کارت عالی بود
بابا ایول
ولی اگه بتونی از این راه
یه داستان توپ درست کنی معرکه است
منم اگه میشد عکس بذارم
یه دونه درست میکردم با لهجه مشهدی
![]()
کارت عالی بود
بابا ایول
ولی اگه بتونی از این راه
یه داستان توپ درست کنی معرکه است
منم اگه میشد عکس بذارم
یه دونه درست میکردم با لهجه مشهدی
![]()
شدت انفجارت خیای زیاد بود منم نتونستم فرار کنم اون بلا اومد سرم
جایزام رو حتما بده یادت نره
ببخشید
ولی کسی میدونه بعد از چند تا
پست اجازه داریم عکس بزاریم
جان من یکی بگه که یه عالمه عکس
از هاروست مون دارم و دارم میمیرم
به خیلی چیزها در مورد لهجه فکر کردم. اما نمی خواستم به هیچ قوم و نژادی توهین بشه. و گرنه لهجه (***) و (****) خیلی مناسب این کاراکتر ما هستند.
در مورد داستان هم باید بگم که در واقع همون داستان قهر کردن کارن می باشد. با چاشنی مزه پرانی!
ایول... خوشم اومد جواب دندان شکنی به من دادی...من قبلا نفهمیدم... ولی الآن که فهمیدم هم به هوش و حاضر جوابیت آفرین گفتم و هم نیشم باز شد
جایزه هایی که من به افراد می دهم همه معنوی هستند. اما جایزه ی شما ایمان جان... همون عکسی از کعبه ی محل ما هست!
هنوز جاهای بترکونش مونده!
سلام دوست عزیز. به جمع هاروست مونی ها خوش اومدید.
امیدواریم لحظات خوشی رو اینجا داشته باشی!= (
) +
در مورد دموی مسموم شدن دوک : اگه منظورت دموی مست شدنشه که بله : در مسافرخانه این اتفاق می افته و خیلی وقت پیش دیده بودم. اما زمان دقیقش یادم نیست.
اما اگه یک دموی جدیده که در کنار گفتن زمان و مکان و این جزئیات، سعی کنید از کل دمو عکس بگیرید و آپلود کرده و چند نمونه اینجا بگذارید و آدرس دموی کامل رو هم بدید. (سرقت طرح جناب Aquaquest)
و یک نکته: نترسید! هرچی داشتید رو کنید. و سعی کنید اول نگید: اگه کسی فلان چیز رو می خواد بگذارم... همون لحظه بگذارید اگه صدا داد که کار رو ادامه بدید و اگه صدا نداد صبر کنید بعدا صداش در میاد!
سوال: یک نکته! چرا وقتی ما از درخت عسل برمی داریم، با بطریش بهمون می دن؟ یا گاوا که ازشون شیر می دوشیم؟
جواب: چون این جا هاروست مون است! و در کنار تمام این مباحث، یک الهه می تونه با یک خیار احضار بشه!
و با پختن یک غذا با آرد و روغن و شیر و عسل و همه اینها، اثری از بطری و پاکت و پارچ و اینا نیست!
اینجا دهکده ایه که میشه از دیگی که توش آش می پزن، ماهی که هیچی، استخون ماهی هم هیچی... قوطی کنسرو و شاخه ی درخت گرفت!
و ...
که تو گفتی چه کار کنم
![]()
بچه ها برید به پست زیر و راهنماییم کنید واجبه حتما بر ید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم:
Last edited by Leyth; 16-02-2009 at 07:13.
سلام به همه مرسی از خوش آمدگویت در مورد دموی دوک سال اول روز 23 بهاره داخل مسافرخانه بعد من تونه بازم از این کارا بکن %� ها(اتاق ها) رو می تونم بگردم که کاری نداره فقط باید روز یکشنبه بری تپه مادر یه سوسکی سنجاقکی به همشون نشون بدی بعد میشی عزیز دلشون راستی اقای leyth من عکسهاتو دیدم خیلی خندهداره بازم از این کارا بکن
آقا من من به همه کوتوله ها اون سه غذای رو دادم اما فلوت ندادن1-بعد از گرفتن توت قدرتی از کاپا سریع پیش کوتوله قرمز رفتم اما فلوت نداد من همه روش هارو امتحان کردم این فلوت رو آخر نگرفتم وقت یک راه دیگه مونده اونم دوستی با کشیش تا سال د وم فلوت رو ازش بگیرم کسی این راه رو امتحان کرده
کسی نیست یک سوال داشتم تو رو خدا جواب بدید من باepsxe1.5کار میکنم بعد psx emulator chater 2.5روش نمیاد کسی بایوس و پلاگین epsxe1.6 رو داره تو رو خدا
عزیرم اگه یکم صفحات قبل رو بخونی جواب همه سوالات رو بچه ها دادن فلوت به کوتوله ها ربطی نداره به کشیک ربط داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)