تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 602 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا

بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
    فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
    صدایه سرد و واقعا شفاف
    سانداستیج بزرگ
    هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
    فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
    دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟

2. این کاربر از Hamid-_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز تصمیم گرفتم یه هدفون دورو بره 300 ت بگیرم فعلا تا دستم بعدا باز تر شه از طرفی به نظرم از 50 تا 100 دلار زیاد فرقی نداره از نظر کیفی نسبت به 200 تا 600 دلاریا ولی خب کاچی به از هیچ لطفا در مورد مدلهای زیر نظراتونو در میون بذارین :
    ATH-AD700(audiopile
    HD 439 AKG K142 HD
    K242 HD
    DTX 910
    اینا تقریبا مدلهای open و semi open هستن ولی از close هم تو این رنج قیمت اگه پیشنهاد دادین... دادین دستون درد نکنه

در رده ی بعدی از close ها بین رقابت بین این مدلها ؟
    m50
    AD700x
    SRH550dj
    SRH440

قبلا از توجهتون مرسی
    Last edited by peaceful1; 26-08-2013 at 08:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من یک هدفون خیلی با کیفیت و شفاف میخوام که بتونم مدت زیادی برگوش باشه و به گوشی هم وصل بشه البته بیشتر واسه لپ تاپ میخوام
    بوجم هم تا 400 ت
    خواهشا جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا

بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
    فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
    صدایه سرد و واقعا شفاف
    سانداستیج بزرگ
    هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
    فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
    دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟
    من کلا زیاد هدفون باز نیستم و فقط مدلهای خیلی بالا مثل سنهایزر از 650 به بالا یا بیرداینامیک و یه سری استودیویی های مثل Ravox و اشتودر رو گوش کردم. اینو از روی تجربه شخصی میگم، هدفون های امپدانس بالا و هدفون های precise و اون دسته که جزو متوسط به بالا به حساب میاد، اگه امپلیفایر مناسب براش نداشته باشید و نتونید خوب درایوش کنید، فرقی با هدفون های ارزون ندارن. یادمه خرداد 90 که HD800 خریدم، آوردم منزل وصل کردم به خروجی هدفونی که روی دستگاه Shanling DAC-50 هست (یه پورت اضافه بر سازمان که کارخونه همینجوری گذاشته و اصلا برای هدفون های امپدانس بالا مناسب نیست)، خود این دستگاه یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ بسیار عالیه و جزو رده های اند طبقه بندی شده (یعنی سورس خوب بود) ولی اون روز اونقدر صدا مزخرف و خراب و bloat و boooomy و muddy و خارج از فاز بود که فقط به خودم فحش میدادم که 1320 پول همچین هدفونی دادم خب من قبل از اون با هدفون ها آشنایی زیادی نداشتم و خیلی با روابط امپدانس >< توان در مورد هدفون ها آشنا نبودم. البته یه چیزهایی میدونستم ولی نه خیلی دقیق. بعد جستجو کردم چندتا مطلب خوندم و متوجه شدم که این هدفون ها به امپلیفایر نیاز دارند. یه 3-4 ماهی سرگردان بودم چون هیچ امپلیفایر هدفونی هم در ایران نبود (نیست!) و مردد و مشکوک بودم به ساخت امپ هدفون. نهایتا از 2-3 تا لامپ صدا گرفتم تا اینکه صدای VT-25 همون چیزی بود که میخواستم. وقتی امپلیفایر مناسب براش ساختم تازه فهمیدم که این هدفون چه پتانسیل بالایی داره. به نظر من اگر کسی نمیتونه تقویت کننده مناسب برای هدفونی که بهش نیاز داره، تامین کنه، بهتره که یه هدفون ارزونتر بخره که با تجهیزاتش همخوانی داره و درایو میشه. دقیقا مثل این میمونه که یه نفر 200 میلیون هزینه کنه Wilson Audio Alexandria بخره ولی نتونه یه امپلیفایر مناسب 30-40 هزار دلاری براش تهیه کنه، در این حالت پتانسل واقعی این اسپیکر مشخص نخواهد شد. الان نظرم در مورد HD800 کاملا متفاوته، به نظر من سورس مناسب + یه آمپ لامپی زیر 1000 دلار + HD800 = صدایی که اگر بخواید از یه سیستم استریوی محیطی بگیرید حداقل 100-120 میلیون باید بابت اسپیکر و سورس و آمپلیفایر و پاورکاندیشنر و اکوستیک و کابل و اینترکانکت و ... هزینه کنید.
    Last edited by flipp; 26-08-2013 at 14:22.

6. 4 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

سلام. من یه هدست میخواستم برای موزیک با باس و کیفیت مناسب،برای لپ تاپ و مویابل خوب جواب بده بهترین انتخاب حدود 100تا 130 تومن چی هست؟ کاملا هم گوش رو بپوشونه
    پایونیر Pioneer HDJ-1000 چطوره؟ مارکشو قیافشو دوست دارم که گفتم فنی نمیدونم
    Last edited by cesc.cesar; 26-08-2013 at 16:42.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من اصفهان رو کلی گشتم.
    EP-630
    اصلا پیدا نشد.
    یه مدل دیگه هست که در حد این یا بهتر باشه و راحت پیدا بشه؟
    اینجا همه بیتس فیک و های کپی و فیلیپس رو دارن. هیچ جا نبود برم و این دو تا رو نداشته باشه.
    راستی همینEP-630 ارزشش رو داره دنبالش تو اینترنت بگردم؟ سایتی رو سراغ دارین که بفروشه و جنسش هم درست و حسابی باشه و اصل باشه؟
    کسی نیست بتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

اوووووف.دم وی جایز گرم.باورتون نمیشه ولی هیچوقت مث الان با موسیقی حال نکرده بود ترکیبش با ایفون فایو محشره
    ایشالا فردا میرم واسه خرید شافل
    دوستان پلیر دیگه ای توصیه نمیکنید .سبک باشه و کیفیت و بلندیش مث ایفون باشه.بدون اسکرین تاچ باشه
    ضمنا یکی از دوستان تو یکی از ترد ها در مورد کیفیت گالکسی اس ۴ نوشته بود.در جوایش باید بگم من الان هم زمان هر دوش رو دارم و اس ۴ اصلا کیفیت و بلندی ایفون رو نداره!به هیچ وجه!خاستید هردوشو میارم تا خودتون تجریه کنید
    دوست عزیز من که مقایسه نکردمش با آیفون .گفتم دلیل خریدم تعریف بقیه از صداش بوده اگه صدای
    بلند میخوای نوکیا ان 91 و یا در آینده نزدیک lg g2 که سخت منتظرش هستم من.در ضمن خیلی پایینتر نیست از آیفون چرا چون من ازش صدای بلندتری
    میگیرم نسبت به cowon j3 البته با برنامه viper که تو xda اتفاقی دیدمش شمام توصیه میکنم حتما تستش کنین با امکانات زیاد.
    Last edited by 88masuod; 26-08-2013 at 19:28.

10. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

سلام. من یه هدست میخواستم برای موزیک با باس و کیفیت مناسب،برای لپ تاپ و مویابل خوب جواب بده بهترین انتخاب حدود 100تا 130 تومن چی هست؟ کاملا هم گوش رو بپوشونه
    پایونیر Pioneer HDJ-1000 چطوره؟ مارکشو قیافشو دوست دارم که گفتم فنی نمیدونم
    دوستان کسی نیست کمک کنه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمک کنه؟
    این مدل تست نشده ولی مدل hdj-2000 که بیس قوی و تفکیک و صدای خوبی داره ولی مدل 1000 هم فکر نکنم به هیچ عنوان قیمتش حدود 130 باشه.تو این رنج قیمت فکر نکنم از مدلهای creative هدفون بهتری بشه پیدا کرد.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

الان پایتخت بودم XBA-1 تموم شده دیگه نیست

ورودی ساختموون یه فروشگاه چند هدفون خوب یکی aiaiai DJ برای تست گذاشته بودند.

15. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •