واکاشی زوما هم نمیتونست اینطوری دفع کنه توپ رو
![]()
ولی کلا دروازبان های فیفا فوق العاده هستن ... واکنش های ردیفی انجام میدن البته این کلا چیز ماورایی بود![]()
واکاشی زوما هم نمیتونست اینطوری دفع کنه توپ رو
![]()
ولی کلا دروازبان های فیفا فوق العاده هستن ... واکنش های ردیفی انجام میدن البته این کلا چیز ماورایی بود![]()
میگم سایتی فیلمی چیزی نیست در مورد شادی گل ؟
میخوام ببینم شادی گل ها چند نوع داره . درسته توی ستینگ زده ولی شکل شادی رو نشون نداده
من شادی گل کریم بنزما رو میخوام که سلام نظامی میده![]()
ولی واقعا دروازه بان وظیفه شناسی بود و تا سر حد مرگ جنگید ، از اخر هم 1-0 باختن . بیچاره واسه دفع کردن این توپ مجبور شد تمام قوانین فیزیک رو نقض کنه تا بتونه جلوی گل شدن توپ رو بگیرهولی نتونست از باختشون جلوگیری کنه
![]()
شیرجه زدن برای پنالتی چطوریه ؟
ویدئو هم نشد دانلود کنم![]()
شیرجه رو با rs یا همون شوک سمت راست میزنی باید قبلش دستت تنظیم شده باشه
=========
تو فیفا چطوری میشه مثلا یه کاری رو پشیمون شدیم قطع کنیم ؟ مثلا من جلوی دروازه قبل اینکه توپ بیاد دکمه شوت میزنم بعد چند صدم ثانیه قبل اینکه توپ برسه بهم میبینم اشتباه کردم دکمه شوت زدم ولی دیگه قبلش شوت زدی چطوری میشه بگی کار قبلی رو انجام نده ؟
Last edited by Greedy; 27-01-2014 at 19:20.
منم تو فیفا چنین چیزی نمیبینم....البته شوت رو میشه ضربدر رو زد و تو سر توپ زد ولی وقتی که دست رو دکمه ی ضربدر هست و پرس کردی یه لحظه توپ که بهت رسید میبینی یه پاس محکم انداخت...تو آموزش فیفا که تو خود بازی هستش یه چیزی به اسم کنسل هستش ولی من نتونستم اجراش کنم
اره اون کنسل من هم دیدم ولی اجرا نمیشه
تو pes میتونستی با r1+r2 کلا دکمه هایی که زدی رو خنثی کنی خیلی کاربرد داشت / تو فیفا هم باید باشه مطمئننا
دوستان بخشید شما میدونید legendary سخت تره یا world class ؟ من تفاوت چندانی ندیم !
legendary سخت تره
بچه ها امروز داشتم فیفا بازی میکردم رو سطح لجندری هم بود یه اتفاق خیلی عجیب افتاد با اینکه تیم حریف هم اسپانیا بود درجا گوشیو گذاشتم رو صندلیو فیلم گرفتم
متاسفانه نرم افزار فیلم برداری از صفحه مانیتور دم دست نبود و ریپلی هم جواب نمیداد
این اتفاق عجیب در طول کل بازی جریان داشت و کل بازی رو با موبایل فیلم گرفتم
متاسفانه کامپیوترم کنار پنجرست و نور میومد واسه همین فیلم کیفیتش اصلا خوب نیس
اگه بفرستم واسه سازنده فیفا خودشو دار میزنه
با اینکه کیفیتش کمه به خاطر نور به نظرتون آپ کنم؟ اینجا هم میذارمش
خب کامپیوترت را از کنار پنجره بر میداشتی ! برو یه گوشی کیفیت خوب بگیر. مثلا نوت 3.
همه را گذاشتی تو کف اتفاق عجیب حالا میگی آپ کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)