من این مودمو هفته قبل دوشتبه سفارش دادم هنوز نرسیده؟چی کنم به نظرتون
من این مودمو هفته قبل دوشتبه سفارش دادم هنوز نرسیده؟چی کنم به نظرتون
صبر پیشه کنید
این مودم یعنی کدوم مودم ؟
و اینکه از طریق سایت ایرانسل سفارش دادین یا Yello ؟
میتونید با 707 ( پشتیبانی اینترنت ثابت ایرانسل ) و یا 600 ( پشتیبانی Yello ) تماس بگیرید
ایرانسل: طی چند ماه آینده بستههای نامحدود حجمی برای مودمهای TDLTE ارائه میشود
باقر صمدی، مدیر کل بازاریابی ایرانسل، پس از پایان کنفرانس خبری این شرکت و در پاسخ به سؤال نمایندهی زومیت مبنی بر اینکه، آیا ایرانسل برنامهای برای ارائهی بستههای نامحدود حجمی برای مودمهای TDLTE دارد یا خیر، اعلام کرد که طی چند ماه آینده، بستههای نامحدود حجمی برای کاربران این مودمها ارائه خواهد شد؛ اما در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص جزئیات این بستهها در دست نیست.
صمدی خاطرنشان کرد که در حال حاضر تعدادی از بستههای TDLTE برای مشترکین تجاری وجود دارد که حجم آنها به یک ترابایت هم میرسد؛ این بستهها امروز و در جریان کنفرانس خبری ایرانسل معرفی شدند.
در پایان، مدیر کل بازاریابی ایرانسل در رابطه با کاربران مودمهای وایمکس ایرانسل اعلام کرد که بهزودی امکان تعویض مودمهای وایمکس ایرانسل با مودمهای TDLTE بدون نیاز به فعالبودن حساب وایمکس نیز فراهم خواهد شد.
حتما یه چیزی مثل ساعت 1 تا 11 صبح همراه اول ه ...
دوستان یک ساعتی هست که روی آنتن مودمم یه ضربدر قرمز اومده ، در حالی که هم حجم دارم ، هم sinr مقدار متوسطه هم اینکه به شبکه ایرانسل هم وصله ولی توی استیتوس نوشته نات کانکتید و روی آنتن مودم هم ضربدر قرمز اومده . مودم هم رست کردم باز وصل نشد . دلیلش چی میتونه باشه ؟ قطعی از طرف شبکه ایرانسل میتونه باشه ؟
Last edited by arashsard; 01-07-2017 at 22:40.
منم دیشب 3 ساعت اینطوری بود
تهرانی?
من شیراز هستم . چون اولین بار هم هست این اتفاق میوفته آشنایی نداشتم. اول فکر کردم حجمم تموم شده . ولی نگاه کردم دیدم حجم دارم . به شبکه ایرانسل هم وصله ولی روی آنتن علامت قرمزه . پس خودش اتوماتیک وصل میشه ؟ با این اوصاف مشکل از سمته ایرانسله .
درسته مبین نت خیلی ارزونتره و سرعتش هم بهتره برای من که اینجوری بوده ولی همین طرح 100 گیگ تا آخر تابستانه و معلوم نیست که بعدش چی میشه
کلا نمیشه به هیچ شرکتی در ایران اعتماد کرد چون هر موقع اراده کنن طرحشونو عوض میکنن
د
.... در ادامه پست قبل ام .. اگر فکر کردید دبی و امارات خیلی شق القمر ه ، همین کشور گرجستان ! که از منتها علبه روسیه و امریکا میخوره .. جاهای خارج از تفلیس که حالت روستایی و دهات داره و خونه هاش مثل باغ سوپری های کرج هست ، فرستنده های 4g و 3g با فیبر وصل اند ! نه با رادیو ولی من نمیدونم مسئولین ما چه عشقی به ارتباطات بی سیم و دکل های متعدد با رادیو های عجیب و غریب دارن که بشه شبیه اسرائیل به حضرت عباس فقط جیب یک سری کمپانی گمنام اروپای شرقی از بازار ارتباطات بی سیم کشور ما پر میشه ! وگرنه تو غرب فقط نوکیا و چند تا کمپانی معدود هستند که فرستنده موبایل میزنن دیگه بقیه همش با سیم و فیبره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)