من چهار پنج ماه پیش میومدم این تاپیک همه میگفتن خوبه عالیه.......
بگذریم...مدل t7+ گرفتم...آپدیت خوبش کدوم هست و از کجا باید دان کنم؟
ممنون![]()
من چهار پنج ماه پیش میومدم این تاپیک همه میگفتن خوبه عالیه.......
بگذریم...مدل t7+ گرفتم...آپدیت خوبش کدوم هست و از کجا باید دان کنم؟
ممنون![]()
دستگاه T7 کلید نقره ای با آپدیت جدید مشکلات فراوان پیدا کرد که یکیش تعویض کانالها بصورت ناگهانی و خودکار بود ، که نهایتا دستگاه دیگه روشن هم نمیشه یعنی به عبارتی سوخته !!! یادتونه اوائل که این دستگاه اومده بود ازش تعریف و تمجید میکردید بخصوص این آقای Regedit و یکی دیگه که آی دیش یادم نیست ! و فکر کنم دیگه غیبش هم زده ! ما میگفتیم آقا این مشکل داره ، می او مدند و می گفتند که برو فلان کار رو بکن مشکل از خودتونه ! بعداز یکسال آپدیت دادند ، اونم زد ترکوند کل سیستم رو![]()
کدک زیر را نصب کن احتمالا درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب عزیز آپدیت های قبلی رو از کجا گیر بیارم . یک فایلم هم که قبلا زحمت کشیده بودید expire شده
اگه لطف کنید یک با ر دیگه آپ کنید ممنون میشم.
سلام من دنبال درایور 64 بیتی provision paradise tv برای ویندوز سون میگردم. لطفا کمکم کنید .
طبق آخرین اطلاعاتی که از بخش فنی و پشتیبانی شرکت عرشیان تجارت سما گرفتم ، بلوسنس +T14 با کیس جدید فلزی بعد از تعطیلات از طریق نمایندگی های شرکت به فروش می رسد.
این هم لینک بلوسنس T14+ در سایت اصلی بلوسنس اسپانیا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟
به زودي آپ مي كنم...
كليد نقره اي هست ديگه درسته؟
نه دوست عزيز فكر نمي كنم سوختن دستگاتون به فريمور ربط داشته باشه!
چون فقط شما با سوختن دستگاهتون مواجه شدين!تا حالا هم با مشكل خودكار عوض شدن كانال ها موجه نشدم!
منم از فريمور جديد كليد نقره اي رو كليد مشكي استفاده مي كردم كه تا همين چند روز پيش كه دستگاه با هنگ كردن مواجه شد منم همون فريمور كليد مشكي رو نصبيدم حل شد!
90درصد مشكلاتي كه داشت نرم افزاري!قبول دارم پشتيباني ضعيفي داره!
منم وقتي اين دستگاه رو پيشنهاد ميدادم كه دستگاه بهتري روي دستش نيومده بود!اوايل كه وارد بازار شده بود به غير از xvisionمگه دستگاه ديگه اي بودكه پيشنهاد بدم؟
با امدن بلوسنس ديگه حرفي باقي نمي مونه !شنبه هم مي خوام برم بلوسنس بگيرم!
دستگاه خودم رو بفروشم به يكي ازدوستان!
4.5ماه پيش من پيشنهاد ندادم!
شما از سايت provision.irمي تونيد دانلود كنيد!
Last edited by regedit021; 03-06-2011 at 21:44.
[QUOTE=regedit021;6149483]مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟
به زودي آپ مي كنم...
كليد نقره اي هست ديگه درسته؟
مرسی عزیز همون فایل قبلی رو دان کردم مشکلم برطرف شد .
آقا پروويژن مزخرف دكمه نقره اي من بعد از آپديت قاطي كرده .مرتب بايد از كليد پشتي خاموش كرد. لطفآ فريمور قبلي رو آپ كنيد.
مرگ بر پروويژن.![]()
جنس بدنه قبلی از مواد پلاستیکی ABS بود.مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)