سلام
من تو 3روز 24گیگ شبانه دانلود کردم الان ساعت 2.40 بامداده میخوام 24 گیگه دیگه بگیرم ایرانسل پیام میده متاسفانه شبکه مشکل داره!میخاستم بدونم حتما باید منتظر باشم کل 27 روز تموم بشه! یا مشکل از شبکه ی ایرانسله؟؟؟
سلام
من تو 3روز 24گیگ شبانه دانلود کردم الان ساعت 2.40 بامداده میخوام 24 گیگه دیگه بگیرم ایرانسل پیام میده متاسفانه شبکه مشکل داره!میخاستم بدونم حتما باید منتظر باشم کل 27 روز تموم بشه! یا مشکل از شبکه ی ایرانسله؟؟؟
Last edited by rahavard1; 12-09-2014 at 01:48.
هر 24 ساعت میتونی یه بسته بگیری.من فایل دانلود میکنم خراب میشه کسی میدونه مشکل چیه؟هاردمم سالمه.
وایبر دیروز نسخه جدیدش رو منتشر کرد، و روی نسخه جدیدش امکان مکالمه تصویری از گوشی موبایل به گوشی موبایل رو قرار داده، چون اینجا همه چی به همه چی ربط داره گفتم در جریان باشید، و پیش بینی بعدشم دیگه با درک خودتون.
Last edited by Firebirds; 12-09-2014 at 07:20.
چیز خاصی نیست اسکایپ مدتهاست داره تازه چند وقته ویدیو کنفرانس هم میشه درست کرد باهاش.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
احتمالا مقدار پک لاست تون زیاده و فایلها خراب میشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاشکی ایرانسل یه جوری قیمتارو تعیین کنه که واسه دانلوده سنگین نصرفه. واسه اینکه ملت همیشه درص
صحنه با دانلودهای بی موردشون کیفیت شبکه رو از بین نبرن. آخه دوستای من هیچ کجای دنیا اینترنت سیار واسه دانلود کردن نیست که!!
این داستان از ما ایرانی جماعت در اومده فقط. بعدشم هی انتقاد میکنیم از کیفیت.
من تو این یه هفته نزدیک 100 گیگ با ایرانسل دانلود داشتم ..
حال میده با سرعت بالا فیلم دانلود کنی...![]()
چه ارزشی داره
متاسفانه بخشی معتاد دانلود صِرف شدیم نگاه نمیکنیم ارزش داره یا نه![]()
برای 2-8 زیاد مشکلی ایجاد نمیشه چون شبکه ترافیکش در کمترین میزانه ایرانسل خواسته حتی از ساعت هایی که ترافیک پایینه هم سود ببره.
اگه 2-7 بود بنظرم بهتر بود.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما فعلا خیلی خدا رو شکر کن منطقه تون راه افتاده. اکثر مناطق همچنان edge هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)