س
میشه لینک اپدیت 5 روبزاری.....
من یک فایل Grand.Theft.Auto.V.Update.5.v1.0.350.2.and.Crack.v 5.Fixed-3DM دارم همینه یا باید با نسخه ریلودد هماهنگشو دان کنم
س
میشه لینک اپدیت 5 روبزاری.....
من یک فایل Grand.Theft.Auto.V.Update.5.v1.0.350.2.and.Crack.v 5.Fixed-3DM دارم همینه یا باید با نسخه ریلودد هماهنگشو دان کنم
سلام دوستان
اقا یک سوال فنی
من نسخه اصلی بازیو دارم و من اگه بخوام مد بریزم باید چه کنم؟ راک استار که گفته مشکلی نداره ریختنش تو قسمت سینگل ، و تو انلاین به دلیل راحت تر کردن بازی ممنوع و بن دائم داره
من چجوری میتونم مد بازیو تو قسمت سینگل بریزم؟ راک استار که اینو گفته اموزششم میگفت
میترسم بریزم بن دائم کنه 140تومن حروم شه :(
سلام gta v باحجم سه مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید خوش باشید![]()
سلام. لینکش کار نمی کنه! لینک صفحه ی دانلود رو بذار!
=====
یعنی الآن این 3 مگ رو دانلود کنیم، بعد از Extract حجمش میشه 60 گیگ؟ امکان نداره!
یکمی در بارش فکر کنید بعدش پست بزارید لطفا
اینم ادرس صفحش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم امتحان کردم
لنکشم سالمه رو ی همون که گذاشتم بزنید باز میشه برا دانلود 3 مگم بیشتر نیست
من دانلود کردم! قبل از Extract با WinRAR فایل های توشو دیدم، حجم کل فایل های توش تقریباً 16 گیگه! امکان نداره GTA V حجمش 16 گیگ باشه! کم حجم ترین نسخه ای که ازش اومد، نسخه ی CorePack بود که با تمام مخلّفات و فایل های به اشتباه حذف شده ـش، حجمش 40 گیگ بود! تازه! نسخه ی CorePack بخش آنلاین رو حذف کرد، تازه شد 40 گیگ! اون وقت این چه جوری حجمش 16 گیگه؟
منم نمی دو نم حالا یه نصب کن ببین هست یا نع اگه قبول نداری ازمایشش مجانیه منم تو یه سایت دیدم فکر کردم الکیه![]()
نه باو! یهو دیدی خراب از آب در اومد! کی حال داره دوباره بازی رو نصب کنه؟ همون CorePack رو سه ساعت و نیم کشید نصب کنم!
آقا کورپک یه نسخه داره که 31 گیگه موقع نصب 2ساعت طول کشید ولی مثل شفتالو بازی بالا میاد
کم حجم ترین نسخه سالم فکر کنم همین باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)