تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 456 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بازی رو بردیم و نیمه دوم خیلی قشنگ تر شده بود بازی فکر میکنم با این نتیجه صعود میکنیم.
    به همه تبریک میگم
    باز هم داور اشتباه کرد و به ضرر بارسا افساید گرفت اون صحنه اواخر بازی که مسی در افساید نبود.
    گل سوم بارسا هم مشکوک بود موقعیتی که آلوز توپ رو گرفت ولی چون یه بار بیشتر از یه زاویه نامناسب نشون نداد نمیشه قطعی گفت
    بعدشم داور کلا رو اعصاب بودش،بوسکتس تنه میزد و خودش میفتاد و اونوقت داور به بازیکن لور کارت نشون میداد

ولی در کل بازی لورکوزن قابل تحسین بود مخصوصا باز بازی کردنشون تو نیمه دوم،اگه شانس باهاشون یار بود میتونستن گل دوم رو هم بزنن ولی تضمینی برای تساویشون نبود

2. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

Alexis هوش مسی و تکنیکِ ویا رو داره.
    دیشب فوق العاده بود.
    گل دومش من رو یادِ گل های مسی انداخت.

4. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

چابی و پیکه درسکوی تماشاگران بی آرنا
    سه شنبه شب ورزشگاه بی ارنا میزبان پپ گواردیولا و شاگردانش بود

سایت گل- سه شنبه شب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دو تیم بارسلونا و بایرلورکوزن در بی آرنا مقابل هم قرار گرفتند که دراین بازی بارسا توانست تا با نتیجه 1-3 به پیروزی برسد. در اینجا می توانید تصاویر منتخب این بازی را تماشا کنید:

گواردیولا با قرارندادن این دو ستاره در لیست بازیکنان فراخوانده برای این بازی همه را متعجب کرد.البته چابی مصدوم بود ولی پیکه به دلیل تصمیم تکنیکی در ترکیب بارسا قرار نگرفت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم المانی تا نیمه دوم شجاعت زیادی برای بازی نداشت. آنها فکر می کردند که بازی 0-0 تمام خواهد شد.

ولی گل اول بازی در دقیقه 41 از راه رسید. با پرواز الکسیس در ضد حمله، او توانست گلی تماشایی را از روی پاس لیونل مسی به ثمر برساند

ستاره سابق اودینزه دو گل اولش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رساند تا توانایی های واقعی اش را به اثبات بگذارد

و لورکوزن بدین ترتیب از خواب بیدار شد. کادلچ باضربه سر یکی از گلهای خورده را جبران کرد. آبیدال به خوبی فضارا نبسته بود و ستاره اهل جمهوری چک توانست با غلبه بر الکسیس توپ را روانه دروازه بارسا کند.

زمانی که اوضاع برای بارسا چندان خوب نبود، الکسیس بازی را 2-1 کرد. او توپ خوبی را از سسک فابرگاس دریافت کرد وبعد از خروج دروازه بان لورکوزن، توانست دروازه خالی تیم میزبان را باز کند.

این بهترین بازی لیونل مسی نبود ولی او توانست با به ثمر رساندن سومین گل بارسا نقش موثری در این برد داشته باشد

ویکتور والدس هم بار دیگر با درخششش توانست در برد ارزشمند بارسا تاثیرگذار باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا با برد 1-3 نیمی از راهش برای رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راهموار کرد. شاگردان گواردیولا اکنون می توانند یک بار دیگر و در دیدار فینال مونیخ هم خاک آلمان را به لرزه در بیاورند

6. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گل سوم بارسا هم مشکوک بود موقعیتی که آلوز توپ رو گرفت ولی چون یه بار بیشتر از یه زاویه نامناسب نشون نداد نمیشه قطعی گفت
    بعدشم داور کلا رو اعصاب بودش،بوسکتس تنه میزد و خودش میفتاد و اونوقت داور به بازیکن لور کارت نشون میداد

ولی در کل بازی لورکوزن قابل تحسین بود مخصوصا باز بازی کردنشون تو نیمه دوم،اگه شانس باهاشون یار بود میتونستن گل دوم رو هم بزنن ولی تضمینی برای تساویشون نبود
    اگه منظورتون ضربه ای بود که دیرک خورد خوب مسی هم یک ضربه به دیرک زد و اگه شانس باهاش یار بود الان 4 تا گل شده بود در مورد صحنه الوز من فکر نمیکنم افساید بود با بازیکن لورکزن تو یک خط بود

8. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گزارش روز: مسی، پی چی چی کنونی چمپیونزلیگ با 7 گل خارج از خانه

ستاره آرژآنتینی هر7 گلش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را در خارج از خانه به ثمر رسانده است

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا در دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل بایرلورکوزن زحمت زیادی کشید و در نهایت مزد تلاشهایش را گرفت.
    در دقیقه 88 بود که ستاره آرژانتینی توانست برای بارسا گلزنی کرده و نتیجه بازی را 3-1 کند تا هفتمین گلش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رسانده باشد.
    او در مینسک دوبار دروازه باته بوریسوف را باز کرده بود و در مصاف با ویکتوریا پلژن به سه گل رسیده بود و یک بار هم دروازه
    میلان را باز کرده بود.
    عملکرد قابل قبول آبی اناریها دردیدارهای خارج از خانه شان در اروپا، دقیقا برعکس عملکرد خارج از خانه نه چندان مطلوب آنها در لالیگاست.
    مسی اکنون با رکورد گلهای خارج از خانه بازیکنان در لیگ قهرمانان اروپا ی لیت من (6-1995)، آنری (3-2002) و کرسپو (3-2002) برابری کرده است
    بارسا در هر 4 دیداری که در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا در خارج از خانه برگزار کرده به پیروزی رسیده است.

گواردیولا: پیکه به خاطر تصمیم تکنیکی درتیم نبود

مربی آبی ها در صحبتهایی اعلام کرد که به ثمر رساندن سه گل در آلمان کار سختی است

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا سه شنبه شب شاهبد برد 1-3 تیمش مقابل بایرلورکوزن در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود.
    پپ درپایان این مسابقه در مورد عملکرد شاگردانش گفت:« در نیمه اول بازی به گل نرسیدیم ولی در نهایت ودرپایان بازی از نتیجه راضی هستیم چون به ثمر رساندن سه گل در آلمان همیشه سخت است. بازیکنان ما می دانند که در نیمه دوم بازی خوبی را ارائه دادند. ما خیلی خوب رقابت کردیم، مثل تمام بازیها و مثل بازی مقابل والنسیا.»
    غایبان بارسا مقابل حریف باعث تعجب همگان شده بود و پپ دراین باره گفت:« چابی چند روزی است که حالش خوب نیست و آماده نیست. جرارد حالش خوب است ولی به دلیل تصمیم تکنیکی در ترکیب تیم قرار نگرفت.»
    مربی جوان بارسا می داند که بازی کردن در آلمان همیشه سخت و دشوار است:« از عملکرد تیم در نیمه دوم واقعا راضی بودم. هرچند که در نیمه اول بهتر بودیم چون سریعتر می دویدیم و بهتر بازی می کردیم. البته آلمانی ها هم به اندکی زمان نیاز داشتند تا مشکلاتی را خلق کنند. در نیمه دوم بازی به حالت رفت و برگشت درآمده بود ولی این طبیعی است. ما در رقابتهای اروپایی هستیم. به زمین تو می آیند و موقعیتهایی را خلق می کنند ولی ما هم موقعیت های خودمان را داشتیم. در نیمه دوم برای بازی برگشت درس بزرگی آموختیم.»
    گواردیولا درادامه درمورد عملکرد الکسیس گفت:« تصور می کنم که تمام گلزنان به گل نیاز دارند. الکسی گلهای زیادی زده و کاش می شد که برای مدتی به آن طولانی ای مصدوم نباشد. برایش خوشحالم.شما از نظر من در مورد او مطلعید.»
    لورکوزن هم فرصتهایی را برای گلزنی خلق کرد:« نمی توانم تصور کنم که ما به اینجا بیائیم و تیم میزبان فرصتی روی دروازه ما خلق نکند. لورکوزن تیم بسیار قدرتمندی است ولی ما هم موقعیتهای متعدد گلزنی خلق کردیم. فراموش نکنید که لورکوزن تیمی آلمانی است و هر زمانی که من به عنوان بازیکن مقابل تیمی المانی قرار گرفته بودم، آنها با قدرتی بالا به میدان می آمدند و چه خوب بازی کنند و چه بد، همیشه حرفهای زیادی برای گفتن دارند. »
    گواردیولا درادامه درمورد شاگردانش گفت:« جرارد برای ما بازیکن بی عیب و نقصی است و خیلی مهم است ولی من می بایست انتخاب می کردم و از همین رو می خواستم که مارک در ترکیب قرار بگیرد .همین ..آدریانو از ناحیه عضله دوقلوی پایش احساس ناراحتی می کند و چابی چند روزی است که حالش خوب نیست. خیلی دوست داشتم تا او را بازی بدهم ولی حالش خوب نبود و نتوانست.»

دات: بیش از حد به بارسلونا احترام گذاشتیم

گل اول بارسا از روی اشتباه ما به ثمر رسید

سایت گل – روبین دات سرمربی باتجربه باشگاه بایرلورکوزن سه شنبه شب شاهد شکست 1-3 تیمش مقابل قهرمان فصل گذشته اروپا بود
    سه شنبه شب بارسلونا توانست تا در بی ارنا با نتیجه 1-3 از سد بایرلورکوزن عبور کند. این دیدار از سری دیدارهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد.
    درپایان این مسابقه دات به تمجید از عملکرد دفاعی تیمش در 45 دقیقه ابتدایی بازی پرداخت و گفت:« انسجام تدافعی تیم ما در 45 دقیقه اول بازی خیلی خوب بود. ما با انسجام و نظم خوبی بازی کردیم ولی بیش از حد برای حریف احترام قائل بودیم. فکر می کنم که ما اجازه خلق موقعیت چندانی را به حریف ندادیم ولی در نهایت یک اشتباه باعث شد تا اولین گل را دریافت کنیم.»
    طبق صحبتهای دات، لورکوزن در نیمه دوم با شجاعت بیشتری بازی کرد و مربی تیم آلمانی از این بابت راضی بود:« کاملا مشخص است که وقتی چنین بازی ای را مقابل تیمی مثل بارسلونا انجام می دهی، ممکن است با مشکلاتی مواجه شوی.»

الکسیس سانچس: به هر قیمتی که شده، تا فینال خواهیم رفت

ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا امیدهای فراوانی به حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا دارد

سایت گل- الکسیس سانچس وسرخیو بوسکتس دو بازیکنی بودند که در پایان دیدار بارسا مقابل لورکوزن که با برد 1-3 آبی اناری ها به اتمام رسید، بیش از سایرین به شادی پرداختند ولی هیچ یک از این دو بازیکن، این نتیجه را ، به معنای اتمام کار بارسا دراین مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نمی دانند
    الکسیس زننده دو گل از سه گل بارسلونا در صحبتهایی درمورد گل دومش گفت:« گل دوم من برای آرامش تیمم خیلی سرنوشت ساز بود؛ آن هم بعد از آنکه لورکوزن بازی را به تساوی کشیده بود. ما نیمی از راه را برای رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی طی کرده ایم و به هر قیمتی که شده تا فینال این رقابتها خواهیم رفت.»
    از سوی دیگر سرخیو بوسکتس، ستاره اسپانیایی بارسا هم که بعد از پشت سرگذاشتن روزهای مصدومیت به ترکیب اصلی تیم کاتالان بازگشته بود در صحبتهایی گفت:« در بازی واقعا خسته شدم و در برخی لحظات درد داشتم. این برد نتیجه خوبی بود و برای بازی برگشت مقابل لورکوزن و همچنین بازیهای بعدی مان در لالیگا به ما آرامش داد. البته تکلیف ما در یک هشتم نهایی هنوز مشخص نشده . هرچند که نتیجه بازی سه شنبه شب نتیجه خوبی بود و ما می دانیم که آلمانی ها چطور هستند.نتیجه 1-3 آرامش بخش است.»
    بوسکتس امید دارد که این نتیجه در لیگ قهرمانان :« به درد بازگشت خوب ما به رقابتهای لالیگا بخورد.»

Last edited by boy iran; 15-02-2012 at 13:45.

10. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم به همه تبریک میگم تقریبا میشه گفت صعود کردیم
    اگه بارسا مقابل تیم های لالیگا هم اینجوری با حوصله بازی میکرد الان اختلاف 10 امتیاز نبود
    ولی خوب شد بردیم باعث شد باخت به اوساسونا کمی فراموش بشه
    مرسی

12. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

عدد روز :3241

ليونل مسي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر از هر بازيكن ديگه اي در لاليگا بازي كرده. اين آرژانتيني 3241 دقيقه براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازي كرده و بعد از او ايرايزوز دروازه

بان بيليبائو با 3150 دقيقه و كريستيانورالدو با 2902 دقيقه

منبع : توتال بارسا

14. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آلوس: در نوکمپ کار لورکوزن را تمام می کنیم

مدافع برزیلی بارسا در صحبتهایی رضایتش را از برد تیمش مقابل بایرلورکوزن ابراز کرد

سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا خوشحالی اش را از برد 1-3 تیمش مقابل بایرلورکوزن در بای آرنا در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ابراز کرده است
    در ابتدا این الکسیس سانچس بود که بارسا را 0-1 پیش انداخت و بعد میچال کادلچ بازی را به تساوی کشاند ولی درنهایت گلزنی سانچس و مسی باعث شد تا بارسا دراین بازی به پیروزی برسد.
    دانلی آلوس اکنون معتقد است که بارسا در بازی برگشت می تواند صعودش به مرحله یک چهارم پایانی را قطعی کند

دانی آلوس در صحبتهایی به وب سایت رسمی بارسلونا گفت:« فکر می کنم که ما برتری مهمی داریم ولی باید کار را در نوکمپ تمام کنیم. پیروزی همیشه خوب است؛ چرا که به تو انگیزه و روحیه می دهد. یکی از توانایی های خوب ما این است که وقتی چیزی را می پذیریم که آن کار را انجام داده باشیم. ما به خوبی خودمان را از یک تورنمنت برای تورنمنت بعدی آماده می کنیم و مطمئن باشید که تا پایان به مبرازه ادامه خواهیم داد.»
    دانی آلوس درمورد پاس گلی که به مسی رساند و بازی 1-3 شد گفت:« من زیاد نگران شوتزنی نیستم. من تصمیم گرفتم تا توپ را به مسی بدوم. او در بازی قبل هم گل مهمی زده بود و من دوست داشتم که او باز هم به گل برسد. همه ما واقعا خوشحال هستیم.»
    بازی برگشت دو تیم روز 7 مارس در نوکمپ برگزار خواهد شد.

فابرگاس : بارسا در بازی با لورکوزن، خسته کننده بود

ستاره سابق ارسنال معتقد است که تیم کاتالان مقابل بایرلوزکون مثل همیشه بازی جذابی راارائه نداد

سایت گل- سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که بازی سه شنبه شب تیمش مقابل بایرلورکوزن در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که با برد 1-3 تیم کاتالان همراه بود، اندکی خسته کننده بود ولی به این نکته اشاره کرد که محافظه کاری تیم کاتالان کار درستی بود
    بارسا در دور رفت این مرحله به برد 1-3 دست یافد و فابرگاس از نتیجه این بازی رضایت دارد
    او درپایان این مسابقه به وب سایت رسمی بارسلونا گفت: شاید این سبک بازی اندکی خسته کننده باشد ولی این دقیقا همان سبک بازی ای بود که ما به انجام آن نیاز داشتیم. دلایلی برای سبک بازی ما در نیمه اول وجود دارد. لورکوزن تیم فیزیکی ای است. آنها می توانند با یک ضد حمله کار را برای ما سخت کنند ولی ما در بازی سه شنبه کنترل میدان را در دست داشتیم و از سبک بازی تیممان کاملا راضی هستیم.»
    سسک درادامه درمورد این صحبتها که بارسا عطش کمتری برای موفقیت درمقایسه با گذشته دارد، گفت:« ما همیشه انگیزه های زیادی برای بازی کردن داریم. این حتی از بیرون هم مقابل احساس است. تیم ما همیشه سطح انگیزه مشخصی دارد و مربی تیم به ما اجازه نمی دهد که از تلاش دست بکشیم.»
    دیدار برگشت دو تیم بارسلونا و بایرلورکوزن روز 7 مارس در نوکمپ برگزار خواهد شد

تعمیر دستشویی های برنابئو برای کنسرت ؛بهانه رئالی ها برای عدم میزبانی فینال کوپا دل ری

رئالی ها تمایلی ندارند که میزبان فینال جام حذفی اسپانیا باشند

سایت گل- روز دوشنبه بود که مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا وسران دوباشگاه بارسلونا و اتلتیک بیلبائو در مجموعه ورزشی لاس روساس جلسه ای تشکیل دادند تا ورزشگاه میزبان فینال این فصل کوپا دل ری رامشخص کنند.هرچند که این جلسه بدون آنکه نتیجه ای دربرداشته باشد به پایان رسید.
    این درحالی است که سران دو باشگاه اتلتیک وبارسا متوفق القول دوست داشتند تا این دیدار درورزشگه سانتیاگو برنابئو، زمین خانگی رئال برگزار شود تا هم هواداران بیشتری از دو تیم بتوانند بازی فینال رااز نزدیک تماشاکرده و به تشویق تیمشان بپردازندوهم مسائل امنیتی به نحوه بهتری رعایت شود.ولی رئالی ها اعلام کردند که درتاریخ مشخص شده برای دیدار فینال، برنابئو درگیر بازسازی وترمیم است وتاکید کردند که نمی توانند میزبانی این دیدار مهم را برعهده بگیرند.

باتوجه به مخالفت صریح والبته غیررسمی سران رئال، مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا در فرصتی ده روزه ، درخواستشان را به صورت کتبی به تیم مادریدی ارائه خواهند کردو درصورت مخالفت رسمی رئالی ها،آنها گزینه های دیگررا بررسی می کنند
    بازسازی برنابئو؛ راست یا دروغ؟!
    طبق اعلام سران رئال،بلافاصله بعدازاتمام رقابتهای این فصل لالیگا درروز 13 می، بازسازی دستشویی های برنابئو آغاز می شود.داستان بدین گونه است که در روز17 ژوئن، اسپرینگستین، موزیسین آمریکایی در باشگاه سانتیاگو برنابئو کنسرت دارد و ازهمین رو مقامات این ورزشگاه به دنبال ان هستند تا قبل از برگزاری این کنسرت، به بازسازی دستشویی های ورزشگاهشان بپردازند؛ اقدامی که خیلی ها آنها را بهانه ای برای امتناع رئال برای میزبانی دیدار فینال می دانند. از نظر این کارشناسان، رئالی ها ترجیح می دهند تا از تماشای احتمال شادی بارسایی ها با جشن قهرمانی اجتناب کنند.
    مستایا میزبان احتمالی فینال
    خورخه کاررترو، سخنگوی فدراسیون فوتبال اسپانیا در صحبتهایی درمورد میزبان احتمالی فینال این فصل کوپادل ری گفت:« ما نمی توانیم رئالی ها را مجبور کنیم که میزبان دیدارفینال کوپا دل ری باشند.اگر نتوان بازی را در برنابئو برگزار کرد، میزبان مستایا خواهد بود.»
    دراین میان مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا درخواستی را دریافت کرده اند که بازی فینال درروزهای 20 یا25 می برگزار شود.
    درابتدا بارسلونا آمادگی اش را برای میزبانی دیدارفینال ابراز کرد ولی سپس سران این باشگاه یک گام رو به عقب برداشته و اعلام کردند که ترجیح می دهند فینال در ورزشگاه دیگری برگزار شود.
    سران اتلتیک بیلبائو هم ترجیح می دهندتا فینال درورزشگاهی بزرگتر از مستایا برگزار شود تا هواداران بیشتری بتوانند بازی را ازنزدیک ببینند ولی اگر درنهایت بازی دربرنابئوبرگزار نشود، فینال کوپا دل ری سال 2011 همان فینال تکراری سال2009 و درهمان ورزشگاه مستایا خواهد بود

16. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم تبریک میگم به همه بارساییها این برد حساس رو چرا حساس چون واقعا از نظر روحی در شرایط حساسی بودیم و این برد خیلی لازم بود
    بعد از پشت سر گذاشتن دو سه هفته خیلی بد که هر تیمی که طرفدارش بودم باخت با این برد بارسا کمی از این احساس لعنتی دور شدم
    استقلال اونجوری دربی رو باخت
    اینتر 4 تا از رم خورد
    و بارسا هم به اوساسونا باخت
    واقعا روزهای بدی بود اما خوشحالم که بارسا یه برد خوب توی اروپا کسب کرد
    لورکوزن هم نیمه دوم خوب بازی کرد دو حمله کرد یکیش به تیر خورد یکیش گل شد اما بارسا میتونست دو سه تای دیگه بزنه داور دو آفساید اشتباه گرفت به نظر من که دیگه باید بهش عادت کنیم انگار همه حتی پلاتینی هم از قهرمانیهای پیاپی بارسا خسته شدن
    امیدوارم برگشت کار رو تموم کنیم

به نظر من پپ باید لالیگا رو رها کنه و تبدیلش کنه به میدون تمرین شاید این بهترین فرصت باشه که زمان به بارسا داده میشه به راحتی بازیکنای جوون رو برای سال آینده تربیت کرد باید قبول کنیم که انتهای دوره پویول و ژاوی هست و ما باید به دنبال جانشیناشون باشیم
    و ترکیبهایی که پپ توی لالیگا گذاشته نشون میده اونم دنبال همچین چیزیه
    تلو و تیاگو فعلا ستاره های اینده بارسلونا هستن و فونتاس هم اگر مصدوم نمیشد امسال قطعا پپ بهش میدون میداد

18. 4 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «نیمه دوم درسی برای بازی برگشت بود».

مربی بارسا گفت که او پس از پیروزی بر بایرلورکوزن، «با این اولین گام راضی شده است». اما او برای احتیاط به بازی برگشت نیز اشاره کرد.

«ما زمان بهتری در نیمه دوم داشتیم، با این حال ما از اول خوب بازی کردیم». اینها عباراتی بود که گواردیولا پس از اینکه تیمش یک بازی خوب مقابل بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان به نمایش گذاشت گفت. در نیمه اول بارسا، بایرلورکوزن را در نیمه خودشان محاصره کرده بود و در نیمه دوم نیز حتی بیشتر از نیمه اول این حاکمیت وجود داشت، که در نهایت کاتالان ها بازی را با نتیجه 3-1 به پایان رساندند.

نیمه دوم به مربی اجازه داد که تیمش را برای تمرکز بر روی بازی برگشت تشویق کند: «نیمه دوم باید برای ما درسی برای بازی برگشت باشد، آلمان ها یک فضیلت بزرگ دارند اینکه آنها تنها به نیمی از شانس برای استفاده از فرصتشان نیاز دارند. ایمان آنها غیر قابل انکار است».

3 گل خارج از خانه

گواردیولا نظر خود را درباره تیمش بیان کرد: «به ثمر رسانده 3 گل خارج از خانه خوب است، بازیکنان همیشه باید به همین شیوه بازی کنند. ما یک قدم به سمت قرعه کشی مرحله یک چهارم برداشته ایم» مربی گفت که از موقعیت که بایرلورکوزن در نیمه دوم ایجاد کرد متعجب نشد. «من نمی توانم انتظار داشته باشم که اینجا بیایم ولی گلی دریافت نکنیم». گواردیولا گفت: «ما همچنین چند موقعیت نیز در نیمه دوم ایجاد کردیم».

مربی گفت که او پس از بازی تیمش در بای آرنا احساس خوبی دارد: «من درک کرده ام زمانی که ما در فرم ایده آل خود باشیم همه چیز شاید به طور منظم پیش نرود، اما ما خوب هستیم. این افراد زمانی که به رقابت بر می گردند هنرمندانه عمل می کنند».

پیکه غیر قابل وصف

هنگامی که درباره بازیکنان خاص سوال شد، مربی خیلی واضح درباره مسی و پیکه صحبت کرد. گواردیولا درباره بازیکن آرژانتینی گفت: «او شکیبایی خود را -که برای ما بسیار حیاتی است- نشان داده است. او بهترین است و ما خوش شانسیم که او را داریم». در مورد مدافع گفت: «یکی از چهار بازیکنی بود که امشب آمادگی نداشت». مربی گفت: «ما روز شنبه ماسکرانو یا آلوز را نداشتیم، من نمیتوانم جرارد را نیز از دست دهم. من بارترا را انتخاب کردم زیرا ما او را نیاز داشتیم و من می خواستم او روی نیمکت باشد. پیکه می داند که من علاقه زیادی به او دارم، او غیر قابل وصف است».

منبع:سايت رسمي باشگاه

20. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •