سلام
به نظر شما از بین این سه تا ndrive و nanitel و sygic کدوم برا gps بیتر تره
لنگ جی پی اسم
بوس
سلام
به نظر شما از بین این سه تا ndrive و nanitel و sygic کدوم برا gps بیتر تره
لنگ جی پی اسم
بوس
سلام عادل جان عزیز
من امروز را آقا سینا رو دانلود کردم. الآن هم یک هفته هست که بعد از فلش کردن گوشیم همون رام اصلی روش نصبه.
حالا می خوام نصبش کنم. تو راهنما نوشته که فلش کردن کرنل alfs 06 من منظورش رو نمی فهمم. اصلاً نمیدونم کرنل چیه ؟ چون من تو کارهای تخصصی زیاد اطلاع ندارم.
حالا می خواستم بپرسم که این روشی که من به شما می گم برای نصب رام آقا سینا درست است یا ناقص:
-اول گوشی رو روت می کنم.
-بعد رامی که دانلود کردم رو داخل کارت حافظه می ریزم.
-بعد گوشی رو ریستارت می کنم و دکمه back رو می زنم تا به محیط cwm برود.
-بعد اینستال کاستوم زیپ میرم . اون فایل رو انتخاب و اینستال رو می زنم.
فقط از شما خواهش که دارم می خواستم ببینم که این روش درست است یا ناقص. اگه ناقص است جای نقصشو بگین.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید![]()
سلام سودوکو فکر کنم ndrive بهتر از همش باشه من از nanitel استفاده کردم خیلی خوب نیست اما شنیدم ndrive خیلی خوبه و همه چیز داره در ضمن sygic هم برنامه ی خوبی هست چون راهنمای صوتی به زبان فارسی داره ولی حجمش خیلی زیاده
ترمیناتور عزیز شما برای نصب رام باید بوت لودر گوشیتون رو باز کنید و این بستگی به سریال پشت گوشیتون داره باتری رو از پشت گوشیتون بردارید ببینید پشتش نوشته 11w26 اگه از 26 پایینتر بود با خیال راحت میتونید بوت لودرش رو باز کنی اگه بالاتر بود باید ریسک کنی عوض کردن کرنل هم وابسته به باز کردن بوت لودر هست برای اموزش باز کردن بوت لودر به این ادرس برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه از اخرین ورژن اقا سینا استفاده میکنید میتونید بدون دردسر از رام ایشون استفاده کنید و با همین روش که خودتون گفتید میتونید نصبش کنید
و باید فایل cwm رو نصب کنی اینا رو که خودت میدونی؟
من هم همون آخرین ورژن آقا سینا رو می گم . الآن دانلودش کردم . (sindroid) v1.5
حالا وقتی گوشی رو روت کردم می تونم به محیط cwm برم دیگه ؟
من الآن وقتی نصب کردم وقتی ریستارت شد و بعد از نوشته سونی اریکسون هی نوشته sindroid قرمز خاموش روشن میشه و صدا میده و بعد از اون بالا نمیره . مشکل چیه ؟
سلام.
من همين الان رو كرنل 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost#1 نصب كردم مشكلي نداشت. فكر كنم كرنل شما هم همين باشه. يه نگاه بنداز بعدش نصب.
سلام اصلا لازم نیست گوشیتون رو فلش کنید این مشکل کاملا طبیعیه وارد محیط cwm شوید و گزینه ی full wipe رو انتخاب کنید تا درست بشه
ببخشد این کار اخری رو که خیلی هم مهمه یادم رفته بود بهتون بگم.
سلام آلان نو این گوشی چند شده؟؟؟
سلام دوستان یه سئوال من قبلا گوشی سی7 و اس 2 داشتم آیا تاچش در حد سی 7 هست؟ آخه بعضی گوشی ها را باید فشارداد تا تاچشش عمل کنه
Last edited by oranoos_92; 27-02-2012 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)