خواهش میکنم دوست من
سخت بشه از روی کلمات منظور نگفته رو متوجه شده (;نه این جواب دوستمون بود که گفتن وقتی 325 گرادو هست چرا k701
من برتری هایی که در ذهن از k701 سراغ داشتم رو بیان کردم![]()
اشکالی نداره چون توضیحی که من نوعی می دم درسته که در جواب شماست اما همیشه تمایل دارم که برای دیگران هم مطالبی جسته گریخته وجود داشته باشه.فکر کنم در اولین پست درخواستم رو بد گفتم.
من بیس قوی تر نمیخوام ... نیاز من بیشتر پخش جزییات در فرکانس های پایین است
هر سه از جمله هدفونهای خوب هستن اما بهتره که به جای 880 معمولی مدل Pro توی لیست قرار بگیره چون جزییات صدای بیشتری دارهخوب پس تا اینجا گزینه ها شدند
AKG K702
BeyerDynamic DT880 250 ohm حالا کدوم مدلش خودش مساله است
shure srh940
چون این برند یکی از برند هایی هست که متاسفانه به خاطر نمونه های تقلبی فراوان اون اینجا دل خوشی ازش ندارند.البته یک برند دیگه هم هست که فکر کنم به کار من نمیاد که دوستان صحبتی از آن نکردند
از برند سنهایزر مدل های HD598 یا HD595 با قیمت کمتر و مدل HD600 با قیمت بیشتر از این حدود وجود داره
به هر حال یک برند بسیار موفق هست و هدفونهای بسیار خوبی هم تولید کرده اما یک اشکالی داره و اون اینکه خیلی زود یک مدلی رو از رده خارج میکنه و دیگه تولید نمیشه
بهتره که از بین این 3 تایی که عنوان کردید 595 را به لیست اضافه کنید که با این قیمت کاملآ به صرفه خواهد بود و اگه دوست دارید که به لیست انتخاب شما خاتمه بدم شما یک نگاهی به HD650 بنداز که از هر نظر از تمام لیست فعلی برتر هست و اینجا متاسفانه به قیمت 2 برابر قیمت زده شده ولی یکی از هدفونهای All Time هست که فراموش نخواهد شد البته این مدل فقط یک پله با HD800 فاصله داره.
درسته نیاز به آمپ خواهید داشتالبته فکر کنم در صورت انتخاب مدل HD600 و یا DT 880 نیاز به خرید آمپ خوب تقریبا 100% است
چه اشکالی داره اتفاقآ خیلی خوشحال میشم که درباره هدفونهای مختلف پست داده بشه و بحث بشه و همه نظر بدن اینطوریه که همه با هم یاد میگیرند نه یکی بشینه بالا و همه نگاه به اون بکنن و هر چی گفت . . .آقا رضا ببخشید هی مدل اضافه میکنم
دارم سعی میکنم از روش انتخاب چند گزینه اولیه که خودتون پیشنهاد دادید استفاده کنم ( شوخی)
پاینده باشید.