معطل نکن. بعشدم تکمیلش کن(M'jolnir)
Butterfly
Monkey King Bar (MKB
Eye of Skadi
Buriza
و ...
معطل نکن. بعشدم تکمیلش کن(M'jolnir)
Butterfly
Monkey King Bar (MKB
Eye of Skadi
Buriza
و ...
آیتم های پیشنهادی من (به ترتیب ببند):
1- Power Treads
2- Vanguard
3- Radiance
4- Butterfly
5- Monkey
6- حالا می تونی Power بفروشی Travel ببندی
7- اینم دیگه واسه بازی های طولانیه. اگه دیدی که بازم جلوی هیروها کم میاری Burriza ببیند.
خواهش ميكنم كه دوستان عزيز اينقدر نيان بگن براي فلان هيرو چي ببندم
لطف كنيد يكم فقط يكم بازي كنيد تا ديگه نياين اينجا آيتم بپرسيد چي بريد
اينجا بحصاي بهتري هم ميشه كرد
سلام . چطوری ؟ راستش دیگه عمرا وقت نمیکنم بیام. gn هم گذاشتم کنار. فقط مسابقاتو میرم
خود ice frog نسبت به بازی های 5به5 طراحی شده نه 3به3 و 2به2 . bain elemental هم فقط تو 2به2 و 3به3 bug هست. viper هم تو 2به2 باگه.
من هنوزم سر حرفم هستم . المنتال تک به تک آنتی میج رو قورت میده.
در مورد سنگ یاشا برای فانتوم باید بگم چون اول بازی لول 6 فانتوم کم اتک میده و فانتوم هیت پوینت کمی داره پس اول بازی بهترین آیتم براش سنگ یاشا هست هم بهش هیت پوینت میده هم اتک اسپید هم هیرو میم می کنه.در ضمن مگه دراپی کشکه که برای فانتوم پیشنهاد می دید.
در مورد تینی باید بگم اولین ایتمش ایتم مانا هست.با این ایتم همه ی ایتم های دیگش بالا میاد.
فکر کنم در مورد مدنس منظور من رو اشتباه متوجه شدید.
به نظرتون هیرویی که مدنس بسته باشه خودش ملس تر اتک نمی خوره؟؟؟منظورم خود هیرویی است که مدنس بسته.
Last edited by Grisly; 26-01-2008 at 18:33.
هرجور راحتی عزیز. از من گفتن بود. میخوای بزاریم واسه نظر خواهی که کدوم هیرو بیشتر نظر افراد و جلب می کنه، آنتی میج یا المنتال؟ اولین نظر هم خودم میدم: آنتی میج مثل نقل و نبات می خورتش. دومین نظر هم که ماله شماس: المنتال آنتی میج و قورت میده.
اگه بقیه خواستن نظر بدن تا معلوم بشه کدوم هیرو می زنه.
تایید می شه. تینی بدون Replansh Mana توی اول بازی نمی تونه کاری بکنه. من آیتم های پایانی شو گفتم.
مدنس: وقتی مدنس و اکتیو می کنی غیر 75% اتک اسپید و 17% Movement Speed ، اکسترا دمیج هم می خوری. مثل مجیک 1 وایپر می مونه و مجیک 1 Razor. گرفتی چی شد؟ وقتی مدنس و بستی بعد توضیحات شو بخونی بهتر متوجه میشی.![]()
اسمش دقیقا اینه:
Kelen's Dagger of Escape
شکل چاقو.![]()
درسته. ولی همه ی افراد از همون اول نمی تونن کلن بشن که. باید رفته رفته با پرسیدن از افرادی مثل من و شما و دیگران یاد بگیرن. قبول دارین؟
اون بحث های بهتری که میگین، پیش بکشین تا ما هم بیایم وارد گفتگو بشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)