قدم میزنن [emoji3]

Sent from my D6502 using Tapatalk

13. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
    1-ایا معاف از رزم توی کارت پایان خدمت ثبت میشه؟ اینجایی که ما اموزشی افتادیم (پدافند اصفهان) هیچ فرقی بین معاف از رزم و دیگران قائل نیستن حتی بگی معاف از رزمم بدتر هم باهات برخورد میکنن. همینطور فرمانده گروهانش میگفت از شهریور 93 قانون اومده اگر معاف از رزم باشی توی کارت پایان خدمت ثبت میشه معاف از رزم و به چه دلیل و یکی از ارشدهای گروهان هم میگفت اگه معاف از رزم هستید برید و بعد از مرخصی عید دیگه برنگردید چون کارتی که پشتش زده باشه معاف از رزم به این دلیل ارزشی نداره. ایا این قضیه حقیقت داره؟
    2- توی پست های قبلی گفتید واریکوسل منم در موردش سرچ کردم به احتمال زیاد به این بیماری مبتلا هستم. ایا با بیماری واریکوسل میشه معافیت دائم گرفت؟ اگر اره و الان که توی اموزشی هستم اقدام کنم چه مدت طول میکشه تا مراحلش طی بشه و به نتیجه برسه؟ ایا میشه از زیر رژه رفتن در رفت بگم واریکوسل دارم؟ این یک هفته دهنمون رو سرویس کردن با ورزش های جسمانی (رژه خبردار بشین پاشو کلاغ پر شنا دویدن و...)
    3- چند روز غیبت در دوره اموزشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ تا صبح 15 فروردین به ما مرخصی دادن اگر من مثلا 19 فروردین برگردم ممکنه برام مشکل ساز بشه؟ چند روز غیبت در دوره اموزشی باعث تجدید دوره میشه؟ اصلا غیبت کنم یا نه؟ با توجه به اینکه فرماندهان و ارشدهای این گروهان خیلی سخت گیرن و ما هم دوره طلایی حساب میشم و تقریبا یک ماه از اموزشیمون میپره.
    4- ایا پیش دانشگاهی (لیسانس ردی) با دیپلم در سربازی فرقی داره؟ (از نظر گرفتن درجه و...)
    5- ایا مدت زمانی که معاف موقت دادن (برای مثال 6 ماه در حین خدمت) جزو خدمت حساب میشه؟
    Last edited by dokhtarak_e_darya; 17-03-2016 at 19:11.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    منم دیشب از هتل شهدای کرمانشاه اومدم!
    واقعا هتل بود با فرمانده ها و مربیای با حال و با شعور که حتی کوچکترین توهینی به سرباز (یا به قول خودشون فراگیر) نمیکردن و با تمام وجود به درخواست های فراگیران گوش و در حد توان عمل میکردن، گروهان و گردان ما هم که تک بود!
    تا ساعت 6 عصر 15 فروردین مرخصی داریم، از اون طرف هم تا 25 فروردین هستیم و بعد ترخیص

Sent by Tapatalk on Android
    فرمانده گردانتان رجبی بود یا جعفری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •