ریکاوری اینجا یعنی برگردوندن ویندوز اورجینال ؟
ریکاوری اینجا یعنی برگردوندن ویندوز اورجینال ؟
بله دوست من البته اگر لپ تاپ شما دل باشه چون لپ تاپ های دل یه ویندوز اصلی به صورت DVD ارن و ی ویندوز اصلی + درایورها + برنامه ها بصورت ایمیج در درایور ریکاوری
Last edited by saman3230; 19-03-2010 at 01:36.
سلام دوستان
من یه لب تاپ eee مال asus رو خریدم و ویندوزش starter هست....بعد میخواستم بدونم چونکه این استارتر هست نمیتون بک گراند رو عوض کنم؟؟؟یا اینکه قدرتش جوری هست که بتونم یه ویندوز اصلی بریزم یا نه؟
یعنی چی نمی تونین بک گراند عوض کنین؟این که به نسخه ویندوز ربطی نداره. شما هر ویندوزیو که بخواین می تونین روش نصب کنین
دوستان
من یه مشکلی دارم
دی وی دی در درایو گیر کرده
(دل 1555)
چی کار کنم حالا!
اخ آخ خیلی بد شانسی بهترین راه اینه که به نماینده مجاز دل ببری تا برات درش بیارن چون اگر بخوای خودت اینکارو کنی ممکنه بهش صدمه بزنی
سلام بچه ها:
من خونه یه pc دارم با adsl .... می خواستم بدونم چه طوری باید اینترنت pc رو با لپتاپم شبکه یا share کنم!؟؟
مودم هم وایرلس نیست..باید کارت شبکه بگیرم!؟ ... قیمت ارزون ترینش که کارمو راه بندازه چنده؟؟
مدل لپتاپ هم sony-cw14fx
فقط هم می خوام به اینترنت وصل شم..
با تشکر.
Last edited by hamid_hitman47; 22-03-2010 at 10:36.
مودمت یو اس بی هست؟
اگه لن هم داره میتونی وصل بشی
اما اگه نداره باید یک مودم وایرلس بگیری
با سلام به دوستان و مهندسان عزیز دوستان من قصد خرید یک لب تاپ سونی دارم و می خوام در حدود یک میلیون دویست هزار توامن هزینه کنم چه مدلی بخرم و cpu می گن cor i5 با شه بهتره و از کجا بخرم بهتره خواهش می کنم من را راهنمایی کنید
آره یو اس بی هست و لن هم داره ...باید چیکار کنم!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)