تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3512 از 4428 اولاول ... 251230123412346235023508350935103511351235133514351535163522356236124012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,111 به 35,120 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نت من برا چی ملی شده ؟نهایتش بتونم فروم p30world رو باهاش باز کنم!
    والا 19تومن خیلی زورم میاد بدم پای این نت دلم به چیش خوش باشه
    Last edited by farshad0123; 29-07-2014 at 02:26.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رضا جون داشتیم کاکو؟ ناراحت که نشدم ما نوکرتم هستیم... نه عامو فایده نداره... بخدا منم حوصله دانلود ندارم... فایده ای نداره اینجوری... بنظر میرسه این یارو هم برام شعر تلاوت کرده بوده... ممکنه دیگه فردا تخلیه رو بزنم... خیلی خیلی ناراحتم... حالا کی میتونه این همه کار رو منیج کنه؟( تخلیه. ثبت نام... ) وای خدا ! من فقط شیرازی هستم گناهی ندارم
    آخه من تازه از این پروسه تخلیه و ثبت نام و .... نجات پیدا کردم ( همش یک ماه و نیمه اومدم پارس ) خداکنه درست بشه دیگه جون تخلیه دوباره ندارم ........
    راستی یه تماس باش بگیر بش بگو درست نشده هنوز شاید یه کاری تونست بکنه

4. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه من تازه از این پروسه تخلیه و ثبت نام و .... نجات پیدا کردم ( همش یک ماه و نیمه اومدم پارس ) خداکنه درست بشه دیگه جون تخلیه دوباره ندارم ........
    والا میترسم خواب باشه! وگرنه سرویسش میکردم باید صبح زنگش بزنم...
    داداشی وقتی حرف زور باشه و پول ادم رو بدزدن و درست سرویس ندن که یک ماه یا یک سال نداره.... پول زور پول زوره

6. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان نت من حتی یوتیوب رو هم دیگه باز نمیکنه تا الان تونستم فقط سایت دانشگاه-سایت بانک-سایت فروم p30world-سایت دانلودهاو... رو با مشقت فراوان باز کنم

8. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان اگه تخلیه کردی کجا میخوای بری ؟نمیخوای بری شاتلو تست کنی دارن شبی 20گیگ باهاش دانلود میکنن

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان اگه تخلیه کردی کجا میخوای بری ؟نمیخوای بری شاتلو تست کنی دارن شبی 20گیگ باهاش دانلود میکنن
    با همین پارس هم بعضی ها دارن شبی 17 گیگ دانلود میکنن ولی من از این شانسا ندارم ...........
    میخوام برم یه شرکتی که کمتر معروف باشه مثل فن آوا البته نه الزاما فن آوا

11. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش من هر خراب شده ای از این پارس بهتره!

دوستان دل رو زدم به دریا زنگش زدم! شانس من شیفت بود...خیل یهم تحویل گرفت... گفت کل اون پهنای باند ازاد شده... مرکز منم نگاه کرد گفت مرکزت شرایطش عالیه! میدونید در اخر بهم چی گفت؟ میگه اقا محدودت کردن! 10 روز دانلود نکن تا سرعتت برگرده.... دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم... بهش میگم مگه محدود میکنید؟ گفت اونایی
    که از یه حدی دانلود میکنن محدود میشن! گفتم بابا من سرویسم 2 مگه ... محدود هست ... میگه تو لوگ شما افتاده که 500 گیگ دانلود کردی تو کل قرار دادت میگم بابا 500 گیگ تو 5 سال زیاده؟ میگه اینجا ایرانه... خلاصه ر*ید روم...... جالبه سیستمشون کاری به تمدید قرار داد هم نداره و اگه تمدید کنید این محدودیت از بین نمیره! کل 5 سال رو حساب کردن.... خاک تو سرشون بعد از تعطیلی میرم.

یعنی الان هنگ هنگم! پس اونایی که الان 2 ماهه اومدن مثل داش رضا چطوری محدود شدن؟
    Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 02:57.

13. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بدر رایان میگن خیلی عالیه سرعتاش اسمین مثل مخابرات ولی میگن خیلی کیفیتش بالاتره هم از نظر افت سرعت هم از نظر قطعی

15. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش من هر خراب شده ای از این پارس بهتره!

دوستان دل رو زدم به دریا زنگش زدم! شانس من شیفت بود...خیل یهم تحویل گرفت... گفت کل اون پهنای باند ازاد شده... مرکز منم نگاه کرد گفت مرکزت شرایطش عالیه! میدونید در اخر بهم چی گفت؟ میگه اقا محدودت کردن! 10 روز دانلود نکن تا سرعتت برگرده.... دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم... بهش میگم مگه محدود میکنید؟ گفت اونایی
    که از یه حدی دانلود میکنن محدود میشن! گفتم بابا من سرویسم 2 مگه ... محدود هست ... میگه تو لوگ شما افتاده که 500 گیگ دانلود کردی تو کل قرار دادت میگم بابا 500 گیگ تو 5 سال زیاده؟ میگه اینجا ایرانه... خلاصه ر*ید روم...... جالبه سیستمشون کاری به تمدید قرار داد هم نداره و اگه تمدید کنید این محدودیت از بین نمیره! کل 5 سال رو حساب کردن.... خاک تو سرشون بعد از تعطیلی میرم.
    بابا من تو این 3سال که مخابراتم نزدیکای1ترابایت دانلود کردم تازه هارد نداشتم که بیشتر دانلود کنم والا 1ترابایت هم که چیزی نبود بعضی از شبا فقط یه قسمت سریال دانلود میکردم بعضی از شبا هم هیچ
    Last edited by farshad0123; 29-07-2014 at 03:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من 1393/5/2 امدم پارس 38 تومن هم ازم گرفتن با 4 گیگ ترافیک . الانم زنگ زدم گفت این چه وعزشه چرا نتم اینطوریه . گفت الان یه سایتی میدم این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم گفت این فایل 100 مگی دانلود کن نیگا کن سرعتت چنده سرعتم رفت رو 700 . بعدش گفتم حالا فقط این لینکه این سرعترو میده . الان من هر سایتی میزنم 20 کیلوبایته گفت سرور اون سایتا مشکل دارن .

یهو عصابم خراب شد گفتم ر*یم به خودتو صاحب کارت . خندید گفت کسی مجبورتون نکرده بیاند پارس اسم طرف هم حسینی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •