تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 942 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

8

لعنت به ایرانسل
    25 روزی میشه که ایرانسل در یزد راه افتاده و من ازش استفاده کردم...
    کلا" 20-30 تا اس ام اس فرستادم و 20 دقیقه هم صحبت کردم و حدود 1 مگابایت هم از اینترنت...
    9 روز پیش طرح طلایی رو انتخاب کردم و بعد از 3 روز طرح قرمز...
    الان که استعلام گرفتم 42 هزار تومن بدهی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی چی؟؟؟
    نامردا 15000 تومنی که برای طرح طلایی کم کرده بودن رو کامل حساب کردن + 2500 طرح قرمز...+ کلی هزینه دیگه که خدا میدونه واسه چیه...!!!!!!!!!!!!!
    دوستان راه حلی ندارید؟؟؟ من واقعا" مجبورم این مبلغ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

3

من توی این چند ماهی که ایرانسل گرفتم تا حالا 4 بار بی دلیل از حسابم کم شده اما دوبار از این 4 بار هم خود به خود برگشته اما .....

چند روز پیش بود من دیدم بدون هیچ دلیلی حدود 140 تومن از اعتبارم کم شده ! پیش خودم گفتم حالا بی خیال حتما بر میگرده اگرم بر نگشت که بازم بی خیال ! تا امروز که من با gprs کانکت بودم و در کل 97 کیلو مصرف کردم ( 63 دریافت + 34 ارسال ) قبل از کانکت شدنم هم اعتبلرم 1210 تومن بود. انتظار داشتم که وقتی دی سی میشم اعتبارم دیگه حداقل 1110 شده باشه که دیدم زکــی ! اعتبارم شده 990 تومن ! یعنی بابت 97 کیلو 220 تومن کم شد ! منم دیگه تحمل نیوردم اول از لاگه گوشیم عکس گرفتم تا با ایمیل بفرستم ! بعدش دیدم نه بازم فایده نداره خودم زنگ زدم 130 ( به 140 نزدم چون از بس قطع و وصل میشه هیچ فایده ای نداره !) اونام بعد کلی معطلی و این ور اون ور می دونین حتما چی کار کردن دیگه ... ! هیچ فایده ای نداشت !

من کاری به 100-200 تومن ندارم اما واقعا آدم با چه اطمینانی باید استفاده کنه ؟!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 درخواست مسنجر

سلام من دارم ازش هم استفاده می کنم شما کدوم ورژن رو نصب کردی می خوای برات آپکنم؟

سهیل جون اگه این کار رو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان

ایرانسل الان 2 روز تو سمنان را افتاده و فکر کنم در حال تست باشه.در کل از شبکه راضیم ولس امروز نسبت به دیروز چند باز از ظهر تا حالا خارج از سرویس میزنه.ازچه ها می خواستم بپرسم این مشکل فقط مبوط به سمنان یا سراسری

ولی با همه این احوال از همه چیزش تا حالا راضیم. تا به بعد بنینم چه شود

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستانی که طرحهای تشویقی رو فعال کردن بعد از در خواست حدااکثر چقدر طول می کشه.من اگر بخوام از اول تیر این طرح برام فعال شه باید از کی اقدام کنم. صبح روز 31 یا شب.ودر کل هر موقه پیام از ایرانسل اومد ایا طرح تایید شده یا نه

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

بچه ها قبض های که هر ماه صادر میشه دروه هاش چطوری از اول ماه تا 31 ماه

بعدم که من تازه از 27 وصل شدم به شبکه برای من این سه روز رو حساب می کنن.و دوره جدید از اول تیر.

کسی از دوستان اطلاعات داره بگه

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تجربه ایرانسل در زمینه سرویس های ارزش افزوده موفق نبوده است

دبير همايش "سرويس‌هاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصت‌ها" گفت: ايرانسل در زمينه ارايه خدمات جديد تلفن همراه مثل "ام‌ام‌اس" و "اينترنت" موفق نبوده است.
    "مهدي روحاني‌نژاد" روز سه‌شنبه در يك گفت‌وگوي تلفني با ايرنا افزود: به هر خدماتي غير از مكالمه تلفن‌همراه كه با استفاده از تلفن همراه انجام شود، ارزش افزوده مي‌گويند.
    وي با اشاره به تجربه ايرانسل در ارايه ارزش افزوده گفت: علت ناموفق بودن ايرانسل در ارايه خدمات جديد تلفن همراه ، عدم فرهنگ‌سازي در اين زمينه بوده است.
    وي ادامه داد: ارايه خدمات جديد تلفن همراه بدون فرهنگ‌سازي باعث مي‌شود مردم نتوانند از خدمات ارزش افزوده مثل اينترنت استفاده كرده و اصلا رغبتي به استفاده از آن نداشته باشند.
    به عقيده وي، هر اپراتوري بتواند كه خدمات جديد تلفن همراه (ارزش افزوده) بيشتري با فرهنگ‌سازي و كيفيت مناسب ارايه دهد، مردم استقبال بيشتري از آن اپراتور خواهند كرد.
    به گفته وي، اغلب درآمد اپراتورها از مكالمه تلفن همراه به دست مي‌آيد و در دنيا تنها ‪ ۱۰‬تا ‪ ۲۰‬درصد درآمد اپراتورها از خدمات ارزش افزوده است.
    وي بيان داشت: اما ارايه هر چه بيشتر خدمات ارزش افزوده، سبب جذب تعداد بسياري از مردم به سوي اپراتور ارايه‌دهنده خدمات جديد تلفن همراه مي‌شود.
    وي تصريح كرد: اكنون بين اپراتور اول و دوم تلفن همراه در كشور رقابت وجود دارد و به ويژه اين رقابت با ورود اپراتور سوم كه داراي مجوز اپراتور نسل سوم است، تشديد خواهد شد.
    روحاني‌نژاد تصريح كرد: براي اينكه اپراتورها از هم متمايزتر شوند تنها چاره، ارايه خدمات جديد يا ارزش افزوده با كيفيت مطلوب است زيرا مكالمه خدماتي است كه همه اپراتورها، آن را به مردم ارايه مي‌دهند.
    همايش "سرويس‌هاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصت‌ها" ششم تيرماه در سالن همايش‌هاي بين‌المللي صدا و سيما برگزار مي‌شود.
    دبير همايش مذكور هدف از برگزاري آن را "بررسي سرويس‌هاي جديد تلفن همراه" و "بررسي كاربردهاي مختلف سرويس‌هاي ارزش افزوده" ذكر كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تذکر ۲۰ نماینده مجلس برای رفع نقايص ايرانسل و خط فارسی در محیط رایانه و موبایل

۲۰‬نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در طی یک تذكر کتبی به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار رفع نقايص جدي تلفن همراه ايرانسل شدند.
    اين نمايندگان تاكيد كردند: آنتن‌هاي ايرانسل ساعتها بدون اطلاع مشتركين خاموش مي‌شود و مشتركين مجبور هستند هزينه پيام‌هاي كوتاه ارسال نشده خود را نيز به اين شركت پرداخت كنند.
    همچنین "كوروش نيكنام" نماينده زرتشتيان نيز در تذكر كتبي به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار چاره‌انديشي براي ايجاد نگارش خط فارسي در فناوري‌هاي نوين در اينترنت و تلفن همراه شد.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که طرحهای تشویقی رو فعال کردن بعد از در خواست حدااکثر چقدر طول می کشه.من اگر بخوام از اول تیر این طرح برام فعال شه باید از کی اقدام کنم. صبح روز 31 یا شب.ودر کل هر موقه پیام از ایرانسل اومد ایا طرح تایید شده یا نه
    24 ساعت - بله ! ضمنا چه خوب می شد همه سوال ها را توی یک پست می دادی ....

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لعنت به ایرانسل
    25 روزی میشه که ایرانسل در یزد راه افتاده و من ازش استفاده کردم...
    کلا" 20-30 تا اس ام اس فرستادم و 20 دقیقه هم صحبت کردم و حدود 1 مگابایت هم از اینترنت...
    9 روز پیش طرح طلایی رو انتخاب کردم و بعد از 3 روز طرح قرمز...
    الان که استعلام گرفتم 42 هزار تومن بدهی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی چی؟؟؟
    نامردا 15000 تومنی که برای طرح طلایی کم کرده بودن رو کامل حساب کردن + 2500 طرح قرمز...+ کلی هزینه دیگه که خدا میدونه واسه چیه...!!!!!!!!!!!!!
    دوستان راه حلی ندارید؟؟؟ من واقعا" مجبورم این مبلغ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تغییر طرح تعرفه هر ماه فقط یک بار رایگانه , اگه توی یک ماه دو بار تعرفه رو عوض کنی دفعه دوم یه مبلغ ( دقیقش رو نمیدونم ) اضافه تر محاسبه میشه

من توی این چند ماهی که ایرانسل گرفتم تا حالا 4 بار بی دلیل از حسابم کم شده اما دوبار از این 4 بار هم خود به خود برگشته اما .....

چند روز پیش بود من دیدم بدون هیچ دلیلی حدود 140 تومن از اعتبارم کم شده ! پیش خودم گفتم حالا بی خیال حتما بر میگرده اگرم بر نگشت که بازم بی خیال ! تا امروز که من با gprs کانکت بودم و در کل 97 کیلو مصرف کردم ( 63 دریافت + 34 ارسال ) قبل از کانکت شدنم هم اعتبلرم 1210 تومن بود. انتظار داشتم که وقتی دی سی میشم اعتبارم دیگه حداقل 1110 شده باشه که دیدم زکــی ! اعتبارم شده 990 تومن ! یعنی بابت 97 کیلو 220 تومن کم شد ! منم دیگه تحمل نیوردم اول از لاگه گوشیم عکس گرفتم تا با ایمیل بفرستم ! بعدش دیدم نه بازم فایده نداره خودم زنگ زدم 130 ( به 140 نزدم چون از بس قطع و وصل میشه هیچ فایده ای نداره !) اونام بعد کلی معطلی و این ور اون ور می دونین حتما چی کار کردن دیگه ... ! هیچ فایده ای نداشت !

من کاری به 100-200 تومن ندارم اما واقعا آدم با چه اطمینانی باید استفاده کنه ؟!
    نرم افزار ایراد داره , باید صبر کنی دوره ات تموم بشه ( اگه اعتباری داری , باید کارتت تموم بشه ) و ریز مکالمه رو بگیری تا بتونی دقیق بفهمی چقدر استفاده کردی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •