اوکی آقا امید گفت پس دوشنبه هفته دیگه راس ساعت 1 ظهر جلوی خود مخابرات مرکزی ( عدل خمینی - کنار پست مرکزی ) منتظر هم باشیم.
اوکی آقا امید گفت پس دوشنبه هفته دیگه راس ساعت 1 ظهر جلوی خود مخابرات مرکزی ( عدل خمینی - کنار پست مرکزی ) منتظر هم باشیم.
من نمیدونم چرا سرعت همه پایینه.من به جز گهگاهی که کاهش سرعت مقطعی دارم و سراسریه سرعتم خیلی خوبه. خونه مون رضاشهره و فیبر نوریه. من هنوز همون طرح بعثت قدیم هستم. سرعت دانلودم هم شبانه رایگان و هم روز 120 ثابت هست و اصلا کم نمیشه حتی گاهی به 140 هم میرسه. من که خیلی راضیم
.
من خود مودم کانکت میکنه و رو کامپیوتر کانکشن ندارم. وای فای هستم و پسوردم wpa2 هست. بعید مودم تونسته باشه پسورد مودم رو ه*ک کرده باشه چون پسوردم 10 کاراکتری با ترکیب عدد و حرفه . قبل از اینکه بخواد به آی پی 192.168.1.1 برسه اول باید با پسوردم به مودم کانکت شه، هرچند کار نشد نداره ولی به این آسونی هم نیست. من خودم به سایت گلدنت شک دارم چون برای ورود به حساب کاربریمون باید اونجا یوزر و پسورد وارد کنیم که اصلا به قیافه ش نمیخوره امنیتش بالا باشه یا اینکه یکی تو مخابرات داره خرابکاری می کنه.
سلام
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
با شروع ماه رمضان سرعت شبانه به شدت افت کرده و فاجعه بار شده و ادم رو یاد دیال اپ میندازه (نقره ای شش ماهه)
پس شما احتمالا اصلا دانلود نمی کنی که متوجه افت سرعت نمی شی می شه بفرمایید ازچه سرورهایی دانلود می کنید که تو این شبا سرعتتون 130 هستش؟؟؟؟
ای بابا عجب گیری کردیم ها
هر چی بچه خوردو که مدرسه شون تعطیل شده اومده تو اینترنت پر سرعت ایران !!
یه مثلی است میگن هر کی از ننه اش قهر کرده اومده داره اینترنت میزنه تو رگ
تو این ممکت باید ...( تحت هر شرایطی از مسولان متشکر بود )
روحانی مچکریم !!! ( بابت این اینترنت پر از سرعتی که با حداقل قیمت ممکن در اختیار عموم قرار دادی )
آره دوست عزیز منم بعثتم و سرعت شب و روز همون 128 هست و پینگ هم بهتر شده نسبت به چند ماه قبل.فقط گهگاهی قاط میزنه که با یه ری استارت مودم درست میشه.
سلام چند روزه چراغ adsl من خاموش روشن میشه از دوستان کسی همچین مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)