سلام
ممنون از مدیران عزیز که پست اول را به روز رسانی کردند![]()
سلام
ممنون از مدیران عزیز که پست اول را به روز رسانی کردند![]()
اگه رفته باشی ستاد کل مصاحبه کار تمومه و صد در صد بعد از اموزشی میوفتین ستاد کل . البته ستاد کل خیلی زیر مجموعه داره و یه سری از این زیر مجموعه ها حجم کاریشون بسیار بسیار بالاس و بیشترین فشار تو این مجموعه به سرباز ها میاد . نمونش قرارگاه پشتیبانی و مهندسی و خدمات و نیرو انسانی و ترابری ... اینجا هم خیلی به صلاح نیست بیشتر توضیح بدم . ولی در مورد قرارگاه خاتم خیالت راحت باشه. موقع خدمت بچه های اونجا راضی بودن...
سلام
شما اگه تو فرجه ای که بهتون دادن دفترچه روپست کنید اضافه خدمت نخواهید خورد حتی اگه اخرین روز فرجه دفترچه رو پر کنید و خدمتتون بیوفته برای 6 ماه بعد هم مشکلی پیش نمیاد . مهم اینه دفترچه خودتون رو تو زمان مشخص شده ارسال کنید .
در مورد سوال بعدیتون بعید میدونم همچین چیزی باشه و حداکثر سنوات همون 6 ماهه
و اینکه تا زمانی که برگه سفید نیومده نمیشه تعجیل زد یا تعویق و اینم بگم به تعویق انداختن خدمت راحتره تا تعجیل زدن
سوال 5 روهم نمیدونم
![]()
دوست عزیز از توضیحاتی که دادی ممنون. خیالم یک کمی راحت شد.
موفق باشی
این پست رو هم اگه کسی جواب بده مرسی میشم
1.اسم خاصی نداره ولی بین سرباز ها به یگان معروفه
2.شاید کم تر سخت بگیرن ولی کلن سرباز صفر موهاش باید کوتاه باشه
3.در طول خدمت میتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید .. هزینه های درمانی هم بیمه پرداخت میکنه اما اقدامات در راستای معافیت جز درمان نیست
4. تاریخ ترخصی همه در حالت عادی 21 ماه بعد از شروع خدمت هست البته یگان اطلاع دارد شما چه روزی ترخیص خواهید شد
5.بله
6.دوره اموزشی 2 ماه هست دوستانی هم که میگن 45 روز با احتساب مرخصی گفتند وگرنه اموزشی دوماه هست مرخصی ها هم جز خدمت حساب میشه
سلام
با معافیت موقت پزشکی یا کفالت میشه همون کارهای داعمی رو کرد؟
مثلا از کشور خارج شد یا جواز کسب گرفت؟
سلام
آره بابا
معافیت پزشکی برای بعضی از شغل ها بده
مثل معلمی یا حتی ممکنه رانندگی هم بهتون گواهینامه ندن
فقط به نوع بیماری هم بستگی داره
مثلا اگر کسی کف پاش صاف باشه معاف میشه ولی فکر نکنم برای معلمی رد بشه یا بهش گواهینامه ندن
من تصحیح میکنم اگر منظورتون موقت هست بنده اصلا از موقتا اطلاعی ندارم
من فکر کردم دائمی رو میگید
Last edited by محمد7966; 14-03-2016 at 14:44.
سلام خیر تا جایی که اطلاع دارم مانند سایر معافیت های موقت مثل معافیت تحصیلی محدود هستید
مرسی از جوابایی ک با دقت میدین. <3 و آخرین سوالام البته فعلا، فک کنم جواب دادن ولی من نیافتم جوابشو،
1. اگه من اقدام بکنم به ارسال دفترچه توی پلیس +10 و روز اعزام حاضر نشم غایب حساب میشم و فراری نیستم دیگه. یعنی مثل بقیه ی غایبا باهام رفتار میشه یا چون معرفی کردم احتمال گیر بیشتر هست؟
2. فرمانده هر مقدار غیبت بخواد می تونه بنویسه؟؟؟ مثلا اومدیم دو سال واس یکی برید. خو این جوری ک هر کی بره تو معلوم نیس دیگه کی بیاد بیرون. واقعا نگه می دارن یا بیشترش بخشیده میشه؟ حالا اگه بخواد اضافه بزنه حتما دلیل می خواد یا چون فرمانده هست می تونه هر کاری خواست بکنه؟ یعنی تو اینم مثه بقیه ی قسمتا قانون شله یا این که کلا چون خرج میره بالا زیاد اضافه نمی زنن؟ البته بگذریم خرج بالاتر ب بعضی کارایی که به سربازا سپرده میشه صد در صد صرف داره.
3. اضافه خدمت توی آموزشی نداریم؟ یعنی تهش تجدید دوره هست؟ انقد راحت تجدید دوره میزنن واست ینی؟ یا باید کار خیلی خفنی کرده باشی ک این اتفاق بیفته؟ یا اگه اضافه میدن اضافه به آموزشی اضافه میشه یا اصل خدمت؟
Last edited by honeyxp; 14-03-2016 at 16:01.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)