آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا
بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
صدایه سرد و واقعا شفاف
سانداستیج بزرگ
هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟

جواب بصورت نقل قول

خب من قبل از اون با هدفون ها آشنایی زیادی نداشتم و خیلی با روابط امپدانس >< توان در مورد هدفون ها آشنا نبودم. البته یه چیزهایی میدونستم ولی نه خیلی دقیق. بعد جستجو کردم چندتا مطلب خوندم و متوجه شدم که این هدفون ها به امپلیفایر نیاز دارند. یه 3-4 ماهی سرگردان بودم چون هیچ امپلیفایر هدفونی هم در ایران نبود (نیست!
) و مردد و مشکوک بودم به ساخت امپ هدفون. نهایتا از 2-3 تا لامپ صدا گرفتم تا اینکه صدای VT-25 همون چیزی بود که میخواستم. وقتی امپلیفایر مناسب براش ساختم تازه فهمیدم که این هدفون چه پتانسیل بالایی داره. به نظر من اگر کسی نمیتونه تقویت کننده مناسب برای هدفونی که بهش نیاز داره، تامین کنه، بهتره که یه هدفون ارزونتر بخره که با تجهیزاتش همخوانی داره و درایو میشه. دقیقا مثل این میمونه که یه نفر 200 میلیون هزینه کنه Wilson Audio Alexandria بخره ولی نتونه یه امپلیفایر مناسب 30-40 هزار دلاری براش تهیه کنه، در این حالت پتانسل واقعی این اسپیکر مشخص نخواهد شد. الان نظرم در مورد HD800 کاملا متفاوته، به نظر من سورس مناسب + یه آمپ لامپی زیر 1000 دلار + HD800 = صدایی که اگر بخواید از یه سیستم استریوی محیطی بگیرید حداقل 100-120 میلیون باید بابت اسپیکر و سورس و آمپلیفایر و پاورکاندیشنر و اکوستیک و کابل و اینترکانکت و ... هزینه کنید.

.gif)