ببخشيد يه سوال ديگه.
شما فايلي رو كه دانلود ميكنيد از نرم افزارتون پاك ميكنيد يا ميزاريد seed بده.
اگه هنگام دانلود يه فايل همزمان سيدر باشيم از سرعت دانلود كم ميشه؟
بازم ممنون
ببخشيد يه سوال ديگه.
شما فايلي رو كه دانلود ميكنيد از نرم افزارتون پاك ميكنيد يا ميزاريد seed بده.
اگه هنگام دانلود يه فايل همزمان سيدر باشيم از سرعت دانلود كم ميشه؟
بازم ممنون
فایل رو باید بزارین سید کنه /.
این زمانی که از سایت خصوصی برای دانلود استفاده میکنید اهمیتش بیشتره !
وای عمومی هم باید بزارین تا فایل رو بتونه با حداکثر سرعت دانلود کنه /.
همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.
![]()
[QUOTE=AB;5640882]همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.
[I[/QUOTE
اين ratio براي يك فايله يا براي ip هست.يعني اينكه ريت يك فايل بايد برسه به يك .هر وقت هر فايلي رو ميزارم برا دانلود حتما بايد ريتش به يك برسه؟
ممنون
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اين ratio براي يك فايل بايد برسه به به 1 .؟يعني اينكه وقتي فايل دانلودش تموم بشه بزارم سيد كنه ريتش برسه به يك.
در ضمن جواب اون سوالم رو هم نداديد.وقتي فايلي رو ميزاريم سيد ميكنه از سرعت دانلود فايل بعدي كم ميشه؟
ممنون
واقعا شرمنده شمام.دوباره سوال دارم
وقتي داره سيد ميكنه از حجم ترافيك ماهيانه كم ميشه؟
بله کم میشه /
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
دوستان خود من یه سوال داشتم
من چند تا فیلم از سایت های دیگه دانلود کردم می خوام تو یه سایت دیگه اینا رو آپلود کنم چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
مثلا فرض کنید من inception رو دقیقا با همون گروه و مدلی که هستش و با همون حجم و ... از یه سایت دانلود کردم می خوام حالا اینو واسه یه سایت دیگه tracker کنم که واسه اون یکی سایت آپلود کنه چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
![]()
تغییرات رو انجام دادم ، هر وقت دانلود جدید داشتم نتیجه رو اعلام میکنم.
بعد در این منو فایل بعضی وقت ها فایلی رو قرمز کامل یا خط خطی نشون میده دلیلش چیه؟
فکر کنم گزینه Create Bew Torrent برای همین کار باشهنوشته شده توسط arash66_2m
Last edited by Shayan Arya; 25-11-2010 at 20:12.
اوني كه جلوش نوشته نرمال رو شما انتخاب كردي كه دانلود بشه.
اونايي كه قرمزن رو شما نميخواي يا انتخابشون نكردي دانلود شن
هي گفتم انتخاب ياد سريال( خدا بيامرز )lost افتادم
راستي Prorocol Encryption كدوم قسمت از منو هست.من ندارمش.utorrent 2.2
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
find it.......![]()
از منوي فايل گزينه creat new torrent رو انتخاب كن.تو قسمت select source فايلي رو كه ميخواي add .توي تركر ليست ,ادرس تراكر رو بنويس و پايينش هم انتخاب كن فايلت ميخواي به چند تكه تقسيم بشه.
تيك start seed رو بزن روي creat & save كليك كن.
البته خودم تا حالا امتحان نكردم.
اقا توي سايت thepiratebay كنار بعضي از بازيها يه اسكلت سبز هست كه با موس ميري روش نوشته vip.يعني اگه وي اي پي نباشي نميشه از اون فايل استفاده كرد؟اين فايلها همون فايلهاي licence معروف هستن؟
جريان اسكلت صورتيه رو هم توضيح بديد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)