این کرک razor هم مشکل دارد یا ...
من که موندم بازی را بخرم و یا نه ؟؟؟؟
این کرک razor هم مشکل دارد یا ...
من که موندم بازی را بخرم و یا نه ؟؟؟؟
Last edited by vitamin2002; 09-12-2008 at 01:41.
مرسی، نکته مهم در مورد این بازی وابستگی شدید به CPU و مموری کارت گرافیک هست و سایتی در مورد بازی به نکته خیلی جالبی اشاره کرده، که شما برای رسیدن به حداکثر گرافیک و جزئیات در رزولوشن بالا به 2 گیگ مموری کارت گرافیک نیاز داریدکه تقریبا بی سابقست و بازی در این حد وجود خارجی نداشته تا الان، چون فقط 1-2 تا کارت گرافیک هست که 2 گیگ مموری واقعی دارن و حتی در بازیهای در سطح Crysis هم همچین چیزی وجود نداره، حتی اگر کارت گرافیک شما 1 گیگ هم مموری داشته باشه در یک تنظیمات متوسط و رزولوشن متوسط 1 گیگ مموری کارت گرافیک شما کاملا پر میشه و حتما میدونید برای رسیدن به Texture رویه High شما به بیش از 600 مگ مموری کارت گرافیک نیاز دارید .
نکته دیگه در مورد بازی اجرای کاملا بهترش در پردازنده ای 4 هسته ای هست .
در مورد نداشتن AA سازنده گفته چون در بازی از Directx 10 استفاده نشده از AA هم استفاده نکردیم !!!
بنظر من این بازی بیشتر از اونکه برای گرافیک بالاش نیاز مند سیستم غولی باشه بخاطر پورت بدش از کنسول هست که اینطوری هست و مطمئن باشید حتی اگر سیستم غول هم داشته باشید بازم بازی سیستم بهتری درخواست میکنه و انتهای برای اشتهای این بازی مثل اینکه نیست .
کرک Razor هیچ مشکلی نداره !
مشکلی که هست از اجرای غلط راهنمای ان است !
به پست بالای خود مراجعه کنید .
نا اميد كنندسولي يه سوال ديگم ميكنم
من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه .![]()
فروشگاه همين جا بهترينه ! با توجه به پولي كه ميگيره پشتيباني و كيفيت خوبي داره....سلام
ببخشيد از دوستاني كه نسخه كامل اين بازي رو از اينترنت خريدن تقاضا ميشه كه لينك خريد نسخه كامل اين بازي رو به صورت پيغام خصوصي براي من بفرستند
خواهشمندم سريعععععععععععع
خيلي عجله داري بازي رو بگير و صبر كن پچ بياد بدانلود ولي نه عجله نداري واسا نسخه اي بياد بازار كه پچ روش نصبه (معمولا همچين نسخه اي نمياد !)نا اميد كنندسولي يه سوال ديگم ميكنم
من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه .![]()
اخه من كه سرعتم پايينه چطور دانلودش كنم؟و هنوز كسي بهم نگفته كه
Net.FrameWork 1.1
درایور های 180.84
چي هستن
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 09-12-2008 at 02:29.
دوستان من بازی رو با گرافیک
8400gt 256
کاملا سالم و بدون گیر دارم اجرا میکنم
تقریبا هم بازی داره تموم میشه
1- حتما درایور آپدیت کنید
2- crack razer 1911
3- xlive update
4- run game
cpu 2.2 4m centrino
ram 3g
graphic 8400gt 256 1250 share
hard 250 5400rpm
vista ultimate 32
کسی تونسته بازی رو تموم کنه؟
این بازی به احتمال زیاد یک ضعف بزرگ داره . مطمئن نیستم ، ولی از شواهد ماجرا ، مشخصه که قابلیت استفاده بهینه از حافظه NON-LOCAL رو نداره . به زبان دیگه نمیتونه از RAM سیستم صرفا برای Texture Memory به صورت بهینه استفاده کنه . اگه تو بازی توجه کرده باشی ، زمانی که حجم Texture ها بیشتر از مقدار Local میشه ، Texture ها از روی Ram سیستم load میشن ، ولی با کندی و کیفیت پایین .
میشه گفت این بازی حول حولکی برای PC بهینه سازی شده !
بري كافينت چند ساعته تمومه ها!اخه من كه سرعتم پايينه چطور دانلودش كنم؟و هنوز كسي بهم نگفته كه
net.framework 1.1
درایور های 180.84
چي هستن
اينجا كلا همه چيز رو توضيج دادن همراه با لينك دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها مشکلات عدیده ای بوده با کارت های ATI:
فعلا خیلی ها در خماری به سر می برند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شخصا بازی هنوز به دستم نرسیده ولی تا بیاد تست می کنم با این سیستم:
Asus P5Q
Q6600
ATI 4850
2*2GB PC2-6400
در ضمن قراره که با عرضه کاتالیست جدید در 10/11 دسامبر ، تعدادی از مشکلات بازی رفع بشن و تیم راکستار داره به شدت کار میکنه تا پچش آماده بشه :
دیگه کار به جایی رسیده که راک استار یک راهنما برای اررور های بازی در نظر گرفته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید بوده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)