تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 752 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

rezaomido عزیز باز هم سپاسگذارم
    خواهش میکنم دوست من
    نه این جواب دوستمون بود که گفتن وقتی 325 گرادو هست چرا k701
    من برتری هایی که در ذهن از k701 سراغ داشتم رو بیان کردم
    سخت بشه از روی کلمات منظور نگفته رو متوجه شده (;

فکر کنم در اولین پست درخواستم رو بد گفتم.
    من بیس قوی تر نمیخوام ... نیاز من بیشتر پخش جزییات در فرکانس های پایین است
    اشکالی نداره چون توضیحی که من نوعی می دم درسته که در جواب شماست اما همیشه تمایل دارم که برای دیگران هم مطالبی جسته گریخته وجود داشته باشه.
    خوب پس تا اینجا گزینه ها شدند
    AKG K702
    BeyerDynamic DT880 250 ohm حالا کدوم مدلش خودش مساله است
    shure srh940
    هر سه از جمله هدفونهای خوب هستن اما بهتره که به جای 880 معمولی مدل Pro توی لیست قرار بگیره چون جزییات صدای بیشتری داره

البته یک برند دیگه هم هست که فکر کنم به کار من نمیاد که دوستان صحبتی از آن نکردند
    از برند سنهایزر مدل های HD598 یا HD595 با قیمت کمتر و مدل HD600 با قیمت بیشتر از این حدود وجود داره
    چون این برند یکی از برند هایی هست که متاسفانه به خاطر نمونه های تقلبی فراوان اون اینجا دل خوشی ازش ندارند.
    به هر حال یک برند بسیار موفق هست و هدفونهای بسیار خوبی هم تولید کرده اما یک اشکالی داره و اون اینکه خیلی زود یک مدلی رو از رده خارج میکنه و دیگه تولید نمیشه
    بهتره که از بین این 3 تایی که عنوان کردید 595 را به لیست اضافه کنید که با این قیمت کاملآ به صرفه خواهد بود و اگه دوست دارید که به لیست انتخاب شما خاتمه بدم شما یک نگاهی به HD650 بنداز که از هر نظر از تمام لیست فعلی برتر هست و اینجا متاسفانه به قیمت 2 برابر قیمت زده شده ولی یکی از هدفونهای All Time هست که فراموش نخواهد شد البته این مدل فقط یک پله با HD800 فاصله داره.

البته فکر کنم در صورت انتخاب مدل HD600 و یا DT 880 نیاز به خرید آمپ خوب تقریبا 100% است
    درسته نیاز به آمپ خواهید داشت
    آقا رضا ببخشید هی مدل اضافه میکنم
    دارم سعی میکنم از روش انتخاب چند گزینه اولیه که خودتون پیشنهاد دادید استفاده کنم ( شوخی)
    چه اشکالی داره اتفاقآ خیلی خوشحال میشم که درباره هدفونهای مختلف پست داده بشه و بحث بشه و همه نظر بدن اینطوریه که همه با هم یاد میگیرند نه یکی بشینه بالا و همه نگاه به اون بکنن و هر چی گفت . . .

پاینده باشید.

2. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyman12248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر میشه یه چند تا هدفون(نه ایر فون یا هدست) عالی معرفی کنید.........یه چیز واقعا عالی و عمری میخوام با گارانتی معتبر و چند ساله.......برای کار موسیقی میخوام.....یه چیزی که بتونه روح ادمو نوازش بده تو رنج های مختلف قیمتی از 80-90 به بالا باشه.......در ضمن سیم بلندی هم داشته باشه...و از لحاظ اون قسمتی که متصل میشه سیمش به دستگاه و هدفون لی مطمئن باشه ......اخه همه هدفونام از اونجا خراب میشه!!!!
    در ضمن بهترین هدفون بیسمی که وجود داره چیه...ارزششو داره بیسیم بگیرم؟؟؟

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درود.
    من موسیقی راک گوش میدم و بین این 2 موندم: Sennheiser cx 300 & cx 300 II
    ممنون میشم راهنمایی کنید. ( cx 300 II یه کم ارزونتره ولی به جاش pouch داره که خلی وسوسه ناکه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سخت بشه از روی کلمات منظور نگفته رو متوجه شده (;
    به جان خودم گفتم

پست دوست خوبمون

فقط چون گفتی از گرادو خوشت میاد ذوق کردمو گفتم فعلا 1 جوابکی بدم
    325 عالیه . با توجه به توصیفی که از کاراییت کردی و خصوصیاتت خوراک خودته . واقعا جزو بهترین هاست توی این رده
    در مورد k701 باید بگم که این مدل و مدل 702 با توجه به اطلاعات بنده معروفن توی بد درایو شدن و نیازمند آمب مناسب هستن به شدت . بعدشم وقتی 325 توی لیست انتخابات هست و از قیافش خوشت میاد دیگه چرا دنبال 701 می ری.
    در ضمن توی ایران که فکر نکنم بتونی گیر بیاری
    راستی سایت head-fi.org منبع کاملی برای سیستم های شخصی هست .

قسمتی از جواب من

در ابتدا از شما تشکر میکنم
    چون دکمه تشکر ندارم اینجوری تشکر میکنم
    چند دلیل برای 701 وجود داره
    1- رنج فرکانس بیشتر
    2- گوشی بزرگتر
    3-احتمالا بشه قبلش تست کرد
    بهتره که از بین این 3 تایی که عنوان کردید 595 را به لیست اضافه کنید که با این قیمت کاملآ به صرفه خواهد بود و اگه دوست دارید که به لیست انتخاب شما خاتمه بدم شما یک نگاهی به HD650 بنداز که از هر نظر از تمام لیست فعلی برتر هست و اینجا متاسفانه به قیمت 2 برابر قیمت زده شده ولی یکی از هدفونهای All Time هست که فراموش نخواهد شد البته این مدل فقط یک پله با HD800 فاصله داره.
    650 گزینه خوبی هست اما با قیمتی حدود 350$ اگه اشتباه نکنم. که با حساب اینکه یه مبلغی هم بهش اضافه میشه تا برسه به ما و همینطور نیاز به آمپ ...... فکر کنم باید یواش یواش یه بانک پیدا کنم.

خوب پس گزینه ها
    AKG K702
    DT880 Pro 250ohm
    Shure srh940
    Sennhizer HD595 هرچی جیب هام رو گشتم به HD650 نرسید

دوستانی که از اینها استفاده کردن یا اطلاعات دارند میشه این ها رو توی بخش های مختلف مقایسه کنند؟
    مثل فرکانسهای پایین .... میانه ..... بالا ، راحتی ، شفافیت ، soundstage و هرنکته ای که به نظرشون مهمه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر میشه یه چند تا هدفون(نه ایر فون یا هدست) عالی معرفی کنید.........یه چیز واقعا عالی و عمری میخوام با گارانتی معتبر و چند ساله.......برای کار موسیقی میخوام.....یه چیزی که بتونه روح ادمو نوازش بده تو رنج های مختلف قیمتی از 80-90 به بالا باشه.......در ضمن سیم بلندی هم داشته باشه...و از لحاظ اون قسمتی که متصل میشه سیمش به دستگاه و هدفون لی مطمئن باشه ......اخه همه هدفونام از اونجا خراب میشه!!!!
    در ضمن بهترین هدفون بیسمی که وجود داره چیه...ارزششو داره بیسیم بگیرم؟؟؟
    سلام به شما
    بهترین گزینه موجود که با شرایط شما همخوانی داشته باشه AKG K77 و AKG K99 هست که تقریبآ در تمام استودیوهای میکس مورد استفاده هست البته به برای کسی که میکس میکنه ، بلکه برای اطرافیان.
    کابل اتصال K77 به طول 2.5 متر هست اما کابل K99 3 متر و هدفون K77 نمونه Close هست و نشتی صدای کمی داره ولی K99 نمونه Semi Open یا نیمه باز هست که یک کمی صدای هدفون به بیرون نشتی داره.
    از نظر وزنی هر دو با وزنی تقریبآ 200 گرم در رنج متوسط قرار میگیرند.
    به راحتی و بدون نیاز به آمپ هم قابل استفاده برای پلیر پرتابل هستند.

فقط اضافه کنم که رنج قیمت هدفونها چیزی بین 10 هزا تومن الی 10 میلیون تومن هست جالبیش اینجاست که هیچ فرقی نمی کنه که هدفون چه قیمتی باشه و هر هدفون خصوصیات صوتی ، فیزیکی ، نوع استفاده ، نوع راه اندازی ، راحتی ، و معایب خودشو داره و هیچ چیز کاملی وجود نداره.
    از هدفون 10 هزار تومنی دارم تا یکی دو میلیونی ولی به این نتیجه رسیدم که باید حدود 10-12 تومنی بگیرم که یک کمی صداش بهتر باشه و معایبش که همه ماشالا بیا و ببین ، حالا دوستی میاد و میگه 80-90 هزارتومن اینجور باشه و اون جور باشه ، خلاصه بهترین باشه.

پاینده باشید

درود.
    من موسیقی راک گوش میدم و بین این 2 موندم: Sennheiser cx 300 & cx 300 II
    ممنون میشم راهنمایی کنید. ( cx 300 II یه کم ارزونتره ولی به جاش pouch داره که خلی وسوسه ناکه)
    درود بر شما
    دوست من این مدلهایی که انتخاب کردید در ایران اغلب نمونه تقلبی اون موجوده.
    به هر حال مارک 2 این مدل کمی بیس قوی تری داره و یک کمی هم صدای شفاف تر ولی نه به اون اندازه ای که بشه یک مدل جدید تعریفش کرد. هر دو قابل استفاده برای سبک مورد علاقه شما هستند. اما روی کاغذ به نظر مارک 2 نمونه توسعه یافته تر مدل مرجع هست.

پاینده باشید.

جانتون بی بلا
    شما برداشت اشتباه منو ببخش ، باید بیشتر دقت کنم

650 گزینه خوبی هست اما با قیمتی حدود 350$ اگه اشتباه نکنم. که با حساب اینکه یه مبلغی هم بهش اضافه میشه تا برسه به ما و همینطور نیاز به آمپ ...... فکر کنم باید یواش یواش یه بانک پیدا کنم.
    خوب بیاید جمع بزنیم ببینیم چی ، چقدر میشه:
    فرضآ برای Dt880 باید 200 دلار + آمپ مناسب هم 200 دلار + هزینه ارسال 100 دلار، که میشه جمع این دو 500 دلار و حالا اگه به جای 200 دلار DT880 ما HD650 با قیمت 350 دلار جایگزین کنیم جمع کل میشه 650 دلار که مسئله اصلی اینه که با افزایش قیمت 150 دلار راندمان کیفی Setup شما به بیش از دو برابر خواهد رسید.

خوب پس گزینه ها
    AKG K702
    DT880 Pro 250ohm
    Shure srh940
    Sennhizer HD595 هرچی جیب هام رو گشتم به HD650 نرسید
    لیست خوبی شده و دوستان هم کم کم باید نظر شونو بگن که کدوم انتخاب بهتری هست.
    نوچ نوچ نوچ یعنی شما برای به دست آوردن HD650 فقط جیبهای خودتون رو گشتید ، پس جیبهای اطرافیان به جه دردی می خوره (;
    دوستانی که از اینها استفاده کردن یا اطلاعات دارند میشه این ها رو توی بخش های مختلف مقایسه کنند؟
    مثل فرکانسهای پایین .... میانه ..... بالا ، راحتی ، شفافیت ، soundstage و هرنکته ای که به نظرشون مهمه
    برای شروع از اول لیست:
    K702 از نظر Soundstage از همشون برتره چون این مدل یکی از مدلهای برتر این قسمت هست
    DT880 صدای بیس خوبی داره و مید و های اون متعادل هستند Soundstage کمی داره
    SRH940 مید عالی که پشتوانه اون برند شوور هست های شفاف و بیس خیلی خوب و متاسفانه مثل بقیه محصولات Shure این مدل هم Soundstage کمی داره
    HD595 کیفیت صدای مید و های اون خیلی خوب هست و Soundstage این مدا خیلی خوب هست بیس در این هدفون برای بعضی از سبکها کافی نیست اما کاملآ رضایت بخش خواهد بود

این هم اضافه کنم شاید تصمیم شما عوض شد:
    HD650 مید این هدفون عالی هست ولی با کمی اختلاف نسبت به SRH940 و Soundstage این مدل بسیار بهتر از K702 هست و بیس اون بسیار با جزییات دقیقتری نسبت به HD595 و های این هدفون بسیار با کیفیت تر از DT800 و HD595 هست.

بقیه دوستان هم نظر بدن که کامل بشه بهتره

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:29. دليل: پست متوالی

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان مثل این که aurvana دیگه پیدا نمیشه.....

حالا میشه یکی از دوستان بگه این سونی EX300 رو از کجا میشه پیداش کرد؟
    Last edited by lord69; 25-07-2011 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان مثل این که aurvana دیگه پیدا نمیشه.....

حالا میشه یکی از دوستان بگه این سونی EX300 رو از کجل میشه پیداش کرد؟
    دوست من حتی اگه aurvana هم پیدا می شد واقعآ ارزش هزینه ای که براش کرده بودید را نداشت به نظرم برای هدفونهای تو گوشی برند کریتیو نباید بیشتر از 50 تومن هزینه کرد چون حد و اندازه توانایی ساخت کریتیو در همین حدود قیمتی هست نه بیشتر (این فقط نظر شخصی هست و با توجه به هدفونهایی که از این برند داشتم و دارم)

متاسفانه مدلهای سونی مثل این از طرف شرکت وارد کننده یا نمایندگی معتبر موجود نیست ولی خیلی سخت بشه به فروشگاههای تک اعتماد کرد که این مدل و اصلی را موجود داشته باشند.
    به هر حال باید برید بازار و پرسوجو کنید چون فروشگاهی که حتمآ موجود داشته باشه سراغ ندارم.

فقط فراموش نکنید لطفآ به ما هم آدرس بدید

پاینده باشید.

10. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما برداشت اشتباه منو ببخش ، باید بیشتر دقت کنم
    خواهش میکنم، صرفا جنبه شوخی داشت

فرضآ برای Dt880 باید 200 دلار + آمپ مناسب هم 200 دلار + هزینه ارسال 100 دلار، که میشه جمع این دو 500 دلار و حالا اگه به جای 200 دلار DT880 ما HD650 با قیمت 350 دلار جایگزین کنیم جمع کل میشه 650 دلار که مسئله اصلی اینه که با افزایش قیمت 150 دلار راندمان کیفی Setup شما به بیش از دو برابر خواهد رسید.
    این ایده آل گرایی همیشه گریبان من رو میگیره ..... همیشه واسه خرید n تومن در نظر میگیرم بعد میگم حیف نیست به خاطر 100-200 تومن این شرایط رو از دست بدم

پس میایم انتخاب رو دو بخش میکنیم تا ببینیم تا اون موقع چی میشه

زیر 300$
    بالای 300$

برای شروع از اول لیست:
    K702 از نظر Soundstage از همشون برتره چون این مدل یکی از مدلهای برتر این قسمت هست
    DT880 صدای بیس خوبی داره و مید و های اون متعادل هستند Soundstage کمی داره
    SRH940 مید عالی که پشتوانه اون برند شوور هست های شفاف و بیس خیلی خوب و متاسفانه مثل بقیه محصولات Shure این مدل هم Soundstage کمی داره
    HD595 کیفیت صدای مید و های اون خیلی خوب هست و Soundstage این مدا خیلی خوب هست بیس در این هدفون برای بعضی از سبکها کافی نیست اما کاملآ رضایت بخش خواهد بود

این هم اضافه کنم شاید تصمیم شما عوض شد:
    HD650 مید این هدفون عالی هست ولی با کمی اختلاف نسبت به SRH940 و Soundstage این مدل بسیار بهتر از K702 هست و بیس اون بسیار با جزییات دقیقتری نسبت به HD595 و های این هدفون بسیار با کیفیت تر از DT800 و HD595 هست.
    برای زیر 300$
    با shure فعلا موافق نیست چون اینجا نمیشه تستش کرد و من اصلا جنس صداش رو نمیدونم. مگر اینکه گزینه های موجود تست بشه و مورد قبول نباشه
    انتخاب بین K702 و DT880 pro
    راجع به واکنش 702 به فرکانس های مختلف چیزی نگفتید؟

برای بالای 300$
    فکر کنم HD650 بهترین انتخاب باشه
    نظر راجع به سری رفرنس گرادو چیه؟ .... فکر کنم آمپ لازم نداشته باشه ( البته خود هدفون ها بین 600 تا 700 دلار فکر کنم قیمت داشته باشند)

بقیه دوستان هم نظر بدن که کامل بشه بهتره
    من هم خیلی دوست دارم بقیه دوستان هم نظرهاشون رو بدند مخصوصا کسانی که تجربه کار با این هدفون ها رو دارند.

یک نکته دیگه. تا آنجا که من متوجه شدم شما HD800 را بدون آمپ استفاده میکنید. کارت های صدا حرفه ای آمپ داخلی دارند؟ ( اگر ناشیانه است عفو کنید)

شاد باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای زیر 300$
    با shure فعلا موافق نیست چون اینجا نمیشه تستش کرد و من اصلا جنس صداش رو نمیدونم. مگر اینکه گزینه های موجود تست بشه و مورد قبول نباشه
    دوست عزیز هیچ وقت هدفونهای حرفه ای قابل تست کردن در فروشگاه نیست چون باید مرحله Burn in سپری شده باشه که تقریبآ میشه گفت اکثر هدفونهای بالای 200 دلار شامل این مسئله می شوند.
    انتخاب بین K702 و DT880 pro
    راجع به واکنش 702 به فرکانس های مختلف چیزی نگفتید؟
    جدآ نگفتم؟!
    به هر حال صدای بیس 702 خوب هست اما یک کمی قدرت اون وابستگی زیادی به سورس شما داره و مید و های اون هم یکدست و با جزییات هست البته میشه گفت که یک نوع مانیتور هست هر چند خیلی ها از این هدفون به مانیتور استفاده می کنند.

برای بالای 300$
    فکر کنم HD650 بهترین انتخاب باشه
    نظر راجع به سری رفرنس گرادو چیه؟ .... فکر کنم آمپ لازم نداشته باشه ( البته خود هدفون ها بین 600 تا 700 دلار فکر کنم قیمت داشته باشند)
    سری رفرنس که با بودجه شما همخوانی نداره ولی تمام برندها سری رفرنس دارند و به نوعی نهایت دست آورد عملی اون برند هست و اغلب بسیار گران قیمت.

یک نکته دیگه. تا آنجا که من متوجه شدم شما HD800 را بدون آمپ استفاده میکنید. کارت های صدا حرفه ای آمپ داخلی دارند؟ ( اگر ناشیانه است عفو کنید)
    ظاهرآ اینطوره ولی در واقع میشه کسی که خودش طراح مدارات الکترونیک هست اون هم با توجه به علاقه ای که داره برای خودش آمپ نساخته باشه؟ و یا اینکه کسی بیش از یک عدد دو رقمی سال باشه که از هدفون استفاده میکنه یک آمپ هم نداشته باشه؟

به هر حال اغلب کارت صدای مخصوص PC بدون آمپ مناسب تمام هدفونها هستند و فقط کار راه بنداز هستند.
    و در آخر این هم اضافه بشه که یک آمپ فرضی فقط قادر به درایور کردن یک لیست بسیار کوچکی از هدفونها خواهد بود و مناسب همه هدفونها نیست مثلآ اگر آمپ 100 دلاری 5 مدل هدفون را به راحتی درایو میکنه ممکنه آمپ 10000 دلاری فقط 1 مدل را درایو کنه پس برای خرید آمپ باید دقت بیشتری کنید اونجا دیگه مثل هدفون به شما اطلاعات کافی نمی دهند چون سخت افزاری متشکل از قطعات مختلف که ممکنه اگر یک قطعه جایگزین شود کیفیت صدای آمپ تغییر اساسی کنه و معمولآ هیچ شرکت سازنده ای که این قبیل وسائل رو تولید میکنه دوست نداره رقبا تمام اطلاعات فنی اون آمپ را به دست بیاورند به همین خاطر یک نوع خست عجیب در دادن حتی پارامترهای خیلی ساده و مهم برای کاربر میکنند(البته بنا به گفته خودشوند "عم لزوم ارائه و منحرف شدن کاربر توسط حجم زیاد پارامترها"). البته این مسئله پنهان کاری برمی گرده به حدود 100 سال ، در این صنعت و مربوط به امروز و دیروز نیست. و حتی این مسئله به جایی کشیده شده که حتی شرکتهای تولید کننده قطعه اغلب جدول ناقصی از تست های آزمایشگاهی قطعه ارائه می کنند و طراح مجبور خواهد شد یا با سعی و خطا و یا با انجام آزمایش توسط آزمایشگاه در دسترس و یا سفارش بسیار گران قیمت آزمایش ، این جدول ناقص را تکمیل کنه. گاهآ برای یک تست ساده شما مجبور خواهید شد 100 دلاری به یک آزمایشگاه رتبه متوسط پرداخت کنید و متناسب با نوع تست حتی این رقم به بیش از 200 برابر خواهد رسید.

پاینده باشید.

13. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال صدای بیس 702 خوب هست اما یک کمی قدرت اون وابستگی زیادی به سورس شما داره و مید و های اون هم یکدست و با جزییات هست البته میشه گفت که یک نوع مانیتور هست هر چند خیلی ها از این هدفون به مانیتور استفاده می کنند.
    نتیجه گیری
    k702 بهترین Soundstage و صدای مانیتور (به شرط داشتن سورس مناسب)
    SRH940 بهترین مید
    DT880 pro بهترین بیس (نیاز به سورس مناسب)

ظاهرآ اینطوره ولی در واقع میشه کسی که خودش طراح مدارات الکترونیک هست اون هم با توجه به علاقه ای که داره برای خودش آمپ نساخته باشه؟ و یا اینکه کسی بیش از یک عدد دو رقمی سال باشه که از هدفون استفاده میکنه یک آمپ هم نداشته باشه؟

به هر حال اغلب کارت صدای مخصوص PC بدون آمپ مناسب تمام هدفونها هستند و فقط کار راه بنداز هستند.
    و در آخر این هم اضافه بشه که یک آمپ فرضی فقط قادر به درایور کردن یک لیست بسیار کوچکی از هدفونها خواهد بود و مناسب همه هدفونها نیست مثلآ اگر آمپ 100 دلاری 5 مدل هدفون را به راحتی درایو میکنه ممکنه آمپ 10000 دلاری فقط 1 مدل را درایو کنه پس برای خرید آمپ باید دقت بیشتری کنید اونجا دیگه مثل هدفون به شما اطلاعات کافی نمی دهند چون سخت افزاری متشکل از قطعات مختلف که ممکنه اگر یک قطعه جایگزین شود کیفیت صدای آمپ تغییر اساسی کنه و معمولآ هیچ شرکت سازنده ای که این قبیل وسائل رو تولید میکنه دوست نداره رقبا تمام اطلاعات فنی اون آمپ را به دست بیاورند به همین خاطر یک نوع خست عجیب در دادن حتی پارامترهای خیلی ساده و مهم برای کاربر میکنند(البته بنا به گفته خودشوند "عم لزوم ارائه و منحرف شدن کاربر توسط حجم زیاد پارامترها"). البته این مسئله پنهان کاری برمی گرده به حدود 100 سال ، در این صنعت و مربوط به امروز و دیروز نیست. و حتی این مسئله به جایی کشیده شده که حتی شرکتهای تولید کننده قطعه اغلب جدول ناقصی از تست های آزمایشگاهی قطعه ارائه می کنند و طراح مجبور خواهد شد یا با سعی و خطا و یا با انجام آزمایش توسط آزمایشگاه در دسترس و یا سفارش بسیار گران قیمت آزمایش ، این جدول ناقص را تکمیل کنه. گاهآ برای یک تست ساده شما مجبور خواهید شد 100 دلاری به یک آزمایشگاه رتبه متوسط پرداخت کنید و متناسب با نوع تست حتی این رقم به بیش از 200 برابر خواهد رسید.
    با تشکر بسیار
    توضیح بسیار جامع و مفصلی بود

فرض بر این که من در حال حاضر امکان تهیه آمپ مناسب را ندارم.
    با کارتی مثل Creative Sound Blaster X-Fi HD (متاسفانه من به دلیل استفاده از لپ تاپ امکان استفاده از کارت های PCI-e را ندارم) میتوان srh 940 و یا K702 را تا حد قابل قبولی درایو کرد؟
    از نظر اعداد اسمی که نباید مشکلی باشه اما در واقعیت؟

شاد باشید
    Last edited by kindlinessangel; 25-07-2011 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •