درود
دوست عزیز شما لیسانس هستی یا نه چون من فوق دیپلم هستم و نامه بردم گفتن باید لیسانس باشی و برای فوق بخونی بهت بدیم
درود
دوست عزیز شما لیسانس هستی یا نه چون من فوق دیپلم هستم و نامه بردم گفتن باید لیسانس باشی و برای فوق بخونی بهت بدیم
من دانشجوی کارشناسی هستم
خب الان یکی از بچه لیسانس هستش داره برای فوق میخونه بره بهش میدن مدارک چی میخواد؟
نامه از دانشگاه که شما به این سرعت نیاز دارید
سلام
امروز از طریق 2828 درخواست اینترنت کردم و بعد از ظهر زنگ زد و قرار شد یکشنبه برای تحویل یوزر و پسورد بیاین.
از اپراتور پرسیدم چه سرعتی قراره بدن گفت 128 بهش گفتم خواهرم فوق لیسانس میخونه و گواهی اشتغال به تحصیلشم
گرفتم 512 میخوام گفت باید با رئیس مخابرات منطقه حرف بزنی.
از هفته دیگه هم بابام میره یه ماه ماموریت تلفن هم به اسم اونه.
حالا اگر خودم برم و گواهی خواهرمو ببرم به نظرتون کارم رو راه میندازن؟
مرکز مخابرات فرد اسدی کسی آشنا داره؟
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.روی PPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
ADSL من ، 1-2 هفته ای هست که دائم به اینترنت وصل هست ؛ ولی سایتها رو بالا نمیاره (ارور پیدا نکردن سرور سایت رو میده) و بعد از چند بار رفرش ، بالا میاره.
شما هم همچین مشکلی دارید ؟
دقیقا برای من هم همین مشکل پیش اومده ، کلی مرورگر عوض کردم گفتم شاید مشکل نرم افزاریه اما درست نشد که نشد کسی میتونه به ما کمک کنه؟
دوستان برای تخلیه رانژه راهی غیر از مراجعه حضوری صاحب خط هست؟
برای یکی از دوستانم می خوام بدونم
درود
دوست عزیز این بنده خدا لیسانس داره / داره برای فوق لیسانس میخونه بعد ریس منطقه نگه که باید فوق لیسانس باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)