تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 452 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اکثر اوقات دانلودم با fdd بین 3 تا 4.5 مگابیت در نوسانه(پارامترای سیگنال خیلی خوبه و 5 تا چراغ آنتن هم روشنه)
    جالب اینجاست که با fdd سرعت آپلودم بیشتر از دانلوده!! بعضی وقتا حتی تا 13 مگابیت هم میرسه!!
    با tdd سرعت دانلود تا حدود 12 مگابیت میرسه ولی آپلود بین 200 تا 750 کیلوبیت!!(سیگنال td منطقه ما خیلی ضعیفه و تو نقشه مبین نت، اصلا تو پوشش نیست)
    برا همین دنبال یه نت بهترم که ازین مشکلات مسخره نداشته باشه
    با سلام من از 2 سال پیش مشترک اینترنت ثابت مبین نت هستم در منطقه ما هم tdd مبین نت سیگنال ضعیفی داره یک چراغ مودم روشن میشه اما جالب اینجاست که با همین سیگنال ضعیف هم بنده سرعت دانلودم (دانلود فیلم و نرم افزار و..) 1.5 مگابایت بر ثانیه هست برای همین همیشه از حالت fdd مبین نت (رومینگ همراه اول استفاده می کنم) اما برعکس شما سرعت دانلودم در بدترین حالت از 25 مگا بیت بر ثانیه پایینتر نمی آید. قدرت سیگنال مودم ارتباط مستقیم با اعداد rsrq و rsrp و sinr در قسمت تنضیمات مودم دارد که باید بزرگترین اعداد باشه تا بهترین سرعت دانلود و آپلود رو داشته باشید. اعداد مودم بنده به شرح زیر است.
    RSRQ=-6
    RSRP=-70
    SINR=20
    البته دو روز هست شبکه همراه اول مقداری سرعتش خراب شده که تاثیرش رو روی اینترنت fdd مبین هم میزاره. اما در کل بنده بعد از گذشت 2 سال از اینترنت مبین نت در حالت fdd راضی هستم.
    Last edited by dadadasa; 06-12-2019 at 19:52.

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

عزیز ماکس نت که تعرفه هاش با مبین نت هیچ تفاوتی ندارد رومینگ همراه اول (طرح360) هم که اصلا نمیدونه چی هست اشاره ای هم که به نوع و مدل مودم تحویلی نکرده. رفاه تک هم که قیمت تعره فه هاش هیچ فرقی با مبین نت نداره و خبری از طرح 360 رومینگ همراه اول در سایتش نیست. هیچ اشاره ای هم به مودم هاش نکرده که از چه مدلی هست. اونوقت شما شرکت مبین نت رو که از سال 1388 تا به حال خدمات اینترنت بیسیم وایمکس (دیگر ارایه نمی شود) و اینترنت ثابت نسل چهارم ارایه می دهد رو مقایسه می کنید با ماکس نت و رفاه تک.هیچ شرکتی غیر از مبین طرح 360 رومینگ همراه اول ارایه نمی دهد. درست است در طرح های 360 ترافیک رایگان شبانه رو حذف کرده اما ثبات در شبکه مبین نت بدون شک بهتر از اپراتور های دیگر اینترنت ثابت نسل چهارم td_lte هست. در ضمن مودم تحویلی مبین نت هواوی مدل b612 هست یکی از بهترین مودم های حال حاضره بازاره. لااقل مبین نت رو با اینترنت ثابت ایرانسل و آسیاتک مقایسه می کردید هر چند که در این دو شرکت هم طرح 360 رومینگ همراه اول وجود نداره.

اینقدر که شما دارید از مبین نت تعریف میکنید من تعجب میکنم

مبین نت عهمون سرویس دهنده ای که همه ی شرکت ها هر گیگ رو
    3000 هزار تومان میفروخت اون گیگ 20 هزار تومان هم میداد

بدترین سرویس دهنده مبین نته که اصلا مشترکین براش مهم نیست

با حذف شبانه و بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ به هیچ دردی نمیخوره

تنها دلیل فروشش قیمت مودم هاشه اونم برا اینه که مودم هاش فعلا آنلاک نمیشه

به کسانی که میخوان مبین نت بخرند اصلا این شرکت رو پیشنهاد نمیدم

3. این کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اینقدر که شما دارید از مبین نت تعریف میکنید من تعجب میکنم

مبین نت عهمون سرویس دهنده ای که همه ی شرکت ها هر گیگ رو
    3000 هزار تومان میفروخت اون گیگ 20 هزار تومان هم میداد

بدترین سرویس دهنده مبین نته که اصلا مشترکین براش مهم نیست

با حذف شبانه و بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ به هیچ دردی نمیخوره

تنها دلیل فروشش قیمت مودم هاشه اونم برا اینه که مودم هاش فعلا آنلاک نمیشه

به کسانی که میخوان مبین نت بخرند اصلا این شرکت رو پیشنهاد نمیدم
    شما چه مدت هست از مبین نت استفاده می کنید.در ضمن مبین نت تا به حال یک گیگ رو 20000 هزار تومان نداده.بله شما درست می گید در طرح های 360 یکی از اشتباهات مبین نت حذف هدیه شبانه و طرح یک ماهه 100 گیگ روزانه و 1000 گیک شبانه بود علتش رو هنوز که هنوزه نمی دونم (البته هدیه شبانه و طرح یک ماهه 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه فقط در طرح رومینگ همراه اول 360 درجه حذف شده است) اما اینکه بدترین شرکت ارایه دهنده اینترنت هست رو قبول ندارم. بنده سیم کارتم سوخت (البته خودم سوزوندم) بلافاصله عوض کردند مودم (b612) از دست نصاب هنگام تعویض سیم کارت سوخته افتاد پایه پشتش ترک برداشت بعد از گذشت یک هفته متوجه شدم بلافاصله بعد از پر کردن تیکت در صفحه مشترکین عوضش کردند.
    Last edited by dadadasa; 06-12-2019 at 20:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اکثر اوقات دانلودم با fdd بین 3 تا 4.5 مگابیت در نوسانه(پارامترای سیگنال خیلی خوبه و 5 تا چراغ آنتن هم روشنه)
    جالب اینجاست که با fdd سرعت آپلودم بیشتر از دانلوده!! بعضی وقتا حتی تا 13 مگابیت هم میرسه!!
    با tdd سرعت دانلود تا حدود 12 مگابیت میرسه ولی آپلود بین 200 تا 750 کیلوبیت!!(سیگنال td منطقه ما خیلی ضعیفه و تو نقشه مبین نت، اصلا تو پوشش نیست)
    برا همین دنبال یه نت بهترم که ازین مشکلات مسخره نداشته باشه
    داغونه که .برای من بین 1.5 تا 2.5 هست و خیلی که بره بالا تا 8 یا 10 مگ میرسه .فقط هفته ی اول که خریدم 40 مگ ثابت بود بعدش کم کم اومد پایین .با سیم کارت همراه اول تست کردی ببینی چقدر بهت میده ؟

6. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

شما چه مدت هست از مبین نت استفاده می کنید.در ضمن مبین نت تا به حال یک گیگ رو 20000 هزار تومان نداده.بله شما درست می گید در طرح های 360 یکی از اشتباهات مبین نت حذف هدیه شبانه و طرح یک ماهه 100 گیگ روزانه و 1000 گیک شبانه بود علتش رو هنوز که هنوزه نمی دونم (البته هدیه شبانه و طرح یک ماهه 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه فقط در طرح رومینگ همراه اول 360 درجه حذف شده است) اما اینکه بدترین شرکت ارایه دهنده اینترنت هست رو قبول ندارم. بنده سیم کارتم سوخت (البته خودم سوزوندم) بلافاصله عوض کردند مودم (b612) از دست نصاب هنگام تعویض سیم کارت سوخته افتاد پایه پشتش ترک برداشت بعد از گذشت یک هفته متوجه شدم بلافاصله بعد از پر کردن تیکت در صفحه مشترکین عوضش کردند.

اون زمان که شما نمیدونستی مبین نت چیه من مبین نت داشتم و هر گیگش هم 20 هزار تومن بوده

مبین نت بدترین پشتیبانی رو در کل سرویس دهنده های ایران داره
    شما همین الان تماس بگیر تلفنی تنها جوابی که می شنوی
    تیکت صدای مشتری ثبت کن

توی سرویس های 360 به دلیل اینکه سرویس دهنده همراه اوله هیچ پشتیبانی ندارند
    افت سرعت از بعد از ظهر تا آخر شب داره مبین نت و خود شرکت هم قبول کرده و حتی برای من گیگ پک جبران خسارت 3 روزه قرار داده (نمیداد بهتر بود)

از نظر کیفیت به هیچ عنوان به پای سرویس دهنده های دیگه نمیرسه
    سرعت هم که محدودیت داره و بیشتر 5مگ نمیشه

شما هم اگر سرعت پایین باشه پشتیبانی کاری برای شما انجام نمیده
    چون شما سرعتی که خریدید از 1 مگ تا 40 مگ هستش

پینگ هم که نگم براتون

اینترنت گوشی رو روشن میکنم استفاده میکنم برای بازی

شما هم جای تعریف های الکی از این سرویس دهنده برو استفاده کن و حالشو ببر

- - - Updated - - -

داغونه که .برای من بین 1.5 تا 2.5 هست و خیلی که بره بالا تا 8 یا 10 مگ میرسه .فقط هفته ی اول که خریدم 40 مگ ثابت بود بعدش کم کم اومد پایین .با سیم کارت همراه اول تست کردی ببینی چقدر بهت میده ؟

دقیقا فقط همون طرح اول سرعت ثابت بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=poriya_hashie;9135831]اون زمان که شما نمیدونستی مبین نت چیه من مبین نت داشتم و هر گیگش هم 20 هزار تومن بوده

عزیزم من از سال 1389 تا سال 1396مشترک وایمکس مبین نت بودم و ازابتدای سال 1397 تا به حال مشترک اینترنت ثابت مبین نت هستم. مودم وایمکسم که مدلش IX350P (به همراه 2 پورت لن و 2 پورت تلفن) با S/N : DXHKC113009149 و MAC : 001FFB34DCE4 بود رو به همراه آداپتور و بدون کارتن ازم تحویل گرفتند (هنوز کارتن مودم وایمکس رو دارم) به اضافه 50 هزار تومان و مودم B612 رو با سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول که اون روز هیچ هزینه ای بابت رومینگ ازم نگرفتند منظورم مبلغ 100 هزار تومان که به تازگی بابت رومینگ همراه اول می گیرند) و 10 گیگ اینترنت یک ساله تحویلم دادند. سرعت وایمکس مبین نتی که استفاده میکردم ابتدا 512 بود و در نهایت به 4 مگابیت بر ثانیه رسید که بعد از اون تبدیل به اینترنت ثابت TD-LTE شد. در اشتراک وایمکس سال 1389 طرح یک ساله 100 گیگ با سرعت 512 رو به همراه مودم وایمکس مبین نت به مبلغ 150 هزار تومان با نصب خریدم. هیچگاه هم یک گیگ رو 20000 هزار تومان نخریدم. سوالی بود در خدمتم.
    Last edited by dadadasa; 06-12-2019 at 23:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اون زمان که شما نمیدونستی مبین نت چیه من مبین نت داشتم و هر گیگش هم 20 هزار تومن بوده

تیکت صدای مشتری ثبت کن

افت سرعت از بعد از ظهر تا آخر شب داره مبین نت و خود شرکت هم قبول کرده و حتی برای من گیگ پک جبران خسارت 3 روزه قرار داده (نمیداد بهتر بود)

پینگ هم که نگم براتون

- - - Updated - - -

سرعت مبین نت از 1 تا 40 مگ نیست از 4 تا 40 مگا بیت بر ثانیه هست. در مورد محدودیت سرعت هم 5 مگابیت نیست 4 مگا بیت هست اون هم مخصوص شبانه رایگان و برای فقط حالت TDD هست یعنی سیم کارت های فاقد حالت رومینگ همراه اول. تا به حال هم نشده زنگ بزنم اپراتور و به قول شما صدای ثیکت مشتری ثبت کن رو بشنوم همیشه اپراتور جواب می ده در 24 ساعت شبانه روز البته روزهای تعطیل معطل میشوید.شما هم اگه ناراضی هستید مودم رو پس بدید و مبلغ عودت مودم رو بگیرید و از اپراتور های دیگر که میگید بهتر هست سرویس بگیرید.البته بی ادبی نشه و تعیین تکلیف برای شما نمی کنم فقط جواب پستی که گذاشتید رو میدم.بزرگترین اشتباه مبین نت حذف هدیه شبانه رایگان برای سیم کارت های 360 (رومینگ همراه اول) و حذف طرح های یک ماهه 100گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه و طرح 100 روزانه و 10 گیگ شبانه با سرعت بالا می باشد.
    Last edited by dadadasa; 06-12-2019 at 23:02.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من هنوز نفهمیدم چرا سرعت مبین نت کم میشه ، تا حالا هر وقت روی td توی منطقه ای که انتن میداده تست کردم سرعت ۴۰ مگ رو کامل داده ولی روی fd که میزارم جنگ اعصاب شروع میشه ، چند بار هم که با پشتیبانی تماس گرفتم میگه دکل همراه اول قدرتش همینقدره که بهت میده برا همین سرعتت کمه ، در صورتی که کاملا چرت گفته پشتیبانی . من هر وقت با سیم همراه اول تست گرفتم سرعت بالای ۷۰ مگ بوده ، حالا اگه طرحش مشکل داره پس چرا وقتی روی تی دی میزاریم سرعت کم نمیشه؟
    در کل من که توی خونه نمیتونم از تی دی استفاده کنم چون انتن نمیده رومینگ هم که وضعیتش اینه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

تیکت صدای مشتری ثبت کن

پینگ هم که نگم براتون

- - - Updated - - -

این گیگ پک جبران خسارت که برات گذاشتن فقط برای یک بار استفاده بوده یا به صورت دایمی گذاشتنش؟ ینی میتونی مرتبا بخریش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم اول که گرفته بودم که طرح 360 هنوز نیومده بود، با ۲ چراغ آنتن، سرعت دانلودم تا 35 مگابیت هم میرفت.(با اینکه تو نقشه، تو پوشش مبین نت نبودم)
    بعد از یه سال سرعتم به شدت افت کرد و اپلودم هم اومد زیر 1 مگابیت.
    برا همین طرح 360 گرفتم. که رو fdd سرعت دانلود کمتر tdd هست الان
    اینجا همراه اول با موبایل حدود 20 مگابیته. با اینکه 4g و فول انتنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •