تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 351 از 598 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران:

لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به منظور آشنايي داوطلبان کنکور؛
    سمينار آشنايي با رشته‌هاي مهندسي و دانشكده فني دانشگاه تهران برگزار مي‌شود
    فردا چهارشنبه 19 مرداد از ساعت 9 الي 13 در پرديس مرکزي دانشکده‌هاي فني دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.حائزين رتبه‌هاي 1 تا 1000 منطقه يک و 1 تا 500 منطقه 2 در رشته رياضي مي‌توانند با در دست داشتن اصل کارنامه اعلام نتايج آزمون در اين سمينار شرکت كنند.

کسی از بچه ها به این سمینار رفته؟
    چه چیزایی گفتند؟
    خواهشا هرکسی رفته برای استفاده بچه های انجمن اینجا مطرح کنه.

اینو من نمیدونم اما اوایل خرداد از طرف کانون مارو بردن به یه مراسمی برای معرفی رشته ها شبیه همین که تو دانشکده متالوژی دانشگاه تهران بود(پردیس)و اولش که یه آزمون دادیم بعد رفتیم تو یه سالن که اعضای هیئت علمی دانشگاه اومدن برای هررشته مفصل توضیح دادن و کیک و ساندیس و بعدشم رفتیم سالن غذاخوری یه چیز عجیب غریب(چندتیکه گوشت و بادمجون و هندونه)خوردیم و بعد بچه ها رو قرارشد ببرن آزمایشگاههای رشته های مختلفو نشون بدن که البته سر ظهر بود من کار داشتم خیلی هم گرم بود من رفتم خونه!
    احتمالا" اینم همینجوریه(غیر از آزمونش)
    2 روز پیش هم یه sms اومد برام که رتبه های 1 تا 3000 میتونن ثبت نام کنن واسه مراسم معرفی رشته ها در دانشگاه شریف که البته من حوصلشو ندارم!

4. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران:

لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال از دوستان
    مثلا دانشگاه شیراز رشته مهندسی شهرسازی
    زده که کلا 21 پسر می گیره و 9 تا دختر
    خوابگاه هم به 11 تا مرد میده
    یعنی امکان داره گیرمون نیاد؟
    منظورم اینه که نسبت بیش از 10 به 11 (بومی به مهاجر) برقرار میشه؟
    ++++++++++++++++++++++
    مثلا قبولی های سال 88 تو 18 نفری که از کانون بودن فقط 10 نفرشون شیرازی بودن. حالا امکان داره که مهاجر ها بیشتر شن؟

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم مثل شما امسال کنکور رشته انسانی دادم (اولینبار)میخاستم از تجربیات شما از دانشگاه پیام نور بپرسم
    من امسال که کنکور دادم بنابر شانس بدم رتبم 50000 شد که با این حساب غیرانتفاعی پیام نور مجاز شدم حالا میخاستم بدونم که این دانشگاه پیام نور درسارو با جزوه میخونن یا همش کتابه بعدش اینکه این 5 ساعت کلاسایی که میزارن بدرد بخور هست یعنی میشه چیزی فهمید من خودم انتخابای اول رشتمو غیرانتفاعی زدم چون زیاد از پیام نور آگاهی ندارم ولی فکر میکنم که ادم تو دانشگاه پیام نور چیزی حالیش نمیشه (به خاطر 5 ساعت کلاس) اونم فکر کنم همش بخان دانشجوها سوال بپرسن حالا چه برسه به یاد دادن
    در کل من با اینکه آگاهی از پیام نور ندارم فکر میکنم دانشگاه آزاد از پیام نور بهتر باشه اخه بدون کلاس که آدم حس دانشجو بودن نداره همش باید خونه باشه نظر شما چیه؟
    سلام بر شما

همان گونه که پیش از این گفتم گفته های منو شما به عنوان دیدگاه های یک دوست با آگاهی کم بذارید و تنها به همین گفته ها اعتماد نکنید به جاش پژوهشتون رو بیشتر کنید ... ( گفتگو با شما رو به شیوه داستانی ادامه میدم تا هم شما لذت بیشتری ببرید و خسته نشید و هم تاثیرش بیشتر بشه ) بگذریم بریم سر اصل داستان :

یک نکته مشترک بین من و شما هست می دونید چیه !!؟ نقطه مشترک ما رتبه سال نسخت ماست ... منم اون سال 50000 هزار شدم راستش در گذشته اصلا اهل درس نبودم ( میگم اصلا شما بخونید اصلا ) در واقع با عوض شدن مدرسه معدل درسی منم سال به سال کم شد حال اینکه قبل از دبیرستان درسخون بودم ... خلاصه بعد اون سال تصمیم گرفتم تا بیشتر به درس اهمیت بدم تنها 3 ماه از سال رو پیوسته و جدی خوندم ( 6 ماه نخست رو پرت و پلا و نامنظم خونده بودم ) سال دوم رتبه ام در زیر گروه اقتصاد شد 5900 ...
    همونطور که خوندید بنا به دلایلی انصراف دادم ... قرار شد برم سربازی که خدای بزرگ کمکم کرد و همون هفته اول آموزش مرخصی گرفتم و معاف شدم ... پس تصمیم گرفتم اینبار جدی تر بخونم 9 ماه خوندم 6 ماه پیوسته ولی سبک و 3 ماه سنگین از خدا خواستم خودش راهی رو که می خواد جلو پام بذاره پیوسته ذکری که به لبم بود این بود ( و ما توفیقی الا بالله علیه توكلت و الیه انیب ) در پایان خدا کمکم کرد و با اینکه معدلم 10 بود و کمی مریض احوال بودم رتبه ام شد 1000 ... ( در ضمن هیچ گونه کلاس آموزشی هم تا به حال برای آموزش کنکور نرفتم فقط کتاب های درسی و کتاب تست )

به گفته حافظ شیرین سخن :

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی

می دونید هدف من از گفتن این داستان چیه !!؟ هدفم اینه که هرگز دست از تلاش بر ندارید شما هنوز سال اولید و راه زیادی رو پیش رو دارید چرا 1 سال دیگه رو به خوندن اختصاص نمی دید !!؟ به دیدگاه من شما اگر یک سال درست زمان بگذارید و بخونید و واقعا به خدا توکل کنید و از معنویات کمک بگیرین هم آرامشتون بیشتر میشه و هم 100% موفق خواهید شد ...

و اما پاسخ پرسش هاتون 1. سه سال پیش تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه همش با کتاب بود یعنی شما کتاب رو می خوندی و بعد می رفتی امتحان می دادی ... دروس تستی تشریحی رو هم که خب استاد در نمره دهی دخالت داشت به شما برخی از استاد ها پژوهش می دادند که این خودش به افزایش نمره میان ترمت کمک میکرد و برخی ها هم نه ( همون میان ترم بود و امتحان نهایی ) 2. درباره کافی بودن زمان کلاساش هم می تونم بگم آره هم نه ... یعنی کمک کننده هست اما کافی نیست برای برخی دروس ... البته اونجوری هم نیست که همش دانشجو ها پرسش کنند و درس داده نشه ... به دیدگاه من که چند ترم بیشتر پیام نور نخوندم بیشتر دروس زمان تدریسش اگر خوب نباشه نمیشه گفت کمه ( جدا از برخی دروس ) 3. با دیدگاه پایانیت درباره اینکه آزاد بهتر از پیام نوره موافقم ... هم کلاسش بهتره و هم تعداد شرکت کننده ها در کلاس و هم دید مردم و هم ... هر چند به نظر من بخون تنها و تنها برای دولتی ... ازاد هم مشکل های خاص خودش رو داره هر چند به نظر من بازم از پیام نور خیلی بهتره 4. درباره غیر انتفاعی هم اطلاعاتی ندارم ( اما الان دوستم پای تلفن میگه : به شما بگم خیلی غیر انتفاعی از پیام نور بهتره ولی بیشتر غیر انتفاعی ها یک مقداری کوچک اند و خیلی هاشون جو دانشگاه رو ندارند )

الان یک چیزی خیلی مهمی از پیام نور یادم اومد که واقعا نمیدونم باید چی بگم ... یادمه تعداد دانشجویان از ظرفیت کلاس ها بیشتر بود یعنی اگر دیر می اومدی اصلا بهتر بود نمی اومدی چرا ؟ چون بیشتر از ظرفیت کلاس ها دانشجو پذیرفته بودند گاهی باید کلاس رو از پشت شیشه دنبال می کردی ... وحشتناکه نه !!! گاهی هم که شانس باهت یار بود صندلی رو از کلاس دیگه ای بر می داشتی و می گرفتی بالای سرت و از بین خیل عظیم دانشجو عبور می کردی و یک جای خالی گیر می آوردی و می نشستی ( اگر بخت باهت یار بود ) ... سلفش رو که دیگه نگو غذاش افتضاح بود ...

اگر قرار باشه در دو واژه همه گفته هام رو خلاصه کنم همینه که دوست گلم : دوباره بخون

پیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــروز و سرفراز باشی

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آقا این انتخاب رشته گزینه 2 که هنر نداره
    الان نرمافزار انتخاب رشته سنجش رو چجوری می تونم استفاده کنم(هیچ جا نیبود)؟ اون هنر داره؟

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...

رتبه سهمیه من 1100 علوم انسانی و 3600 کشوری
    شهر : مشهد مقدس

علوم اجتماعی
    علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
    باستان شناسی
    مشاوره و راهنمایی
    علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
    جغرافیا و برنامه ریزی شهری
    ژئومورفولوژی
    آب و هوا شناسی
    تاریخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

آقا این انتخاب رشته گزینه 2 که هنر نداره
    الان نرمافزار انتخاب رشته سنجش رو چجوری می تونم استفاده کنم(هیچ جا نیبود)؟ اون هنر داره؟
    سنجش امسال نرم افزار انتخاب رشته نداره.

10. این کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بخشکی شانس!
    ینی مجبورم خودم انتخاب کنم؟

یه سوال: از کجا بدونیم سهمیه منطقه 1 ایم یا 2 یا 3؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام
    برای گزینش شرایط خاص دانشگاه سوره زده برای خواهران23 مرداد... آخه اینم وقته گذاشتن من نمیتونم برم که هم ماه رمضونه هم شهرستانیم راهم دوره... سیستم پاسخگویی سنجشم که اصلن نمیشه چیزی نوشت میگه از کاراکتر های غیر مجاز استفاده شده و ثبت نمیشه یعنی سیستمش کلن مثه خودشون مشکل داره.... خود سوره هم که جواب نمیده ... حالا من چیکار کنم؟
    اگه فردا زنگ بزنم بنظرتون هستند؟ اخه میگن5 شنبه ها تعطیلن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

بخشکی شانس!
    ینی مجبورم خودم انتخاب کنم؟

یه سوال: از کجا بدونیم سهمیه منطقه 1 ایم یا 2 یا 3؟
    تو کارنامت نوشته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •