تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3511 از 4105 اولاول ... 251130113411346135013507350835093510351135123513351435153521356136114011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,101 به 35,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی از جوابایی ک با دقت میدین. <3 و آخرین سوالام البته فعلا، فک کنم جواب دادن ولی من نیافتم جوابشو،
    1. اگه من اقدام بکنم به ارسال دفترچه توی پلیس +10 و روز اعزام حاضر نشم غایب حساب میشم و فراری نیستم دیگه. یعنی مثل بقیه ی غایبا باهام رفتار میشه یا چون معرفی کردم احتمال گیر بیشتر هست؟
    2. فرمانده هر مقدار غیبت بخواد می تونه بنویسه؟؟؟ مثلا اومدیم دو سال واس یکی برید. خو این جوری ک هر کی بره تو معلوم نیس دیگه کی بیاد بیرون. واقعا نگه می دارن یا بیشترش بخشیده میشه؟ حالا اگه بخواد اضافه بزنه حتما دلیل می خواد یا چون فرمانده هست می تونه هر کاری خواست بکنه؟ یعنی تو اینم مثه بقیه ی قسمتا قانون شله یا این که کلا چون خرج میره بالا زیاد اضافه نمی زنن؟ البته بگذریم خرج بالاتر ب بعضی کارایی که به سربازا سپرده میشه صد در صد صرف داره.
    3. اضافه خدمت توی آموزشی نداریم؟ یعنی تهش تجدید دوره هست؟ انقد راحت تجدید دوره میزنن واست ینی؟ یا باید کار خیلی خفنی کرده باشی ک این اتفاق بیفته؟ یا اگه اضافه میدن اضافه به آموزشی اضافه میشه یا اصل خدمت؟
    1- غایب حساب میشی.

2- هر مقدار که نداره، غیبت بیش از 15 روز بشه برا شما فرار رد میشه. بعد هم که مراجعت کنین دادگاه نظامی میرین و زندان و جریمه نقدی داره.

3- تو آموزشی هم اضافه خدمت داره. اضافه ها تو پروند ثبت میشه و وقتی رفتین یگان پرونده آموزشی به یگان ارسال میشه و اون ها اضافه ها رو ثبت سیستم می کنن. اضافه هم به اصل خدمت اضافه میشه نه به دوره آموزشی. راحت تجدید دوره نمی کنن ولی اگه نهست زیاد داشته باشین احتمال تجدید دوره زیاده.

2. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- غایب حساب میشی.

2- هر مقدار که نداره، غیبت بیش از 15 روز بشه برا شما فرار رد میشه. بعد هم که مراجعت کنین دادگاه نظامی میرین و زندان و جریمه نقدی داره.

3- تو آموزشی هم اضافه خدمت داره. اضافه ها تو پروند ثبت میشه و وقتی رفتین یگان پرونده آموزشی به یگان ارسال میشه و اون ها اضافه ها رو ثبت سیستم می کنن. اضافه هم به اصل خدمت اضافه میشه نه به دوره آموزشی. راحت تجدید دوره نمی کنن ولی اگه نهست زیاد داشته باشین احتمال تجدید دوره زیاده.
    منظورمو از سوال دوم اشتباه نوشتم به خاطر یه کلمه ی غیبت. منظورم اینه ک فرمانده هر چقد بخواد الکی می تونه واس سرباز اضافه خدمت بزنه؟ مثلا این که نیرو ب اون یگان کم برسه فرمانده به همه مثلا چند ماه اضافه خدمت بده. مثلا تو پستای قبلی گفته بودن نیرو کم می دادن ب یگان واس همه هفت ماه اضافه زد فرمانده. این طوری میشه؟ اشتباه بالا گفتم غیبت. منظورم اضافه بود. شمام ادامه ی سوال یک دونستین و لطف کردین جواب دادین. یعنی فرمانده می تونه تا هر وقت بخواد سربازا رو اضافه بزنه بی دلیل و نگهشون داره؟ این که مثلا با یکی لج بیفته بخواد نگهش داره می تونه؟ یا اونم سقفی داره؟
    منظور از نهست همون غیبته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا شد نبود 9 ماه دیگه همینجوری ادامه میدیم

نبود 6 ماه دیگه
    ادامه میدیم
    Last edited by abbaskhani; 10-05-2016 at 11:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

4

منظورمو از سوال دوم اشتباه نوشتم به خاطر یه کلمه ی غیبت. منظورم اینه ک فرمانده هر چقد بخواد الکی می تونه واس سرباز اضافه خدمت بزنه؟ مثلا این که نیرو ب اون یگان کم برسه فرمانده به همه مثلا چند ماه اضافه خدمت بده. مثلا تو پستای قبلی گفته بودن نیرو کم می دادن ب یگان واس همه هفت ماه اضافه زد فرمانده. این طوری میشه؟ اشتباه بالا گفتم غیبت. منظورم اضافه بود. شمام ادامه ی سوال یک دونستین و لطف کردین جواب دادین. یعنی فرمانده می تونه تا هر وقت بخواد سربازا رو اضافه بزنه بی دلیل و نگهشون داره؟ این که مثلا با یکی لج بیفته بخواد نگهش داره می تونه؟ یا اونم سقفی داره؟
    نه نمینونه هرچقدر خواست اضافه بزنه. تنبیهات سقف داره ولی بخواد اذیت کنه می تونه.

بله منظور از نهست همون غیبته.

نبود 6 ماه دیگه
    ادامه میدیم
    موتور

نبود 2 روز دیگه

6. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اضاف زدن سقف نداره ! هر چقدر بخواد میتونه برات اضاف بزنه مخصوصا اینکه اگه فرد مشکل دار هم باشه که اونوقت فبها ! البته من به شخصه دیدم که فرمانده به همراه نوچه هاش برا یه سرباز که براش مشکل درست کرده بود روز اخر ترخیصیش دو هفته اضاف زد ! دلیل ؟! یه پاکت سیگار گزاشتن تو وسایل پسره ! به همین سادگی ! ده روز اضافه خدمت ، دو روز بازداشت ، دو روز اضاف بازداشت ! در چنین مواقعی کمک گرفتن از ارگانهایی مثل حفا و عقیدتی میتونه کارساز باشه ! مرحله ی اخر هم مراجعه به فرمانده ی پادگان ! من دو سه ماه اضافم دیدم ! البته بیشتر مواقع اخر خدمت به دلایل مختلف بخشیده میشه و نهایتن کارایی یه سرباز 22 ماه خدمت باشه ! بعدش نه ازش انتظار دارن و نه اصلا کشش خدمت رو نداره !
    یه مثال دیگه ! یه بار یه سربازی سر پست خوابیده بود و افسر شیف پادگان اومده بود یواشکی اسلحش رو برداشته بود ! یک ماه به خارک تبعید شد ! یک ماهی هم اضافه خدمت خورد ! قضایی هم شد ! یه 15-20 روزم قضایی براش زد ! با بازداشتش و موارد دیگه به خاطر فقط همون سهل انگاری دو ماه اضاف خورد ! اینم از اون اضافا نیست که براحتی بخشیده بشه !
    Last edited by alex_love; 16-03-2016 at 02:06.

8. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان مرخصی تو دوره آموزشیتون چطوریه؟ ۰۴ بیرجند ۲۰ روز مرخصی پشت سر هم واسه عید میده و دیگه هیچ مرخصی نداره.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان مرخصی تو دوره آموزشیتون چطوریه؟ ۰۴ بیرجند ۲۰ روز مرخصی پشت سر هم واسه عید میده و دیگه هیچ مرخصی نداره.
    دقیق بستگی به یگان اموزشی داره ! بعضی ها هم اخر هفته به همه مرخصی میدن ! اما در بیشتر مواقع به متاهل ها بیشتر یگان ها اخر هفته مرخصی میدن ! بعضی از یگان ها هم روزبرگی هم میدن به بومیا !
    یگان اموزشی پدافند هوایی سمنان اخر هفته به اکثر متاهل ها مرخصی میداد، عقیدتی هم به 30-40 نفر که تو مسجد تو قرعه کشیش برنده میشدن مرخصی میداد ! یه عده هم خود فرمانده ها مرخصی میدادن ! همینجوری !
    Last edited by alex_love; 16-03-2016 at 19:16.

11. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیق بستگی به یگان اموزشی داره ! بعضی ها هم اخر هفته به همه مرخصی میدن ! اما در بیشتر مواقع به متاهل ها بیشتر یگان ها اخر هفته مرخصی میدن ! بعضی از یگان ها هم روزبرگی هم میدن به بومیا ! یگان اموزشی پدافند هوایی سمنان اخر هفته به اکثر متاهل ها مرخصی میداد، عقیدتی هم به 30-40 نفر که تو مسجد تو قرعه کشیش برنده میشدن مرخصی میداد ! یه عده هم خود فرمانده ها مرخصی میدادن ! همینجوری !
    ۰۲ تهران از ۲۵ روز فقط ۱۵ روز خدمت کرده تازه عید رو هم مثل ما ۲۰ روز مرخصی دادن! از آموزشی هم شانس نیاوردیم! ما رو حتی نذاشتن بیاییم تو شهر لباس ها رو اندازمون کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اضاف زدن سقف نداره ! هر چقدر بخواد میتونه برات اضاف بزنه مخصوصا اینکه اگه فرد مشکل دار هم باشه که اونوقت فبها ! البته من به شخصه دیدم که فرمانده به همراه نوچه هاش برا یه سرباز که براش مشکل درست کرده بود روز اخر ترخیصیش دو هفته اضاف زد ! دلیل ؟! یه پاکت سیگار گزاشتن تو وسایل پسره ! به همین سادگی ! ده روز اضافه خدمت ، دو روز بازداشت ، دو روز اضاف بازداشت ! در چنین مواقعی کمک گرفتن از ارگانهایی مثل حفا و عقیدتی میتونه کارساز باشه ! مرحله ی اخر هم مراجعه به فرمانده ی پادگان ! من دو سه ماه اضافم دیدم ! البته بیشتر مواقع اخر خدمت به دلایل مختلف بخشیده میشه و نهایتن کارایی یه سرباز 22 ماه خدمت باشه ! بعدش نه ازش انتظار دارن و نه اصلا کشش خدمت رو نداره !
    یه مثال دیگه ! یه بار یه سربازی سر پست خوابیده بود و افسر شیف پادگان اومده بود یواشکی اسلحش رو برداشته بود ! یک ماه به خارک تبعید شد ! یک ماهی هم اضافه خدمت خورد ! قضایی هم شد ! یه 15-20 روزم قضایی براش زد ! با بازداشتش و موارد دیگه به خاطر فقط همون سهل انگاری دو ماه اضاف خورد ! اینم از اون اضافا نیست که براحتی بخشیده بشه !
    1. ببخشید من الان یه سوال دیگه واسم پیش اومد. مگه چند تا فرمانده داریم؟ یعنی از اون پایینیا ب بالاییا میشه شکایت کردو اونام قبول می کنن؟
    2. یه سوال دیگه من یادمه ی جایی گفتم صدام خوبه گفتن می تونی بری عضو عقیدتی اینا بشی فقط یه کم داستان داره. مگه میشه من خودم برم عضو عقیدتی بشم؟ بعد داستان ماستانش چیه؟ این داستان فقط واس آموزشیه یا تو قسمت یگانم صدای خوب ممکنه ب کار بیاد؟ البته صد در صد اگه ی جا شل بگیرن ی جا دیگه پوستمو می کنن می دونم خودم. مثلا ممکنه از یه دیقه 50 ثانیه شو بخوان بخونم واسه شون! والا. حالا مثاله دیگه. ولی تو این زمینه هم اگه میشه راهنمایی کنین. کلا بگم صدام خوبه یا بیخیال شم؟ ارزش داره؟ یکی از فامیلای ما ساز بلد بود بزنه برده بودنش تو قسمت مارش نظامی و اینا بدبخت لب واسه ش نمونده بود پشیمون شد ک گفته بود. اینم این طوریه عایا؟ و این که می گین فرمانده لج نیفته منظور کدوم فرمانده هست؟ هم تو آموزشی چند تا فرمانده هست هم تو اصل خدمت یا همون بخش یگان؟ چقد گیج کننده هست. البته می دونم وقتی بری اون جا همه ی اینا واسه ت میشه مثه کف دست ولی خو می خوام اطلاعاتم به نسبت زیاد باشه.
    3. یه سوال دیگه: کسی از نکات آموزشی که واسه صدمه ی کمتر جسمی هست می تونه نکاتی که اونجا یاد گرفته رو بگه که مثلا اون کارو نکنیم اشتباهه یا ترفندایی که مشکل فیزیکی پیدا نکنیم بعدا. مثال میارم: مثلا میگن موقع رژه کف پاتو نکوبون کمردرد میشی. یا مثلا یکی از بچه ها می گفت به خاطر بد رژه رفتن ی سری واریکوسل شدن. نکات ایمنی کسی چیزی اگه بلده بگه یادمون باشه اون طوری که درست تره و البته خلاف قوانین نظامی هم نیست انجام بدیم. مرسی
    Last edited by honeyxp; 16-03-2016 at 21:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

1 اردیبهشت میرم برای تسویه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •