خودم که پسرم، میخوام به یه مرد دیگه (مهندس ناظر محل کارمون) یه کیس مناسب رو پیشنهاد بدم .
اره یه جورایی میترسه ادم. سخته.
دوست قبلیمون توضییحاتیی دادن.
مثل اینکه شما هم تجربه داری ، شما هم یه توضیح بده .
Sent from my C5303 using Tapatalk
خودم که پسرم، میخوام به یه مرد دیگه (مهندس ناظر محل کارمون) یه کیس مناسب رو پیشنهاد بدم .
اره یه جورایی میترسه ادم. سخته.
دوست قبلیمون توضییحاتیی دادن.
مثل اینکه شما هم تجربه داری ، شما هم یه توضیح بده .
یک سوال : چی گیر شما میاد ؟
داداش بیست سوالیه؟؟؟؟
چیکار به این کارا داری؟؟
جواب بلدی بده. بلد نیستی نده.
اول اینکه دو مرد هیچوقت به اون درجه از صمیمیت نخواهند رسید که از خواسته های قلبی همدیگه مطمعا باشند. ثانیا اگه شما خودتون مجرد هستید این قضیه رو بدتر میکنه. ثالثا جلوه خوبی نداره شما یه خانم از آشناهاتون رو معرفی کنید طرف پیش خودش فکر دیگه ای میکنه. رابعا شما که نظر اون خانم و خانواده اش رو نمیدونید شاید از این کار شما اصلا خوششون نیاد و بهشون بربخوره. خامسا کوچکترین مساله ای فردا پیش بیاد دو خانواده همه چیو از چشم شما میبینند. سادسا ایجاب از مرد و قبول از زنه تو مورد شما زیاد جایگاه ها واضح نیست.
علی کل حال هر چند سفارش بسیار شده که دو نفر رو از حلال به هم برسانید ولی بد دوره و زمانه ای شده، آدم سرش تو لاک خودش باشه عاقلانه ترنی کار ممکنه.
Last edited by Captain_America; 19-10-2015 at 22:24.
متاسفم ، اولا" بخاطر خاله زنک بازیتان در محیط کار که درخور رفتار یک مرد نیست و دوما بخاطر لحن و بیان و حرف زدن در محیطی عمومی چون فروم ...
عاغا من واسه امتحانات دو تا از امتحانا رو مشکل پیش اومد ( یعنی تاریخشو نفهمیده بودم) نشد برم
بعد واسه دو تا استاد ایمیل دادم و حقیقتو گفتم
یکیشون امتحان نرفته رو 11 اون یکی 14 رد کرده بود
همینجوری گفتم حال کنین![]()
مگه برای شما امتحان غایب رو میشه این کار کرد ؟ دانشگاه ما که نمیشه ... باید وضعیت حضور مشخص باشه ...
چرا من شانس ندارم توی این موارد ؟ من ترم پیش یکی از امتحانا یک ماجرای کاملا واقعی رو نوشتم اعتراض زدم گفتم شاید بشه اما فایده ای نداشت ...![]()
بگو چی گفتی درس زندگی بشه برامون![]()
توی دانشگاه چنین چیزی امکان نداره چون حضور غیاب توسط اموزش انجام میشه و به استاد ربطی نداره.
اها یعنی میخاید بگید من دروغ گفتم ولی متاسفانا عین حقیقتهتوی دانشگاه چنین چیزی امکان نداره چون حضور غیاب توسط اموزش انجام میشه و به استاد ربطی نداره.
دیگه شد دیگهمگه برای شما امتحان غایب رو میشه این کار کرد ؟ دانشگاه ما که نمیشه ... باید وضعیت حضور مشخص باشه ...![]()
چی بگی مهم نیس باید مخ استادا رو بزنی باهاشون رفیق باشی فقطبگو چی گفتی درس زندگی بشه برامون![]()
![]()
===> قابل توجه دخترا که واسه نیم نمره خونه استاد هم میرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)