تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 827 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض تصاوير جالب از ضربات سر در جام‌جهاني

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    مرتضی جان این تاپیک تحویل شما
    انجمن جام جهانی مسدود شد!

ممـنــون
    مـیـثــم

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سر مربي تيم ملي امروز معرفي ميشه

مثل اينكه شانس مايلي كهن بيشتر از بقيه است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض قلعه نوعي رسما سرمربي تيم ملي شد

دقایقی پیش فدراسیون فوتبال طی حکمی، امیر قلعه نویی را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب کرد. امیر قلعه نویی که طی ۳ سال اخیر شایستگی های فراوان خود را به همگان ثابت کرده است با بیشتری رای از سوی مسئولان، به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد.

در حكم كيومرث هاشمي براي سرمربي جديد آمده است:

"نظر به خرد جمعي جامعه فوتبال در توانايي هاي مربيان بومي و با توجه به شايستگي، دانش و كارآيي جنابعالي و به موجب اين حكم به سمت سرمربي تيم ملي فوتبال برزگسالان جمهوري اسلامي ايران منصوب مي شويد."
    در بخش ديگري از حكم هاشمي آمده است:‌ "با توجه به در پيش بودن مسابقات مقدماتي جام ملت هاي آسيا و لزوم ساماندهي مجدد تيم ملي به عنوان تبلور فوتبال داخلي و هسته پيوستگي و علاقه ملت شريف ايران با جامعه فوتبال انتظار دارم از تجارب موجود نهايت بهره برداري و از تكرار رويه هاي بي ثمر خودداري شود. آرا و نظريات پيشكسوتان، كارشناسان و متخصصان مورد توجه قرار گيرد. از مربيان و كادر فني متخصص در هدايت و رهبري تيم استفاده شود."

هاشمي همچنين از قلعه نوعي خواسته است تا برنامه مداري، توجه به سرمايه هاي جوان و مستعد و انتخاب نخبگان را سرلوحه كار قرار داده و رفتار و گفتار اعضاي تيم ملي بايد تبلور فرهنگ غني و اسلامي كشورمان باشد."

به همین منظور دقایقی پیش با قلعه نویی تماس گرفتیم:

آقای قلعه نویی تبریک!

اگر در مورد مربیگری تیم ملی است، هنوز با من تماس نگرفته اند.

حکم صادر شده است.

بله از خبرگزاری های دیگر هم تماس گرفتند. نمی دانم، هنوز به من چیزی نگفته اند.

انتخاب شما برای هواداران استقلال افتخار بزرگی محسوب می شود، اما تکلیف استقلال چه می شود؟

خدمت به تیم ملی آرزوی هر ایرانی است. اما وقتی با من تماس بگیرند و رسماً درخواست کنند، باید در موردش فکر کنم. من به باشگاه استقلال تعهد دارم. باید با این باشگاه جلسه برگزار کنم.

پس جواب شما مشخص نیست؟

خیر. انشالله یکی دو روز دیگر جواب نهایی ام را می دهم.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سعيد جان تبريك

قلعه نويي سر مربي شد

خداحافظ دايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

بله خداحافظ دایی
    البته لازم به ذکر است که اعلام شد قلع نوعی سرمربی موقت تیم ملی برای جام ملت های اسیا است وبرنامه دارند مربر صاحب نام خارجی بیاورند تا تیم را برای جام جهنی2010 بسازد

پروفشنال mirmohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوش به حال استقلالي ها
    شوخي بود
    ولي خدا كنه همونطور كه تو استقلال موفق بود براي تيم ملي هم موفق باشه(البته نه بعد از سه سال)

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــــــــــفهان

14 فیگو:کعبی "رعدآبی رنگ "راجلوی چشمانم آورد

لوئیس فیگوبرخورد باکعبی رابدترین خاطرات خوددرجام جهانی 2006 عنوان کرد.

بگزارش سرویس ورزشی البرزفیگودرگفتگوباتلویزیو ن ایتالیا به بیان خاطرات تلخ وشیرنش ازجام جهانی 2006بعنوان جام خداحافظیش باتیم ملی کشورش ,پرداخت.

فیگودرخصوص ضربه کعبی دراین گفتگوی تلویزیونی گفت: ضربه کعبی ازبدترین خاطراتم درجام جهانی بودکه نمیتوانم فراموشش کنم ,يك لحظه احساس كردم در خواب به سرم ضربه خورده است، براي لحظه اي رعدي آبي رنگ را ديدم كه از جلو چشمانم به سرعت عبور كرد.

کاپیتان تیم ملی پرتغال درجام هجدهم بابیان خاطرات شیرینش ازاین جام به پیروزی مقابل هلندوشکست انگلیس بعنوان مدعیان این جام اشاره میکندودریافت تابلوفرش اهدایی ایران را یکی ازماندگارترین خاطراتش درجام جهانی مطرح میکند.

فیگوباکشیدن نفسی ادامه میدهد:آرزودارم یکی ازاین تابلو فرشهاکه بسیارهنرمندانه ولطیف بافته شده بودراداشته باشم

این بازیکن سرشناس اروپا از ضربه سرش در دو قدمي دروازه فرانسه كه رونالدو آن را سانتر كرده و او نتوانست آن را به گل تبديل كند را نيز به عنوان بدترين خاطره خود از جام جهاني دانست و گفت: بازي هاي نيمه نهائي و رده بندي نيز برايم ناخوشايند بود اما اين جام را در يك ارزيابي كلي بهتر از جام قبل مي‌دانم.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض لوگوی جام جهاني 2010

اگه تکراری بود دیگه شرمنده ،

تا بعد....

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض گونش جانشين قلعه‌نوعي مي شود

در صورت توافق باشگاه استقلال با سرمربي سابق تيم ملي تركيه؛
    گونش جانشين قلعه‌نوعي مي شود

مسؤولان باشگاه استقلال تهران در پي انتصاب امير قلعه‌نوعي به عنوان سرمربي تيم‌ملي با چند گزينه خارجي وارد مذاكره شدند.
    در اين رابطه پس از بررسي‌هاي لازم و توافقاتي كه قرار است به عمل آيد جانشين امير قلعه‌نوعي را مشخص كنند.
    اگرچه مديرعامل باشگاه استقلال حضور همزمان قلعه‌نوعي را در تيم‌ملي و استقلال بدون مشكل خوانده است اما شنيديم كه صبح امروز (سه‌شنبه) يكي از نزديكان گونش مذاكرات مفصلي را با باشگاه استقلال داشته و طرفين در مورد برخي موارد به توافق رسيدند.
    قرار است گونش ظرف 48 ساعت آينده جلسات ديگري نيز با استقلالي‌ها داشته باشد تا در صورت حاصل شدن توافق نهايي رسماً سرمربي استقلال شود.
    ناگفته نماند، مبلغ قرارداد گونش تقريباً معادل همان پيشنهاد نجومي است كه به پرسپوليس داده بود.
    شايان ذكر است استقلالي‌ها با دنيزلي نيز مذاكرات غيرمستقيمي داشته‌اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •