حتی گوشیمو مستر ریست کردم اما باز اینا پاک نشد.چی کار کنم.
حتی گوشیمو مستر ریست کردم اما باز اینا پاک نشد.چی کار کنم.
اين رو بايد تو فايل txt بنويسي و تو قسمت MISC files برنامه ستول بزاري بعد Write SCRIPT رو بزني بعد همونجا كه فايل txt هست يه فايل زيپ شده قرار ميده كه بك اپ از همون قسمت هست
برا منو:برا دوربين:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرا كاستومايز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرا صدا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
FS رو گوشيت فلش كن همه رو پاك ميكنه
موفق باشيد!![]()
فقط FS رو تو قسمت Files قرار بدم . ماین و چیز های دیگه نمی خواد که.این FS رو باید مثل اکوستیک به صورت زیپ درارم.درسته .و بعد زدن دکمه فلش.
فریم ویر گوشی من فارسیه و باید FS فارسی رو بریزم دیگه درسه.
FS و كاستومايز هم باهاش فلش كن FS رو تو قسمت فايل add كن!!ديگه ماين نميخواد
نه دوست عزيز نميخواد fs رو زيپ كني
اگه fs فارسي هستش كه كاستومايز نميخواد باهاش فلش كني ولي اگه fs فارسي نيست كاستومايز رو هم باهاش فلش كن![]()
من Fs فارسی رو گرفتم و در قسمت فایل اد کردم ولی تو قسمت فایل چیزی ندیدم.ورژن سیتولز من هم 1.11 هست.
راستی Fs رو باید از حالت رار در بیاری و بعد اون چیزی که تو پو شستو اد کنی یا کل پوشرو.
خوب البته كه بايد از حالت فشرده درش بياري
بعد كه استخراج كردي فايل را اد كن نه پوشه
اصلا پوشه كه اد نميشه ...
خوب من فایلو اد کردم اما تو قسمت Files تو سیتولز چیزی ندیدم .حد اقل اسمشو که مینویسه یا این که نه هیچ چیزی نمینویسه؟
دوست عزيز شما كه فايل رو از حالت زيپ در اوردي يه فايل با پسوند fbn...bin يكي از اينا اسخراج ميشه همون فايل رو با ستول add كن
اگه add نشد فكر كنم به خاطر ورژن جديد ستول باشه نميدونم گلمحمدي بود يا يه كاربر ديگه كه همين مشكلو داشت!!!با ورژن هاي ديگه ستول امتحان كن
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)