تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3510 از 3745 اولاول ... 25103010341034603500350635073508350935103511351235133514352035603610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,091 به 35,100 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان کسی مودم تی پی لینک 8151n داره با آسیا تک مشکل نداره مودمم با اسیا تک قطع وصل میشه قبلا دی لینک داشتم از وقتی تیپی لینک گرفتم مرتب قطع میشه چند ثانیه بعد وصل میشه پشتیبانی هم ... نویزگیر هم عوض کردم فرقی نکرد
    سلام
    من دقیقا ۳-۴ ساله همین مودم رو دارم
    اون ورژن سوراخ سوراخه
    الان یه شکل دیگه شده
    شما اگه از همین مدل منو داری، من که مشکلی نداشتم! همیشه هم روشنه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حذف شود....
    Last edited by dadash42; 29-12-2017 at 22:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

چند ساله TD-W8968-V2 tplink بدون مشکل استفاده میکنم, حتی با 9 یا 8db-snr قطع نمیشه با وجود اینکه چیپ broadcom نداره

حالا هنوز 100% تصمیم نگرفتم بعد از این آسیاتک کجا برم, دلم میگه فناوا ولی کله میگه شاتل. تو قم داتک و پیشگامان نداریم
    فناوا طرح های بهتر داره ولی پشتیبانی ضعیف و پهنای باند کم, یکم تو قسمت فناوا بخونین میفحمین
    شاتل قبل از آسیاتک پشتیبانی دور تا دور کشور داشت و پهنای باند بزرگ, فرقش با آسیاتک اینه با مصوبه جدید به نفع کاربران تا حدی کنار اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

منتظرن شرکت های دیگه وضعیتشون مشخص بشه
    2-
    هنوز زمان سرویسشون به سر نرسیده...
    3-
    بعضی ها حوصله چند روز بی نت بودن و دردسر و ریسک شرکت عوض کردن ندارن...

پ.ن : بین شاتل و داتک نظرت کدومه؟

شما رو که در جریان هستم که به زودی تخلیه میکنی و دنبال شرکت خوب هستی، منظورم اوناییه که بدون هیچ دلیلی و فقط از روی تنبلی و بیخیالی و راضی بودن به سرویس های کم ارزش آسیاتک؛ موندن و روز به روز مدیر حروم خور آسیاتک رو بیشتر خوشحال میکنن
    داتک از شاتل هم قدیمی تره. اولین شرکتی بود که من ازش نت گرفتم. مسلما شونزده مگ نامحدودش خیلی با 350 گیگ شاتل فرقشه ولی بازم به این بستگی داره که مرکز مخابراتیتون با وجدان باشه یا بی وجدان

منی که ماهی 10 گیگ مصرف نت دارم چرا باید برم خودمو الکی بندازم حچل و با تخله کن و وصل کن الکی وقتم و اعصابم و بگیرم
    درضمن فقط اسیاتکه که از سرور های داخل سرعت رو باز میزاره من الان 512 دارم و دانلودم رو 1.5 مگ سرور داخل هست ماهی یه بازی شاید دان کنم..اونم با بالاترین سرعت میده ..برای رانژه و وصل دوباره حدود 50 میره تو پاچه ادم و من زورم میاد بدم الکی

50
    تومن؟!!!! 12 تومن پول رانژست. کلا تخلیه و رانژه 3 روز روی هم زمان میبره. دوست عزیز تنبلی و بیخیالی شما باعث میشه امثال مدیر آسیاتک، رو مردم سوار بشن

پیج اینستاشون نوشتن که تهران هم سرویس میدن

مرسی، امیدوارم کل مناطق تهران رو پوشش بدن ولی متاسفانه تو سایتش، تهران جزوه لیست نمایندگیاشون نیست. شاید قراره اضافه کنن

مرکز ما شلوغه تا خارج بشیم pcm رو شاخمونه منتظر اجرایی شدن مصوبه وزیریم
    2.
    تا اردیبهشت سرویس داریم و 55 گیگ حجم دارم با شبانه
    3.
    اسیاتک مزخرف هست ولی دم عید جشنواره میده که اگه نداد با حجم مناسب میایم بیرون
    4.
    توجه کن ترس از چاه بریم تو دره هست آسیاتک خود چاهه مخابرات خود دره هست
    5.
    نداره.

دوست عزیز فقط دلیل شماره 2تون منطقیه. مخابرات حق نداره حالا با هر دلیلی بهتون دروغ بگه و میتونید شکایت کنید

مطمئن باش تا وقتی‌ شما صبر کنی‌ آسیاتک هم صبر میکنه)))

سخنی گهربار از خودم

لایک

برای اینکه تو این مملکت هیشکی محض رضای خدا کاری انجام نمیده. زومیت هم همچنین!
    اضافه کردن شرکتها به لیست، چون به نوعی تبلیغ براشون محسوب میشه باید یه پولی به زومیت بدن!

همین تو ذهنم بود ولی آخه همه شرکت ها رو گفته جز داتک! نمیدونم به هر حال امیدوارم یخورده وجدان رو هم قاطی پول بکنن حداقل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز فقط دلیل شماره 2تون منطقیه. مخابرات حق نداره حالا با هر دلیلی بهتون دروغ بگه و میتونید شکایت کنید

همین دوستمون که کرجیه و pcm شده چکار تونسته بکنه
    مرکز ما کسایی که ثبت نام کردن تلفن رو تو مرکز گوهردشت و رجایی رو گذاشته برا خرداد 97
    ببین وضعیت پورتهای ما چقدر داغونه،سه تا محله پرجمعیت کرج و 9 پیش شماره توهمین مرکزه
    یکی از دوستام pcm بود رفت دم یکی رو دید از pcm در اورد داشت اخراجش میکرد گفت اخراجش نکن pcm ام کن با اینکه رفیقم وکیل بود و شکایت قضایی بعدش کرد نتونست کاری کنه گفته بود قاضی به علت عدم امکان ارائه خدمت مذکور تقصیری بر گردن مخابرات نیست چون پور کمه اولویت با تلفنه.
    حداقل این مصوبه اجرایی بشه با خیال راحت بشه تخلیه کرد
    بعد تا اردیبهشت سرویس دارم اگه تو عید سرویس مناسب داد میمونیم.اگه سرعتها رو باز بزارن
    اینم در نظر بگیر بالاخره ریختن زیاد این همه کاربر آسیاتک باعث افت کیفی بقیه isp ها میشه
    این که میگیم همه تخلیه کنن فقط آسیاتک رو متضرر نمیکنه بلکه کاربر بیچاره هم آسیب میبینه مثلا همین فن آوا پهنای باندش کمه
    اگه 100 هزار کاربر آسیاتک برو اونجا قطعا کم میاره و ممکنه بجای اینکه بره پهنا بخره برا سود بیشتر از سرعت و کیفیت بزنه.
    من نمیگم بمونیم اگه همین منوال باشه میگم خروج آنی و کامل اشتباهه

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یه سوال vod مجانیه حجم کم نمیکنه دیگه؟ نریم بشینیم ببینیم همه حجممون تموم شه
    همون فیلمیو'
    Last edited by bernybeast; 30-12-2017 at 04:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یه سوال vod مجانیه حجم کم نمیکنه دیگه؟ نریم بشینیم ببینیم همه حجممون تموم شه
    همون فیلمیو'
    یه حجم کمی چرا کم میکنه. مثلا ۶ یا ۷ گیگ مصرف کنی حدود ۱۰۰ مگ کم میشه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    Last edited by h_gh_gamkhor; 30-12-2017 at 09:30.

8. این کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

از مجبوریو کم حجمیه اسیاتک یه کاری کردن بشینیم بجا netflix اینو ببینیم...
    خط مرکز مخابراتیه ما کابل برگردونه شرکتو عوض کنیم فقط میتونیم بریم مخابرات...وگرنه تا الان که هیچی روز اول میرفتم فناوا 1 گیگ + شبانه... حالا مجبورم صبر کنم ببینم چی میشه شاید زیاد کنه

داره خودمونی میشه sougand1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    t e h r a n

پيش فرض

1.مرکز ما شلوغه تا خارج بشیم pcm رو شاخمونه منتظر اجرایی شدن مصوبه وزیریم
    2.تا اردیبهشت سرویس داریم و 55 گیگ حجم دارم با شبانه
    3.اسیاتک مزخرف هست ولی دم عید جشنواره میده که اگه نداد با حجم مناسب میایم بیرون
    4.توجه کن ترس از چاه بریم تو دره هست آسیاتک خود چاهه مخابرات خود دره هست
    5.نداره.
    دقيقا ! منم از چاه افتادم تو دره ! از شر تعرفه هاي آسياتك خواستم خلاص شم تخليه زدم افتادم تو مخابرات[emoji58]

11. 2 کاربر از sougand1389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دقيقا ! منم از چاه افتادم تو دره ! از شر تعرفه هاي آسياتك خواستم خلاص شم تخليه زدم افتادم تو مخابرات[emoji58]
    باز اسیاتک ممکنه تغییر بده درست حسابی شاید به خودش برگرده به روزای اوجش ولی مخابرات هیچوقت خوب نبوده... سره همون من موندم شانس آواردم یارو بی انصاف نبود بهم گفت کابل برگردون...البته پشتیبانی فن اوا گفتا

13. 2 کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •