اره خيلي منظمن من تا الان بالاي ١ تومن ازشون خريد كردم راضيم.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اره خيلي منظمن من تا الان بالاي ١ تومن ازشون خريد كردم راضيم.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
چی میگی اقا سهیل الان پینگ ها خوب شده این فیل..... ترینگ جدید خودش یه خیری هست واسه انلاین بازهای داخل الان پینگم خیلی عالی شده ولی چه سود که کلی کار دارم این نوع فی.... داغونم کرده ولی خدایش فیفا رو سرپا گذاشته واسم
الان هم میرم یه 1 ماهه گلد میخرم این یه ماه رو حال کنم با اجازه تون
راستی یه سوال این نرم افزار تپاتالک رو خریدی یا کرکش رو واسه ایفون گرفتی (تو پ.خ )جواب بده پست رو بعنوان اس جا نزنن
از دوستان انلاین فیفا کسی نیست امشب یا در شبهای بعدی یه چند دست فیفا رو کنسول بازی کنیم (ایکس باکس)
این امتحانا دست مارو بسته دیگه ، امروز فیفا رو برخلاف میل باطنی پاک کردم و ایشالله آخرای خرداد با قدرت برمیگردیم به میادینایندفعه آنلاین میام دوستان خودتونو آماده کنید!
دوست عزیز پیشنهاد می کنم فعلا به آنلاین فکر نکنی چون وضعیت در حال حاضر فاجعس و خود من قبل از 5 دقیقه dc میشم . اگر به به اریجین کانکت بشم !
این روزا با این وضعیت اینترنت هر کسی برای بازی آنلاین یه جور مشکل داره
مخصوصا سرور های EA که خودشون کم مشکل ندارن
امیدوارم بعد از انتخابات و تا همون آخر خرداد که گفتید اینترنت هم به حالت نرمال برگرده !
البته تنها آنلاینی که میشه زد بازی با هموطنان عزیزمون هستشدیشب دو ساعت باشون بازی کردیم و هیچ مشکلی نداشت
(PS3)
ولی به محض اینکه از مرز رد میشی همینجوری میشه ، دو سه دقیقه اول بازی خوبه بعدش دیسکانکت میشه![]()
هی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ما که نمیتونیم آنلاین بزنیم.![]()
( به قول محمدرضا احمدی : یه پاس کات بک از فرهاد)
من دیشب با ایکس باکس وصل شدم و اولین شبم بودبعداز خماری 3 ماه !!
وضعیت با ایرانی ها و هموطنی ها خیلی خوب بود ولی بعضی مواقع یه زره لگ می انداخت که زیاد اذیت نمیکرد در کل خوب بود ولی از ساعت 1 به بعد نت یهو داغون شد و شروع به ریپ دادن کرد و مجبور شدم بخوابم و از خیرش بگذرم امیدوارم امشب اینطوری نباشه
وای یادش بخیر اوایل بازی فیفا 13 رو خریدم راحت مد بال رو 8 به 8 با خارجی ها بازی میکردم از ساعت 12 تا 3 شب بازی میکردم صبح ها هم 7 به پاش بودم کلا وضعیت خوابم داغون شده بود
دوستان فیفا انلاین یه چیز دیگست ولی حیف این اینترنت ذغالی ما هم عجب دردسری شده ژاپن تازه ای اینترنت 2 گیگابیت رو برای خونه ها عرضه کرده!!!!!!!با همین هزینه ماهیانه 512 من میگیرن
![]()
درود
من وقتی تیم حریف ضد حمله میزنه هافبک هام خیلی آرام برمیگردن یا وقتی که دارم دفاع میکنم هافبک ها توی کارهای دفاعی شرکت نمیکنن و به اون صورت برنمیگردن!
کسی میدونه مشکل چیه و باید چکار کرد ؟!
از وقتی سر الکس فرگوسن اعلام بازنستگی کرد حتی دست و دلم نمیره فوتبال بازی کنم چه برسه ببینم! فوتبال یکی از بزرگترین هاشو از دست داد!![]()
اووووووو حالا انگار کیی بوده. بهتر ، فیفا 14 می.....نن توو منچستر. اخه من نمیدونم وقتی چلسی با اون همه عظمت هست اونجا , منچستر چی میگه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)