میشه از ارفون w810 به عنوان ارفون های عادی که روی دیگر دستگاها و MP3Player ها به کار میره استفاده کرد؟
منظورم اینه که میشه از ارفون این موبایل به عنوان یک ارفون استاندارد استفاده کرد؟
میشه از ارفون w810 به عنوان ارفون های عادی که روی دیگر دستگاها و MP3Player ها به کار میره استفاده کرد؟
منظورم اینه که میشه از ارفون این موبایل به عنوان یک ارفون استاندارد استفاده کرد؟
بله عزیزم میشه.
پیدا کردم ولی لینکاش خراب بود نمیشه شما یه کمکی بکنید.![]()
سلام
برو اینجا همه چیز درباره هک w810 توضیح داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت استادان ارجمند من يك w810 دارم شب گذشته به كامپيوتر وصل كردم وروي آن آهنگ ريختم مثل هميشه عمل كردم. ولي متاسفانه از آن موقع به بعد مرتب خاموش وروشن ميشود ( مثل كامپيوترريست مي كند) حتي وفتي خاموشش مي كنم بعد از چند ثانيه روشن
مي شود. مجبورشدم باتري آن را بردارم . از دوستان متخصص فن خواهشمندم هرچه زودتر من را راهنمايي كنيد . با تشكر
Last edited by mania2000; 30-07-2007 at 09:15.
شما برو به سایت Ir-Tci .org اونجا از قسمت نرم افزار گزینه کامپیوتر رو انتخاب کن می بینی که ویدئو کانورتور هست
البته علت اینکه لینک من بصورت ستاره میومد این بود که از طرف سایت ف* ی* ل* ت* ر میشه
راست اون آخر بعد از tci فاصله نمی خواد
Last edited by aloalexa; 30-07-2007 at 09:59.
سلام خدمت دوستان خیلی ممنون که جواب سوال منو در بالا دادید؟!!!! خوب خوبه ادم یکم به فکر اطرافیانش هم باشه......یه زحمته دیگه هم برای دوستان داشتم می خواستم ببینم جدیدترین درایور صدا برای گوشی 810 چیه؟ یه درایوری که در عین حال که صدای بسیار بالایی داره کیفیت هم داشته باشه و سوال دوم من هم اینه که چقدر درایور دوربین روی کیفیت عکس و فیلمبرداری تاثیر میذاره....ممنون
5-10 تومن هزینه داره
با سلام اون total video converter رو دانلود کردم از کمکه همتون ممنون ولی حالا میشه یه registration code واسه این برنامه بهم بدین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)