تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3510 از 4105 اولاول ... 251030103410346035003506350735083509351035113512351335143520356036104010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,091 به 35,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام
    ممنون از مدیران عزیز که پست اول را به روز رسانی کردند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامدوست عزیز من برای خدمت در زیرمجموعه قرارگاه خاتم اقدام کردم و به من گفتن ما زیر مجموعه ستاد کل هستیم. بعد از تشکیل پرونده من رو فرستادن ستاد کل نیروهای مسلح تهران برای گزینش. اونجا هم بعد از یه سری مصاحبه گفتن کار تمومه و حتی گفتن آموزشی میری 01 ارتش. بعد از آموزشی میای اینجا و ما انتقالت میدیم به قرارگاه خاتم. اینجور که شما تعریف میکنی من ترسیدم نکنه من رو نگه دارن اونجا و یا بفرستن یه جای دیگه. اگه امکان داره بفرمایید چجور جایی هست اونجا و امکان داره من رو نقرستن قرارگاه یا نه؟با تشکر
    اگه رفته باشی ستاد کل مصاحبه کار تمومه و صد در صد بعد از اموزشی میوفتین ستاد کل . البته ستاد کل خیلی زیر مجموعه داره و یه سری از این زیر مجموعه ها حجم کاریشون بسیار بسیار بالاس و بیشترین فشار تو این مجموعه به سرباز ها میاد . نمونش قرارگاه پشتیبانی و مهندسی و خدمات و نیرو انسانی و ترابری ... اینجا هم خیلی به صلاح نیست بیشتر توضیح بدم . ولی در مورد قرارگاه خاتم خیالت راحت باشه. موقع خدمت بچه های اونجا راضی بودن...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها پس لزوما دست ما نیست. وقتی بخوان مصاحبه کنن من ک نمی تونم بگم نمیام مصاحبه!
    1. که ظاهرا کاملا رندومه و حتی 2 سال ی بارم نیس ک ب هر سربازی ی بارش بخوره!
    2. اینم مثه بقیه ی موارد سربازی پس ی جورایی نامردیه. یه سوال دیگه: توی مدت زمان اضافه خدمتم همون تاریخ اعزام مهمه؟ یعنی من اگه تو فرجه ای که بهم دادن برای معرفی (مثلا 6 ماه) دفترچه پست کنم ولی اعزامم از اون 6 ماهی ک برای معرفی زمان دارم بگذره و مثلا من تو ماه چهارم فرجه دفترچه پست کنم و اعزامم مثلا بیفته 6 ماه دیگه، یعنی 4 ماه دیرتر از فرجه یا بدتر از اون اگه تعویق بندازم، با این که تو فرجه اقدام کردم بازم اضافه خدمت می خورم؟
    کسی اگه می دونه خدمت تو سال 95 چقد هست بهم بگه مرسی
    3. یعنی اگه یک سال معرفی نکنه خودشو طرف شیش ماه اضافه میشه یه سه ماهم این جا به خاطر حاضر نشدن واس اعزام اضاف می خوره؟ یا کلا تهش 6 ماه اضافه می خوره هر چقدم که دیر اقدام کنه؟ پس کلا فرار حساب نمیشه تا وقتی که توی پادگان حاضر نشدی. درسته؟
    4. پس با این حساب درخواست تعویق تا موقعی که برگ سفید نیومده امکان پذیر نیست. درسته؟ چون تا قبل اون تاریخی مشخص نشده که بشه تعجیل یا تعویقش زد. درسته؟ بعد من مشکل زانو دارم و باید قبل از اعزام ب خاطر فشارایی که اون جا هست اول زانو رو اوکی کنم البته اگه نشه کلا قید خدمتو می زنم چون شدید درد می گیره. پس بهتره اول دفترچه پست کنم و بعد برم دنبال زانوم که با گواهی دکتر اگه لازم شد تعویق بندازم یا بدون گواهی هم تعویق امکانش هست؟5. یعنی مثلا اگه ورودی 88 باشه ک گفته بودن شیش ساله که. پنج سال چرا؟
    6. مرسی

کسی اگه می دونه چ جوری میشه از مدت غیبت و اضافه خدمتم اطلاعات کسب کنم (البته بدون این که صبر کنم تا برگ سفید بیاد)، لطفا راهنمایی کنه.
    سلام
    شما اگه تو فرجه ای که بهتون دادن دفترچه روپست کنید اضافه خدمت نخواهید خورد حتی اگه اخرین روز فرجه دفترچه رو پر کنید و خدمتتون بیوفته برای 6 ماه بعد هم مشکلی پیش نمیاد . مهم اینه دفترچه خودتون رو تو زمان مشخص شده ارسال کنید .
    در مورد سوال بعدیتون بعید میدونم همچین چیزی باشه و حداکثر سنوات همون 6 ماهه
    و اینکه تا زمانی که برگه سفید نیومده نمیشه تعجیل زد یا تعویق و اینم بگم به تعویق انداختن خدمت راحتره تا تعجیل زدن
    سوال 5 روهم نمیدونم

4. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

اگه رفته باشی ستاد کل مصاحبه کار تمومه و صد در صد بعد از اموزشی میوفتین ستاد کل . البته ستاد کل خیلی زیر مجموعه داره و یه سری از این زیر مجموعه ها حجم کاریشون بسیار بسیار بالاس و بیشترین فشار تو این مجموعه به سرباز ها میاد . نمونش قرارگاه پشتیبانی و مهندسی و خدمات و نیرو انسانی و ترابری ... اینجا هم خیلی به صلاح نیست بیشتر توضیح بدم . ولی در مورد قرارگاه خاتم خیالت راحت باشه. موقع خدمت بچه های اونجا راضی بودن...
    دوست عزیز از توضیحاتی که دادی ممنون. خیالم یک کمی راحت شد.
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند تا سوال دیگه. مرسی که وقت می ذارین، می خونین و جواب می دین.
    1. به دوره ی بعد از آموزشی چی میگن؟ ضرورت؟
    2. بعد یه سوال دیگه، توی دوره ی اصلی خدمت (چون جواب سوال اولو نمی دونم و اسمشو نمی دونم بهش میگم دوره ی اصلی) سرباز صفرا بازم باید موهاشونو با چهار بزنن؟ یا آزادتر میشه؟ یا کلا بستگی به فرمانده داره؟
    3. اگه مثلا تو طول خدمت یکی از شرایط معافیت پزشکی رو پیدا کنیم حالا هرچی، میشه اقدام کرد؟ بعد قاعدتا بیمارستان خود ارتش و اینا می برن دیگه. یه مثال میارم. من زانوم مشکل داره و اون جوری ک خوندم هیچ بندی واس معافیت دائم نداره و من با زانو دردم باید بعضی از فشارای خدمتو چند برابر تحمل کنم. حالا اومدیم به فرض محال یه بندی اضافه شد واسه معافیت دادن واس مشکل زانو. بعد بررسی و این کارا هزینه داره دیگه. حالا هزینه هاشو همون موقع باید داد تا این کارا رو انجام بدن اونم با اون حقوق سربازا یا موقع ترخیصم میشه داد؟ کلا هزینه های طول خدمت چ جوریه؟ آخر کار میشه تسویه کرد؟
    4. این که چقد از مدت خدمتمون مونده رو باید آمارشو داشته باشیم؟ یا خودشون میان میگن فلانی خدمتت تمومه؟ یا اگه پیگیری نکنی ممکنه بیش از حد نگهت دارن چون حواست نیس؟ یا این که موقعش که بشه خودشون میان میگن خدمت فلانی تمومه؟ چون صد در صد مدت خدمت هر سربازی با اون یکی متفاوته
    5. دوره ی کد اگه ادامه ی دوره ی آموزشی بخوره بازم جزو خدمت حساب میشه دیگه؟ یعنی مثلا دو ماه آموزشی دو ماه دوره ی کد 4 ماه از خدمت رفت دیگه؟
    6. در مورد ادامه ی سوال بالا، مثلا من تو پستای قبل دیدم که دوره ی آموزشی حتی 45 روزم گفتن بچه ها، حالا سوالم اینه اولا میشه این طوری و بستگی به فرمانده داره و می تونه مثلا 60 روزو زودتر تموم کنه؟ یا نه؟ حالا مثلا اگه 45 روزه تموم کرد 15 روز بقیه ش از خدمت کثر میشه یا باید تو طول خدمت اصلی اون 15 روزو بری و اون طوری حساب می کنن؟

این پست رو هم اگه کسی جواب بده مرسی میشم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند تا سوال دیگه. مرسی که وقت می ذارین، می خونین و جواب می دین.
    1. به دوره ی بعد از آموزشی چی میگن؟ ضرورت؟
    2. بعد یه سوال دیگه، توی دوره ی اصلی خدمت (چون جواب سوال اولو نمی دونم و اسمشو نمی دونم بهش میگم دوره ی اصلی) سرباز صفرا بازم باید موهاشونو با چهار بزنن؟ یا آزادتر میشه؟ یا کلا بستگی به فرمانده داره؟
    3. اگه مثلا تو طول خدمت یکی از شرایط معافیت پزشکی رو پیدا کنیم حالا هرچی، میشه اقدام کرد؟ بعد قاعدتا بیمارستان خود ارتش و اینا می برن دیگه. یه مثال میارم. من زانوم مشکل داره و اون جوری ک خوندم هیچ بندی واس معافیت دائم نداره و من با زانو دردم باید بعضی از فشارای خدمتو چند برابر تحمل کنم. حالا اومدیم به فرض محال یه بندی اضافه شد واسه معافیت دادن واس مشکل زانو. بعد بررسی و این کارا هزینه داره دیگه. حالا هزینه هاشو همون موقع باید داد تا این کارا رو انجام بدن اونم با اون حقوق سربازا یا موقع ترخیصم میشه داد؟ کلا هزینه های طول خدمت چ جوریه؟ آخر کار میشه تسویه کرد؟
    4. این که چقد از مدت خدمتمون مونده رو باید آمارشو داشته باشیم؟ یا خودشون میان میگن فلانی خدمتت تمومه؟ یا اگه پیگیری نکنی ممکنه بیش از حد نگهت دارن چون حواست نیس؟ یا این که موقعش که بشه خودشون میان میگن خدمت فلانی تمومه؟ چون صد در صد مدت خدمت هر سربازی با اون یکی متفاوته
    5. دوره ی کد اگه ادامه ی دوره ی آموزشی بخوره بازم جزو خدمت حساب میشه دیگه؟ یعنی مثلا دو ماه آموزشی دو ماه دوره ی کد 4 ماه از خدمت رفت دیگه؟
    6. در مورد ادامه ی سوال بالا، مثلا من تو پستای قبل دیدم که دوره ی آموزشی حتی 45 روزم گفتن بچه ها، حالا سوالم اینه اولا میشه این طوری و بستگی به فرمانده داره و می تونه مثلا 60 روزو زودتر تموم کنه؟ یا نه؟ حالا مثلا اگه 45 روزه تموم کرد 15 روز بقیه ش از خدمت کثر میشه یا باید تو طول خدمت اصلی اون 15 روزو بری و اون طوری حساب می کنن؟

1.اسم خاصی نداره ولی بین سرباز ها به یگان معروفه
    2.شاید کم تر سخت بگیرن ولی کلن سرباز صفر موهاش باید کوتاه باشه
    3.در طول خدمت میتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید .. هزینه های درمانی هم بیمه پرداخت میکنه اما اقدامات در راستای معافیت جز درمان نیست
    4. تاریخ ترخصی همه در حالت عادی 21 ماه بعد از شروع خدمت هست البته یگان اطلاع دارد شما چه روزی ترخیص خواهید شد
    5.بله
    6.دوره اموزشی 2 ماه هست دوستانی هم که میگن 45 روز با احتساب مرخصی گفتند وگرنه اموزشی دوماه هست مرخصی ها هم جز خدمت حساب میشه

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    با معافیت موقت پزشکی یا کفالت میشه همون کارهای داعمی رو کرد؟
    مثلا از کشور خارج شد یا جواز کسب گرفت؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    سلام

آره بابا

معافیت پزشکی برای بعضی از شغل ها بده

مثل معلمی یا حتی ممکنه رانندگی هم بهتون گواهینامه ندن

فقط به نوع بیماری هم بستگی داره

مثلا اگر کسی کف پاش صاف باشه معاف میشه ولی فکر نکنم برای معلمی رد بشه یا بهش گواهینامه ندن

من تصحیح میکنم اگر منظورتون موقت هست بنده اصلا از موقتا اطلاعی ندارم

من فکر کردم دائمی رو میگید

Last edited by محمد7966; 14-03-2016 at 14:44.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

سلام خیر تا جایی که اطلاع دارم مانند سایر معافیت های موقت مثل معافیت تحصیلی محدود هستید

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از جوابایی ک با دقت میدین. <3 و آخرین سوالام البته فعلا، فک کنم جواب دادن ولی من نیافتم جوابشو،
    1. اگه من اقدام بکنم به ارسال دفترچه توی پلیس +10 و روز اعزام حاضر نشم غایب حساب میشم و فراری نیستم دیگه. یعنی مثل بقیه ی غایبا باهام رفتار میشه یا چون معرفی کردم احتمال گیر بیشتر هست؟
    2. فرمانده هر مقدار غیبت بخواد می تونه بنویسه؟؟؟ مثلا اومدیم دو سال واس یکی برید. خو این جوری ک هر کی بره تو معلوم نیس دیگه کی بیاد بیرون. واقعا نگه می دارن یا بیشترش بخشیده میشه؟ حالا اگه بخواد اضافه بزنه حتما دلیل می خواد یا چون فرمانده هست می تونه هر کاری خواست بکنه؟ یعنی تو اینم مثه بقیه ی قسمتا قانون شله یا این که کلا چون خرج میره بالا زیاد اضافه نمی زنن؟ البته بگذریم خرج بالاتر ب بعضی کارایی که به سربازا سپرده میشه صد در صد صرف داره.
    3. اضافه خدمت توی آموزشی نداریم؟ یعنی تهش تجدید دوره هست؟ انقد راحت تجدید دوره میزنن واست ینی؟ یا باید کار خیلی خفنی کرده باشی ک این اتفاق بیفته؟ یا اگه اضافه میدن اضافه به آموزشی اضافه میشه یا اصل خدمت؟
    Last edited by honeyxp; 14-03-2016 at 16:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •