نت من برا چی ملی شده ؟نهایتش بتونم فروم p30world رو باهاش باز کنم!
والا 19تومن خیلی زورم میاد بدم پای این نت دلم به چیش خوش باشه
نت من برا چی ملی شده ؟نهایتش بتونم فروم p30world رو باهاش باز کنم!
والا 19تومن خیلی زورم میاد بدم پای این نت دلم به چیش خوش باشه
Last edited by farshad0123; 29-07-2014 at 02:26.
آخه من تازه از این پروسه تخلیه و ثبت نام و .... نجات پیدا کردم ( همش یک ماه و نیمه اومدم پارس ) خداکنه درست بشه دیگه جون تخلیه دوباره ندارم ........
راستی یه تماس باش بگیر بش بگو درست نشده هنوز شاید یه کاری تونست بکنه
والا میترسم خواب باشه! وگرنه سرویسش میکردم باید صبح زنگش بزنم...
داداشی وقتی حرف زور باشه و پول ادم رو بدزدن و درست سرویس ندن که یک ماه یا یک سال نداره.... پول زور پول زوره
دوستان نت من حتی یوتیوب رو هم دیگه باز نمیکنه تا الان تونستم فقط سایت دانشگاه-سایت بانک-سایت فروم p30world-سایت دانلودهاو... رو با مشقت فراوان باز کنم
الان اگه تخلیه کردی کجا میخوای بری ؟نمیخوای بری شاتلو تست کنی دارن شبی 20گیگ باهاش دانلود میکنن
با همین پارس هم بعضی ها دارن شبی 17 گیگ دانلود میکنن ولی من از این شانسا ندارم ...........
میخوام برم یه شرکتی که کمتر معروف باشه مثل فن آوا البته نه الزاما فن آوا
داداش من هر خراب شده ای از این پارس بهتره!
دوستان دل رو زدم به دریا زنگش زدم! شانس من شیفت بود...خیل یهم تحویل گرفت... گفت کل اون پهنای باند ازاد شده... مرکز منم نگاه کرد گفت مرکزت شرایطش عالیه! میدونید در اخر بهم چی گفت؟ میگه اقا محدودت کردن! 10 روز دانلود نکن تا سرعتت برگرده.... دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم... بهش میگم مگه محدود میکنید؟ گفت اونایی که از یه حدی دانلود میکنن محدود میشن! گفتم بابا من سرویسم 2 مگه ... محدود هست ... میگه تو لوگ شما افتاده که 500 گیگ دانلود کردی تو کل قرار دادت میگم بابا 500 گیگ تو 5 سال زیاده؟ میگه اینجا ایرانه... خلاصه ر*ید روم...... جالبه سیستمشون کاری به تمدید قرار داد هم نداره و اگه تمدید کنید این محدودیت از بین نمیره! کل 5 سال رو حساب کردن.... خاک تو سرشون بعد از تعطیلی میرم.
یعنی الان هنگ هنگم! پس اونایی که الان 2 ماهه اومدن مثل داش رضا چطوری محدود شدن؟
Last edited by hasanoooooooo; 29-07-2014 at 02:57.
بدر رایان میگن خیلی عالیه سرعتاش اسمین مثل مخابرات ولی میگن خیلی کیفیتش بالاتره هم از نظر افت سرعت هم از نظر قطعی
بابا من تو این 3سال که مخابراتم نزدیکای1ترابایت دانلود کردم تازه هارد نداشتم که بیشتر دانلود کنم والا 1ترابایت هم که چیزی نبود بعضی از شبا فقط یه قسمت سریال دانلود میکردم بعضی از شبا هم هیچ
Last edited by farshad0123; 29-07-2014 at 03:01.
من 1393/5/2 امدم پارس 38 تومن هم ازم گرفتن با 4 گیگ ترافیک . الانم زنگ زدم گفت این چه وعزشه چرا نتم اینطوریه . گفت الان یه سایتی میدم این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم گفت این فایل 100 مگی دانلود کن نیگا کن سرعتت چنده سرعتم رفت رو 700. بعدش گفتم حالا فقط این لینکه این سرعترو میده . الان من هر سایتی میزنم 20 کیلوبایته گفت سرور اون سایتا مشکل دارن .
یهو عصابم خراب شد گفتم ر*یم به خودتو صاحب کارت . خندید گفت کسی مجبورتون نکرده بیاند پارساسم طرف هم حسینی بود
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)