دوست عزیز شما الان رو gsm هستی یعنی 2g دیگه.منظورتون چیه
دوست عزیز شما الان رو gsm هستی یعنی 2g دیگه.منظورتون چیه
خب وقتی روی 2g هستم وقتی دیتای گوشی رو وصل میکنم اصلا اون علامت E نمیاد ! رو چند تا گوشی مختلف هم امتحان کردم ، انگار خیلی داغونه !
وقتی شبکه رو روی 3g هم بزارم اصلا سیگنال گوشی میاد روی 5-6 asu دیگه مشخصه با این سیگنال ضعیف اینترنت وصل نمیشه !
ولی مشکلم بیشتر با همون شبکه 2g هست که چرا اینترنت وصل نمیشه ( اینقدر کند هست که احتمالا حتی کانکت هم نمیشه )
---------------------------
یه چیز جالب وقتی شبکه رو روی 3g میزارم با همون سیگنال 4-5 asu سریع کانکت میشه و بالای گوشی علامت 3g میاد ولی وقتی شبکه روی 2g هست با سیگنال 15 اصلا کانکت نمیشه به نظر شما مشکل از چیه ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 02-11-2015 at 22:22.
دقیقا مشکل منطقه مارو داری از بس شبکه روی نسل 2 شلوغه کانکت نمیشه.شما آخر شب تست کن ببین آرم E میاد یا نه
باید حدود 10 بار قطعو وصل کنم تا یه بار E بیاد ! این جوری که خیلی داغونه اخه ! ایرانسل سریع E میاد
نسل 3 هم فکر کنم همراه اول تو منطقه ما دکل 3g نداره چون سیگنال میاد روی 5-6 !
واسه سیم کارت اعتباری چطور باید حجم بسته باقی مانده رو دید؟
مثل ایرانسل برای همراه اول هم میشه دو طرح داشت مثلا یه شبانه و یه روزانه؟
خیر، در سرویس های همراه اول این امکان وجود ندارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما مانده اعتبار رو نگاه کنید یک اس ام اس میاد نشون میده
ما سیگنال 6 و 5 نداریم.شما برو توی تنظیمات و درباره تلفن و وضعیت سیگنال.اونجا میتونید ببینید چطوریه.
چطور نداریم داداش ! تو تنظیمات گوشی قسمت قدرت سیگانل ! در حالت عادی یعنی شبکه 2g روی 15-17 asu هست ولی وقتی میزارم رو 3g میاد روی 5-6 asu ( فکر کنم تو منطقه ما دکل 3g نیست از یه دکل که خیلی دورتر هست وصل میشه که اینقدر سیگنال پایین میاد ! )
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)