سلام. شاید شاتل منتظرته تا بری 3 گیگ بخری 3 گیگ هم بهت بده سرعتت بشه 10 کیلوبایت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام. شاید شاتل منتظرته تا بری 3 گیگ بخری 3 گیگ هم بهت بده سرعتت بشه 10 کیلوبایت![]()
من سرویسم ۵۱۲ هست و سرعت واقعیش هست 1.5mbps
یعنی چی اخهقبلا که ایطور نبود ! من یک سالو چند ماهه که از شاتل سرویس میگیرم ! و اتفاقا تو چند هفته ی گذشته کمترین دانلود شبانه رو انجام داده بودم !! چرا اینطرو شد !!
تا چه مدت اینطور میمونه ؟! بعدش دوباره یکم دانلود کنی اینجور میشه !؟
گور باباشون با این اینترنتشون !! اگه همینطور ادامه پیدا کنه میرم چند روز دیگه برای وسخ !
![]()
من بعد از19روز محدودیت امشب سرعتم شد 30 کیلو .قبل ازمحدودیت 17گیگ گرفته بودم-کی میدونه نوبت بعدی چند گیگه؟
من از سایت مدیا فایر دانلودم روی 50 تا 60 تا هست ولی در هاست های دیگر لینک های مستقیم سرعت به 20 25 میرسه
مشکلش چیه در صورتی که اون لینک ها از سرعت بهتری برخوردارند نسبت به هاست های مجانی
مشکل از شاتل که نیست ؟
کلاً شاتل آشغاله من که اومدم بیرون فقط دلم میسوزه یک سال عمرم با اینترنت شاتل حروم شد
خوب مبارکه
انشالله بازم سرعتت بره بالاترو ما ببینیم روزی رو که با 10-11 تا داری دانلود میکنی!!!![]()
آیا زمانی که وپی ان روشن باشه از ترافیک کسر میشه؟
قبلا که حجم میخریدم سرویسم رو رو ۲ مگ میبستن این دوره حجم نخریدم آوردن رو ۱۶۰ خدایی چقدر نامردن![]()
سلام چرا دیگه با بانک ملی نمیشه ترافیک خرید برای همیشه اینجوری شده یا ممکنه درست بشه. میشه با خودپرداز ترافیک خرید اگه آ ره ممنون میشم توضیح بدید . اکه نمیشه دیگه چه راهی هست می خوام سه گیگ ترافیک بگیرم بشه شیش گیگ تا پایان دوره خیالم راهت باشه ولی فقط کارت بانک ملیو دارم .هرچیهم زنگ میزنم 7773577 کسی گوشیو جواب نمیده شمارهی دیگه ای هست تو اصفهان زنگ بزنم بپرسم ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)